Paříž 2012
Přihlásit pro přidání komentáře
Gabo77
Musim suhlasim, ta nuda a sterilita tam je. Vsetky tlacitka su na rovnakom (podobnom) mieste ako v Golfe, Passate, Octavke atd...Rozdiel od inych znaciek je predsa zbadat po niekolko hodinovej jazde. Sadnes spat do svojho auta a dojde Ti, aka dobra ta nuda (kvalita podvozku, pruznost motora...) bola. Nie som slepy fanda styroch kruhov, ale z vlastnej skusenosti viem, ze nie su az take zle, ako to niektori tvrdia.
PS: co sa tyka kvality spracovania, nehadzujte vsetky znacky koncernu do jednoho vrecka. Ten odstup AUDI je jednoznacny (pouzite materialy, vyladenie jednotlivych systemov, napr. motormanagement toho isteho motora...aj ked konecna cena je vysoka)
PS: co sa tyka kvality spracovania, nehadzujte vsetky znacky koncernu do jednoho vrecka. Ten odstup AUDI je jednoznacny (pouzite materialy, vyladenie jednotlivych systemov, napr. motormanagement toho isteho motora...aj ked konecna cena je vysoka)
Pro mě je Audi značka sterilního designu, ten "single frame" mě prostě nebere. Jediný Audi co se mi líbí je řada A5. Btw včera jsem viděl R8 a take neni k zahození 😉
Jeden detail mě ale docela vadí, myslí u S3 ty gumové pedály. 8-s
"Kovové" budou asi mít zase až modely RS, přitom Golf GTI už je má v základu a u eSek od Audi zase nepůjdou určitě ani připlatit. :no: