Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ale dostaneš se na tu rychlost podstatně dřív 😄 navíc, jak často člověk potřebuje valit 200? U nás to možné není, v německu to sem tam jde, ale v hustém provozu je to nerozumné. No a kdyby tohle jezdilo dvěpade, potřebovalo by to nějaký systém "tankování za letu", jelikož by to ke druhé pumpě nedorazilo. Jinak docela zajímavé auto, ale beztak bych bral (a to jsem fanda japonských aut) pětkové bávo. Nebo XF 😄
mě se ze současných prémiovek líbí infinity M...to vypadá dost dobře :yes:
Jooo, na to jsem zapoměl. A byl jsem taky blázen do Legendu, ten se mi pořád líbí nejvíc. Škoda, že je mu bez náhrady konec 😐
tak ono je to logické, protože Honda přenechala velké modely Acuře...2x škoda, že Acura se sem nedováží, na druhou stranu Hondu naprosto chápu, že se ji nechce vyhazovat prachy na launch neznámé značky, když ona sama na tuzemském trhu pouze paběrkuje(snad kromě CR-V)
jinak Legend je výborný vůz :yes:
jinak Legend je výborný vůz :yes:
:yes:
Pargi a ktory legend sa ti pacil??
myslim si ze u legendu (od roku 2004) bol najvecsi problem prevodovka...keby tam dali aspon pri facelite rok 2009 6st. rychlejsiu prevodovku znizila by sa spotreba a lepsie vynikol vykon 300k tak mohli zvysit predaj....to ze keby tam dali diesel v6 ani nehovorim ale to by som ja nechcel , stratilo by to auto svoje caro! bohuzial ale eu je riadne na eco diesle...
myslim si ze u legendu (od roku 2004) bol najvecsi problem prevodovka...keby tam dali aspon pri facelite rok 2009 6st. rychlejsiu prevodovku znizila by sa spotreba a lepsie vynikol vykon 300k tak mohli zvysit predaj....to ze keby tam dali diesel v6 ani nehovorim ale to by som ja nechcel , stratilo by to auto svoje caro! bohuzial ale eu je riadne na eco diesle...
Honda Legend Coupe V6 2.7 byla moje první auto co se sním dalo "létat" nad200kilometrovými rychlostmi - byla moc Moc MOC "fajn" :yes: :yes: 😄
PS: A tu poslední V6 3.7 má sousedka a je to myslím (v Evropě i česku) snad nejPODceňovanější vůz na truhu.. 😉 😉
PS: A tu poslední V6 3.7 má sousedka a je to myslím (v Evropě i česku) snad nejPODceňovanější vůz na truhu.. 😉 😉
:yes😒br />
hej hej legend riadne podcenovany....bohuzial nema taky image ako audi, bmw a mercedes...hoci spolahlivostou ich skova do vacku 😄
tu faceliftovanu 3.7 by som hned bral....hoci ani ta v6 3.5 nie je zla ale predsa len ta 3.7 je uz vyladena ale zas dizajn je uz iny...no len skoda ze v europe uz skoncili...
hej hej legend riadne podcenovany....bohuzial nema taky image ako audi, bmw a mercedes...hoci spolahlivostou ich skova do vacku 😄
tu faceliftovanu 3.7 by som hned bral....hoci ani ta v6 3.5 nie je zla ale predsa len ta 3.7 je uz vyladena ale zas dizajn je uz iny...no len skoda ze v europe uz skoncili...
Lucasi, líbí se mi přesně ta, co máš na profilu. Aji dnes, když už bude mít téměř 10 let. Za tím autem se vždy ohlídnu. Nikdy jsem ji neřídil (ani v ní nejel), takže nevím o tom, že by měla řadit pomalu. To pozná pouze člověk, který běžně jezdí v něčem, co řadí ještě líp a to nejsem já, myslím, že automat v legendu bych skousnul 😄
jakubMG
Tak začátek vypadal nadějně: Vůz není z Německa, má konkávní křivky, nepokrytě se inspiruje prémiovými etalony, základní motor má 3,6 litru, přidává neortodoxní odpovědi na otázky, na které se nikdo neptal...to by mohl být klidně nový Citroen!!!
Bohužel😒br />
Není stabilní v rychlostech nad 200 km/h (protože ho tam ani omezovač nepustí)
Nemá bi-turbo
Nemá nejlepší trakci ve třídě
Nemá pevný střed volantu (ale má ten omezovač na 190 km/h, taky hodně avantgardní)
Výhodou zase je, že si ho nikdo (skoro) nekoupí, což jej pasuje do role exkluzivního stroje pro jedince pohrdající stádním chováním kupců Mercedesů a BMW.
Omlouvám se, pokud jsem v nezvykle malé míře používal střídající se malá a velká písmena a prakticky vůbec zdrobnělinky (aspoň jedna) a infantilismy.
Bohužel😒br />
Není stabilní v rychlostech nad 200 km/h (protože ho tam ani omezovač nepustí)
Nemá bi-turbo
Nemá nejlepší trakci ve třídě
Nemá pevný střed volantu (ale má ten omezovač na 190 km/h, taky hodně avantgardní)
Výhodou zase je, že si ho nikdo (skoro) nekoupí, což jej pasuje do role exkluzivního stroje pro jedince pohrdající stádním chováním kupců Mercedesů a BMW.
Omlouvám se, pokud jsem v nezvykle malé míře používal střídající se malá a velká písmena a prakticky vůbec zdrobnělinky (aspoň jedna) a infantilismy.
>😒] >😁 :yes:
Netuším proč tento model má nastaven omezovač (snad je to jen nastavením omezovače), když model 450h má omezovač nastaven na 250km/h a bez omezovače se i při rychlostech kolem 280km/h chová velmi čitelně a nejeví známky nestability i přes handicap v podobě baterií podstatně zvyšující jeho hmotnost. A to jak předchozí model s bateriemi v kufru, tak novější model s bateriemi uprostřed v tunelu.
Na druhou stranu, není to žádný supersport i když má výkon na rozdávání. Kdybych měl porovnávat značky, tak porovnávám srovnatelné.
Na druhou stranu, není to žádný supersport i když má výkon na rozdávání. Kdybych měl porovnávat značky, tak porovnávám srovnatelné.
Vraj je to kvôli zabráneniu prehrievania centrálneho diferenciálu. Holt, je to auto pre Japonsko, USA, kde rýchlosť dosť pokutujú. Tu je vlastne len tak akokeby "na zapřenou", mám taký dojem, že v západnej Európe sa toto prevedenie ani nepredáva.
Ne (opravdu) NEprodává..
..tam "když už tak už" = rovnou V6 + elektromotor 147 kW 275 Nm od nulových otáček = GS 450h :yes: :yes: :yes: 😄
..tam "když už tak už" = rovnou V6 + elektromotor 147 kW 275 Nm od nulových otáček = GS 450h :yes: :yes: :yes: 😄
>😁
Ten omezovač na 190 tedy nějak nechápu, musel jsem to přečíst třikrát, než jsem se ujistil, že je to opravdu tak jak si myslím. Jasně, u nás člověk 190 zase tak často nepokoří a i v Německu se s tím dá vydržet, ale když už mám pod kapotou 233kW...
Ten omezovač na 190 tedy nějak nechápu, musel jsem to přečíst třikrát, než jsem se ujistil, že je to opravdu tak jak si myslím. Jasně, u nás člověk 190 zase tak často nepokoří a i v Německu se s tím dá vydržet, ale když už mám pod kapotou 233kW...
je to málo, ale když se zamyslím kolikrát jsem jel i kdyby víc než 170(a to i po německé dálnici) tak si začínám říkat že ty hodnoty top speedu jsou povětšinou stejně pouze pro dobrý pocit nebo pro machry v knajpě. V reálu v běžném provozu člověk málokdy pojede víc jak 180 pokud to není magor nebo playstationdriver
Proč, když jedu večer Německo a je krásně volno, tak mi to pod číslovku začínající dvojkou sleze jen u čerpaček.
německo k večeru se mě docela líbí...v pravém pruhu se plahočí kamiony 90, v levém pruhu je najednou tolik mercedsů a BMW...a všechny jedou tak minimálně 220...zajímavé že přes den jezděj všichni docela normálně 140-150
..když se zamyslím kolikrát jsem jela méně než 170 km/h po německé dálnici.. 😉
PS: DO 170ti se jezdí možná ráno do práce - když se chlapi po cestě holí a holky malují a pije se k tomu ranní káva a tak.. 😄
PS: DO 170ti se jezdí možná ráno do práce - když se chlapi po cestě holí a holky malují a pije se k tomu ranní káva a tak.. 😄
tedy nevím po kterých německých dálnicích jezdíš ty. Já jezdím skoro každý týden služebně do Drážďan(autobahn 17) a jednou do měsíce do mnichova(autobahn 93 a 9) přes den samozřejmě-dopoledne tam, k večeru zpět obvykle a když si jedu těch tempomatových 150-160 tak jedu rychleji než 90% provozu(mluvím o klasickém denním provozu). Co jsem si stačil všimnout tak většina němců až úzkostlivě dbá na doporučenou rychlost, což znamená že jet plynule v pravém pruhu je prakticky nemožné. A to už vůbec nemluvím o tom, že po autobahn 9 za mnichovem směrem na berlin je prakticky nemožné díky okolnímu provozu jet více jak 90-100 a to platí pro jakoukoli denní hodinu. Ti co si jezdí těch avizovaných 190 a více jsou povětšinou cizinci, kteří si ty benevolentní předpisy užívají a nebo němečtí petrolheadi v natuněných BMW M3, Golfech GTI, Focusech ST ale to až obvykle v pozdních večerních hodinách...ale to tu mluvíme o jednotkách procent. Drtivá většina němců jezdí doporučeně a ti co tam dělají ve dne bordel jsou velmi často cizinci a nebo kravaťáci s mercedesy E, BMW 5, VW Passat atd...co potřebují zvládnout štreku Berlin-Munchen za 4 hodiny
V Dresden jsem nebyla ROKY a jak vidím v Německu jste dnes ČASTĚJi než já.. 😉
..já dnes snad nejčastěji jezdím po A3 (ale třeba zrovna 93 a její pokračování 9 docela ZNÁM - tam se vždy jezdívalo "v pohodě" - ve "správný" čas tam jde jezdit i VELMI rychle...
Doba se (bohužel) mění - já byla nedávno něco vyřizovat v Regensburg a až mne "vystrašilo" jak tam bylo cítit že lidé "nemají" peníze (to je možná trochu přehnané - ale ZHORŠENí to je JEDNOZNAČNÉ = možná lidé "šetří" i při těch jízdách po dálnici - byť ne všichni..
..a je fakt že stav většiny dálnic se také (spíš) ZHORŠIL + je na nich VĚTŠÍ počet aut - ale stále jde jezdit (ve "správnou dobu") "no problem" BEZ omezení rychle (já si raději třeba HODNĚ přivstanu - než abych se "ploužila" v kolonách..
NEvím jak v (bývalých) východních zemích - ale jinak po německu jezdí stále dost aut BEZ omezení (i když je pravda že většina opravdu těch ... ca 160 km/h - což osobně považuji za "rozumně rychlou jízdu při které se ještě NEmusíte plně soustředit" = ideální cestovní rychlost na dálnici pro VĚTŠINU řidičů..¨
PS: München - Berlin za 4 hodiny NEbude problém - za tu dobu jde (skoro)zvládnout München - Hamburg 😉
..já dnes snad nejčastěji jezdím po A3 (ale třeba zrovna 93 a její pokračování 9 docela ZNÁM - tam se vždy jezdívalo "v pohodě" - ve "správný" čas tam jde jezdit i VELMI rychle...
Doba se (bohužel) mění - já byla nedávno něco vyřizovat v Regensburg a až mne "vystrašilo" jak tam bylo cítit že lidé "nemají" peníze (to je možná trochu přehnané - ale ZHORŠENí to je JEDNOZNAČNÉ = možná lidé "šetří" i při těch jízdách po dálnici - byť ne všichni..
..a je fakt že stav většiny dálnic se také (spíš) ZHORŠIL + je na nich VĚTŠÍ počet aut - ale stále jde jezdit (ve "správnou dobu") "no problem" BEZ omezení rychle (já si raději třeba HODNĚ přivstanu - než abych se "ploužila" v kolonách..
NEvím jak v (bývalých) východních zemích - ale jinak po německu jezdí stále dost aut BEZ omezení (i když je pravda že většina opravdu těch ... ca 160 km/h - což osobně považuji za "rozumně rychlou jízdu při které se ještě NEmusíte plně soustředit" = ideální cestovní rychlost na dálnici pro VĚTŠINU řidičů..¨
PS: München - Berlin za 4 hodiny NEbude problém - za tu dobu jde (skoro)zvládnout München - Hamburg 😉
jsem tam častěji jen takto přes léto když mám part time job...jinak svůj život trávím na univerzitě 😉 a k tomu ježdění po německu pouze píšu své postřehy, a když to mohu porovnat s jinými národy se kterými jsem měl tu čest tak němci jsou asi nejsvědomitější řidiči...a to dokonce i ve velkých městech-pražáci by se mohli učit a národech středomoří raději nemluvím... 😉
PS: a trasa Berlín-Mnichov se za 4 hodiny během dne zvládnout téměř nedá protože z mnichova na sjezd A93 to trvá tak hodinu(protože tam dělaj silnici a jsou tam věčně kolony jak prase) a před Berlínem bude jistě ta samá písnička takže 4 hodiny je vcelku unreal leda že by na zbytku trasy skutečně lechtaly německý omezovač(250)
PS: a trasa Berlín-Mnichov se za 4 hodiny během dne zvládnout téměř nedá protože z mnichova na sjezd A93 to trvá tak hodinu(protože tam dělaj silnici a jsou tam věčně kolony jak prase) a před Berlínem bude jistě ta samá písnička takže 4 hodiny je vcelku unreal leda že by na zbytku trasy skutečně lechtaly německý omezovač(250)
Přiznám se že z "jižních" států jsem měla také "strach" - ale i přes ten určitý "nepopiratelný chaos" který tam vládne jezdí "klidněji" (a snad i "bezpečněji") než mám občas pocit v česku...
..a pokud vám vyhovuje jak se jezdí v Německu - vzpomeňte (jestli máte "zkušenosti") jak se tam jezdilo dříve - když bylo ještě méně aut..
PS: No ano - na okruhu kolem München je zácpa i v jednu ráno.. 😄
.. nicméně to MEZI městy lze projet celkem "svižně" - TEMPOMATových 220-230 km/h se dá jet většinou (skoro)celou trasu - samozřejmě ve "správné" hodiny..
..že prý jsou auta co na 250ti omezovač NEmají 😉
(a NEmyslím jen ty co ho mají "odpojený" 😄
..a pokud vám vyhovuje jak se jezdí v Německu - vzpomeňte (jestli máte "zkušenosti") jak se tam jezdilo dříve - když bylo ještě méně aut..
PS: No ano - na okruhu kolem München je zácpa i v jednu ráno.. 😄
.. nicméně to MEZI městy lze projet celkem "svižně" - TEMPOMATových 220-230 km/h se dá jet většinou (skoro)celou trasu - samozřejmě ve "správné" hodiny..
..že prý jsou auta co na 250ti omezovač NEmají 😉
(a NEmyslím jen ty co ho mají "odpojený" 😄
s těmi jižními státy souhlasím. Sice to vypadá na první pohled dost chaoticky, ale dá se říct že i v tom čurbesu mají jakýsi nepsaný systém :yes: ale to, že jezděj klidněji je dáno spíš tím, že ve většině států středomoří(teď nemyslím Španělsko a Itálii) není na čem jet svižně 😉 zčásti díky reliéfu krajiny, zčásti díky nekvalitním a úzkým komunikacím
PS: nemám takový věk, abych si pamatoval německo s malým počtem aut na dálnicích. v provozu jako řidič se pohybuju teprve od roku 2009 😄
PS: nemám takový věk, abych si pamatoval německo s malým počtem aut na dálnicích. v provozu jako řidič se pohybuju teprve od roku 2009 😄
..já v tom "systém" sice také NE"objevila" - nicméně "funguje to" (výrazně) LÉPE než by si člověk co NEokusil mohl myslet.. 😉
PS: Tak to(hle) snad raději NEbudeme "hlouběji" rozebírat 😄
PS: Tak to(hle) snad raději NEbudeme "hlouběji" rozebírat 😄
Samozřejmě, že se v Německu dá rychleji povětšinou jen v nočních hodinách. Většina opravdu drží max. doporučenou rychlost. Nevím jak tam Kylie lítá přes den pohodlně přes. Asi využívá nějaký zavřený speciální úseky.
jako jo lítat tam klidně může to ji nikdo neupírá, a jak jsem psal: ti co tam lítají jsou povětšinou cizinci(italové, češi, poláci aj.) ale argumentovat tím, že tam většina populace jezdí 170+ je skutečně velmi nadsazené.
Německo je zářivým poříkladem toho "co je zakázané nejvíc voní". Zákony povolují jezdit kolik chceš a stejně většina lidí jezdí okolo 130-140: stačí jim pocit, že kdyby potřebovali tak jet mohou a ve výsledku se tam jezdí o mnoho bezpečněji než na tuzemských dálnicích. Podobný příklad je aj Nizozemsko...fetovat se tam může, ale ve výsledku tam fetují pouze povětšinou turisti
Německo je zářivým poříkladem toho "co je zakázané nejvíc voní". Zákony povolují jezdit kolik chceš a stejně většina lidí jezdí okolo 130-140: stačí jim pocit, že kdyby potřebovali tak jet mohou a ve výsledku se tam jezdí o mnoho bezpečněji než na tuzemských dálnicích. Podobný příklad je aj Nizozemsko...fetovat se tam může, ale ve výsledku tam fetují pouze povětšinou turisti
..používá hlavně (velmi) BRZKÉ hodiny ranní.. 😉
..a (ehm) pamatuje doby kdy to bývalo (i výrazně) LEPŠí 😄
..plus ví které trasy bývají "horší" a které "Lepší" 😉
..a (ehm) pamatuje doby kdy to bývalo (i výrazně) LEPŠí 😄
..plus ví které trasy bývají "horší" a které "Lepší" 😉
Jo a k návratu hodiny noční...nemám tolik času a asi málokdo počkat v obchoďáku pár hodin. Každopádně jakejkoliv dálniční uzel u větších měst je od 6 do 21h většinou na pytel...
Nojo - já do Německa NEjezdím ani "do obchoďáku" ani "na otočku" 😄
Ano - počet aut na německých silnicích se ZÁSADNĚ zvýšil (a v okolí měst je to znát asi nejvíc 😐
PS: NEvím kam jezdíte - má česká (skoro)teta jezdí do Weiden(u) - mohu-li doporučit.. 😉
..a "libuje si", že to má z Prahy jen po dálnici a tam "zácpy" apod. NEhrozí 😉
Ano - počet aut na německých silnicích se ZÁSADNĚ zvýšil (a v okolí měst je to znát asi nejvíc 😐
PS: NEvím kam jezdíte - má česká (skoro)teta jezdí do Weiden(u) - mohu-li doporučit.. 😉
..a "libuje si", že to má z Prahy jen po dálnici a tam "zácpy" apod. NEhrozí 😉
Píšu ti to výše, není nad čím jásat, Lexus má awd, super, ale nedá se s tím jet víc než 190, hm, to už soudruzi v NSR dávno vyřešili. 😉
NSR? NEznám.. 😉
Myslíte ODPOJENÍM pohonu všech kol v (daleko) NIŽŠí rychlosti než je 190 km/h? 😄
PS: Popravdě VĚTŠINĚ lidí ta max. rychlost nijak vadit NEbude.. 😉
..a auto jako takové to je POVEDENÉ :yes: 😄
Myslíte ODPOJENÍM pohonu všech kol v (daleko) NIŽŠí rychlosti než je 190 km/h? 😄
PS: Popravdě VĚTŠINĚ lidí ta max. rychlost nijak vadit NEbude.. 😉
..a auto jako takové to je POVEDENÉ :yes: 😄
160 není zase o tolik nižší. 😄 Důležité je, že to umí odpojit. Nevím, jak by na to zákazníci BMW koukali, kdyby verze s 😁rive byly omezené na 160 km/h. Hlavně u nového 50d.
Ne, tohle je prakticky neprodejné.
Ne, tohle je prakticky neprodejné.
Myslím že 160 a 190 km/h je docela rozdíl (nejde o to že je to "jen"o 30 km/h víc.. 😉
..myslím že Bristol správně "naznačil" že VĚTŠINA lidí stejně vyšší rychlostí NEjezdí..
