Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Johny.Rico
Jak píšou, nejsympatičtější vzhled, auto v plné polní, otočí se na místě ve městě. V tomto segmentu bezkonkurenční záležitost... a ty prachy ty voooooleee!!!!!
Souhlasím. Tento "sportovní svišť" je mi velice sympatické vozítko. Interiér vypadá skvěle, exteriér také, jen bych si asi zvolil jinou barvu. A ten točivej motor je lahůdka, omezovač 6900 ot. :yes: :yes: :yes:
Tahle "hračka" od Suzuki se mi moc líbí, bohužel se ale nedělá i v automatu (musím ho mít, kdybych nemusel, Swifta hned kupuji). Jinak, já ten omezovač nemám o tolik níž 6500 ot./min.
auto tohoto zaměření v automatu...? a proč proboha...dyť by to ztratilo 60% schopností a kouzla... ;-\
Tak zrejme ma nejake duvody - treba zdravotni. Ale souhlas, ze s automatem by to ztratilo na zabavnosti....
A já pro koho dělají Fabku RS s automatem. Tak už je mi to jasný. Naštěstí nemají Japonci koule na to zmrvit takovýhle povedený autíčko automatickou převodovkou.
Když chceš univerzální hh bez spojkového pedálu, pak ideálně Golf GTI s dsg. Mimo koncern hh s dvojspojkou ještě pořád (už 9 let) nedostaněš.
Souhlas s tou barvou, na hh se ten odstín nehodí, vypadá v něm hrozně usedle.
Opravdu točivá atmosféra pro hh by mohla točit spíš víc, než max. 6900 ot./min.
Třeba nedávno představený 2.0 TFSI 300PS točí 6800ot./min. a přítom je to turbo s krouťákem 380 Nm v rozsahu 1800-5500 ot./min.
Opravdu točivá atmosféra pro hh by mohla točit spíš víc, než max. 6900 ot./min.
Třeba nedávno představený 2.0 TFSI 300PS točí 6800ot./min. a přítom je to turbo s krouťákem 380 Nm v rozsahu 1800-5500 ot./min.
salam
Jen dvě drobnosti: já mám boty 46 a nijak velké problémy s pedály nezažívám.
Co si však mohli v Suzuki odpustit, je „přesnost“ palubního počítače, který podměřuje o cca 1,3 l - průměrná spotřeba je tak kolem osmi, což je ale myslím stále dobré.
Co si však mohli v Suzuki odpustit, je „přesnost“ palubního počítače, který podměřuje o cca 1,3 l - průměrná spotřeba je tak kolem osmi, což je ale myslím stále dobré.
Nevím, jak je to u nového modelu (resp. u Sportu), ale mám běžnou 1,3 z roku 2008 a s uvedenou spotřebou na displeji namám sebemenší problém - podle propočtu natankovaného paliva a dojezdu je údaj naprosto přesný. K tomu ještě poměrně přesná a plynulá indikace ručičky paliva (ne jako u firemní Fabie, kde se ručička 200km ani nepohne z plné nádrže a jak se dostane pod polovinu, letí jak splašená 😄 ).
Každopádně obě auta jsou velice povedená a záleží jen na kupci, jaké auto si vybere. Jestli chce více universálnější Suzuki nebo trochu menší a jankovitějšího Renaulta. Mě se více líbí Twingo a po faceliftu mu to opravdu sluší.