Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2012

Zpět na článek

Audi A3 Sportback a Audi S3: Frontální útok

8 komentářů

ericn
... Co je vlastně na tomhle autě nového. Audi tu sterilitu dotáhlo k dokonalosti tak, že nový model vypadá k nerozeznání od starého >😁 :yes:
Xawier
Je vidět,že jsi ji v životě na vlastní oči neviděl ani jednou... Jinak by jsi něco tak stupidního v životě nemohl napsat 😉
ericn
Jasně, ono vlastně Audi neni na silnicích vůbec vidět, v Praze se neprodává, jelikož je tak nezajímavé >😒] Jestli se ti můj názor nelíbí, je to tvůj boj >😁

Pro mě je Audi značka sterilního designu, ten "single frame" mě prostě nebere. Jediný Audi co se mi líbí je řada A5. Btw včera jsem viděl R8 a take neni k zahození 😉
Ham.
Nové je úplně všechno. Jenom design zůstává stejný, což evidentně řada lidí kvituje.
white label
Design zůstává skoro! stejný. Téměř dokonalá evoluce. :yes:
Jeden detail mě ale docela vadí, myslí u S3 ty gumové pedály. 8-s
"Kovové" budou asi mít zase až modely RS, přitom Golf GTI už je má v základu a u eSek od Audi zase nepůjdou určitě ani připlatit. :no:
3_diamanty
suhlas.... vacsiu nudu sterilitu a impotenciu ako nam serviruje audi a vw v automobilovom svete nenajdeme... totalne o nicom auta a to uz tvrdim davno :yes:
simson33
Stačí se trochu v S3 projet a slova "nuda, sterilita a impotence" rychle zapomeneš >😒]
Gabo77
Musim suhlasim, ta nuda a sterilita tam je. Vsetky tlacitka su na rovnakom (podobnom) mieste ako v Golfe, Passate, Octavke atd...Rozdiel od inych znaciek je predsa zbadat po niekolko hodinovej jazde. Sadnes spat do svojho auta a dojde Ti, aka dobra ta nuda (kvalita podvozku, pruznost motora...) bola. Nie som slepy fanda styroch kruhov, ale z vlastnej skusenosti viem, ze nie su az take zle, ako to niektori tvrdia.
PS: co sa tyka kvality spracovania, nehadzujte vsetky znacky koncernu do jednoho vrecka. Ten odstup AUDI je jednoznacny (pouzite materialy, vyladenie jednotlivych systemov, napr. motormanagement toho isteho motora...aj ked konecna cena je vysoka)