..a popravdě je DOST možné, že (možná i) většina zákazníků NEtuší že z jejich 4kolky se stává ve vyšší rychlosti 2kolka?? 😄
PS: Ale "psychologicky" máte s tou "neprodejností" asi pravdu - proto se tato verze také v Německu a spol. (asi) NEprodává..
PPS: Po 50dsice NE"toužím", ale na vyzkoušení mne docela "láká" 😉
..myslím že Bristol správně "naznačil" že VĚTŠINA lidí stejně vyšší rychlostí NEjezdí..
..a popravdě je DOST možné, že (možná i) většina zákazníků NEtuší že z jejich 4kolky se stává ve vyšší rychlosti 2kolka?? 😄
PS: Ale "psychologicky" máte s tou "neprodejností" asi pravdu - proto se tato verze také v Německu a spol. (asi) NEprodává..
PPS: Po 50dsice NE"toužím", ale na vyzkoušení mne docela "láká" 😉
Plácáš opět nesmysly, každý s minimální zkušeností s rychlou jízdou ví, že výhoda awd v rychlosti kolem 190ti v reálném provozu (žádná rzta ve wrc) se rovná nule, je to naprosto k ničemu. A opět popíráš sama sebe, někde píšeš, že pro tebe cestování rychlostí kolem 200 v úžasně stabilní C5 je celkem běžné, a teď zas, že většina nad 190 nejezdí. Většina ano, ale ne většina majitelů aut s výkonem hrubě nad 200kW, tady je prostě omezovač na 190ti minela, a bude to jeden z důvodů, proč se GS 350 awd v Evropě nechytne.
1) já psala něco o "výhodě"? NE"plácáte trochu NEsmyl"? 😉
2) NE"plácáte trochu NEsmysl", když vidíte ROZPOR ve větách😒br /> a) většina lidí stejně NEJezdí přes 190 km/h
b) já ráda jezdím TEMPOMATových "něcopřes" 220 km/h
3) a že je C5 V6 v nad200kilometrových rychlostech velmi klidná a velmi stabilní - to je FAKT (na auto.cz dokonce píší že je v tomto směru NEJlepším vozem své kategorie..
..ráda VĚŘÍM 😄
4) i majitelé DALEKO silnějších vozů (než je 200 kW) většinou NEjezdí 250 km/h apod. 😉
5) (nejen) MÁ zkušenost je, že "kdyžuž" tak čast👋většinou zrychlí "na chvíli" a pak znovu rychlost sníží třeba někam až pod 200 km/h...
...těch aut co si ze mnou "chvilku zazávodilo" předjelo (jako)UJELO a za chvíli je svou "poklidnou" jízdou 220 km/h na tempomat zase dojedu předjedu a pak už nikdy nevidím bylo (tisíce? 😄
NE"poučujte" mne jak se na německých dálnicích jezdí.. 😉
6) nicméně naprosto s vámi SOUHLASím že zrovna tato verze GS se na Evropských trzích NEchytne - ona se tu totiž (krom pár výjímek jako je Česko) ani NEPRODÁVÁ 😄
7) a jen "doplním" - (nejen)já většinou jezdím ca STEJNĚ (rychle) s C5 V6 i s autíčky co mají (víc jak) 2-násobný výkon - to k té "(asi)představě" že s výkonem "hrubě nad 200 kW se jezdí nějak "zásadně" jinak = myslím že běžný majitel běžného vozu vyšší střední (i tam čím dál tím víc "dominují" naftové 4válce) žádný závodník NENí - (teď naprosto BEZ legrace a VÁŽNĚ) - vím že při těch mých oblíbených tempomatových ca 220 km/h předjedete/ujedete naprosté VĚTŠINĚ aut - BEZ ohledu na model či motor pod kapotou..
2) NE"plácáte trochu NEsmysl", když vidíte ROZPOR ve větách😒br /> a) většina lidí stejně NEJezdí přes 190 km/h
b) já ráda jezdím TEMPOMATových "něcopřes" 220 km/h
3) a že je C5 V6 v nad200kilometrových rychlostech velmi klidná a velmi stabilní - to je FAKT (na auto.cz dokonce píší že je v tomto směru NEJlepším vozem své kategorie..
..ráda VĚŘÍM 😄
4) i majitelé DALEKO silnějších vozů (než je 200 kW) většinou NEjezdí 250 km/h apod. 😉
5) (nejen) MÁ zkušenost je, že "kdyžuž" tak čast👋většinou zrychlí "na chvíli" a pak znovu rychlost sníží třeba někam až pod 200 km/h...
...těch aut co si ze mnou "chvilku zazávodilo" předjelo (jako)UJELO a za chvíli je svou "poklidnou" jízdou 220 km/h na tempomat zase dojedu předjedu a pak už nikdy nevidím bylo (tisíce? 😄
NE"poučujte" mne jak se na německých dálnicích jezdí.. 😉
6) nicméně naprosto s vámi SOUHLASím že zrovna tato verze GS se na Evropských trzích NEchytne - ona se tu totiž (krom pár výjímek jako je Česko) ani NEPRODÁVÁ 😄
7) a jen "doplním" - (nejen)já většinou jezdím ca STEJNĚ (rychle) s C5 V6 i s autíčky co mají (víc jak) 2-násobný výkon - to k té "(asi)představě" že s výkonem "hrubě nad 200 kW se jezdí nějak "zásadně" jinak = myslím že běžný majitel běžného vozu vyšší střední (i tam čím dál tím víc "dominují" naftové 4válce) žádný závodník NENí - (teď naprosto BEZ legrace a VÁŽNĚ) - vím že při těch mých oblíbených tempomatových ca 220 km/h předjedete/ujedete naprosté VĚTŠINĚ aut - BEZ ohledu na model či motor pod kapotou..
Já na ty tvoje dyslektické omalovánky nemám sílu, sorry. :-!
Koukám, že jsi převzal otěže 😄 No good luck >😒]
Lady K má všechno načtený, dokonce ti i vyjmenuje autory článků...sice nic nejela, ale věří jim 😉
Lady K má všechno načtený, dokonce ti i vyjmenuje autory článků...sice nic nejela, ale věří jim 😉
Nojo, já vlastně ještě NEmám ani řidičák.. 😉
Ne, ale snažíš se diskutovat o autech, o kterých si povětšinou jen četla a dodáváš, že autorům věříš. Kdybych jim věřil, tak spoustu aut ani neprojedu a nevěděl bych co si o nich myslet. je mi úplně jedno co sedne někomu jinýmu, píšu co sedne mě a jak to na mě působí.
Autorům VĚTŠINOU NEvěřím - nebyl jste to vy kdo na mne "vytáhl" ULTRAnesmysly (kterým snad NEvěří ŽÁDNÝ soudný aut trochu znalý člověk) o C5 s hrozbou smyku za každým patníkem.. 😉
..vy tomu autorovi/textu FAKT VĚŘÍTE? (prosímprosím ODPOVĚZTE 😄
Ale ZNÁM autory kterým LZE věřit - v česku "ruku do ohně" dám za MARTINa VACULÍKa 😉
PS: Také piši SVÉ názory a "pohledy" na věc (že se často NEshodují s "většinovým názorem" - to je JINÁ 😄
..vy tomu autorovi/textu FAKT VĚŘÍTE? (prosímprosím ODPOVĚZTE 😄
Ale ZNÁM autory kterým LZE věřit - v česku "ruku do ohně" dám za MARTINa VACULÍKa 😉
PS: Také piši SVÉ názory a "pohledy" na věc (že se často NEshodují s "většinovým názorem" - to je JINÁ 😄
Mě je kdokoliv cizí fuk...opakuju ještě jednou. To, že přetěžká příď C5 bude na mokru klouzavější je jaksi nasnadě, jen to byla reakce na tebou psaný tvrzení, jak si tu C5 vychvalovali.
A Culík jako Neculík...ještě jednou, když si něco sám projedu, umím napsat pocity, ale papouškovat nemíním.
A Culík jako Neculík...ještě jednou, když si něco sám projedu, umím napsat pocity, ale papouškovat nemíním.
No já citovala z článku autora testu (ne z těch pár větiček člověka co s vozem "objel blok" 😄
ZNÁMÉHO tim jak "naprosto nadoraz" (stejně jako C5 V6) odstřelil i podvozek DS3 Racing - že i běžná Fabia je snad lepší (že shodou okolností ve stejnou dobu tentýž popsal přece jen "renomovanější" Miro Mihálik jako "francouzský Cooper"; kapitolu nazval "MAGICKÝ podvozek" atd. "cosi" NAZNAČUJE 😉
Sorry ale na (Va)CULÍKa NEmáte (ani já 😄 ) a dokonce ani Buřtík! 😉
ZNÁMÉHO tim jak "naprosto nadoraz" (stejně jako C5 V6) odstřelil i podvozek DS3 Racing - že i běžná Fabia je snad lepší (že shodou okolností ve stejnou dobu tentýž popsal přece jen "renomovanější" Miro Mihálik jako "francouzský Cooper"; kapitolu nazval "MAGICKÝ podvozek" atd. "cosi" NAZNAČUJE 😉
Sorry ale na (Va)CULÍKa NEmáte (ani já 😄 ) a dokonce ani Buřtík! 😉
je zajímavý jak umíš poznat, kdo na co má...jen reálně svý schopnosti jaksi neumíš správně cenit 😄 Ona i debata s tebou je většinou ztrátou času, zatímco všihcni tu mají občas blikance negativní...ty naopak problikáváš pozitivně...ale málokdy 😉
Ano SOUHLASÍM že se správně NE"cením" a 😉
Ano SOUHLASÍM že (pro většinu lidí) jsou mé názory "ztrátou času" a 😄
Ano SOUHLASÍM že já VÁS vnímám tak nějak "podobně" 😉
Ano SOUHLASÍM že (pro většinu lidí) jsou mé názory "ztrátou času" a 😄
Ano SOUHLASÍM že já VÁS vnímám tak nějak "podobně" 😉
190km/h je maximálka v Japonsku, takže proto. Např. pětikvalty z RA Imprez jsou taky ''jenom'' do 190, ale zase snesly větší zátěž než např. převodovky z GT/WRX...
Ta ostatní "bohužel" NEvadí - to první docela ANO.. 😉
(i proto se asi tahle verze u nás doma NEprodává 😄
PS: Jak už jsem dříve napsala, mým favoritem ve vyšší střední (krom Alpiny B5 S Bi-turbo) je PRÁVĚ Lexus GS 450h :yes: :yes: :yes: 😉
PPS: Omluva PŘIJATA 😄
(i proto se asi tahle verze u nás doma NEprodává 😄
PS: Jak už jsem dříve napsala, mým favoritem ve vyšší střední (krom Alpiny B5 S Bi-turbo) je PRÁVĚ Lexus GS 450h :yes: :yes: :yes: 😉
PPS: Omluva PŘIJATA 😄
>😁
Jen technická, základní motor je 2,5 litrový šestiválec.
Jen technická, základní motor je 2,5 litrový šestiválec.
Základní motor je docela PŘÍJEMNÝ V6 2.5 litr.. 😉
..někde jsem (trochu "překvapivě") četla že to je svým způsobem i NEJlepší verze - super auto za doslova "pár peněz" :yes: 😄
..někde jsem (trochu "překvapivě") četla že to je svým způsobem i NEJlepší verze - super auto za doslova "pár peněz" :yes: 😄
Já jsem s tou 250kou jel, zkus to a ty věty, cos napsala, tě nenapadnou ani náhodou. Ve srovnání s čímkoliv je to auto prostě dynamicky vydechlá mršina, a to velmi tíhnu k obhajobě užití jakéhokoliv šestiválce na úkor turbených čtyřválců ve vyšší střední, jenže v případě GS250 to prostě obhájit nejde, možná emise, nevím, ale ten motor je tak udušený a dynamika tak žalostná, že už je to pod čáru.
..to bych RÁDA věděla čím jezdíte "normálně" - dle mého názoru a zkušeností VĚTŠINA lidí motor V6 2.5 154 kW nikdy reálně ani NEvyužije - že střední a dnes už i vyšší střední začínají "vládnou" (NEsrovnatelně horší) 2 litrové 4válcové nafty jistě víte i vy.. 😉
PS: Nicméně ta "správná" verze GS je samozřejmě 450h - o tom "žádná" 😄
PS: Nicméně ta "správná" verze GS je samozřejmě 450h - o tom "žádná" 😄
Problém je, že tyto parametry ve většině případů už nestačí ani na ten hloupej dvoulitrovej R4 v naftě...tedy není pro důstojnej pohyb v Lexu GS.
A že ty si myslíš...už víme 😄
A že ty si myslíš...už víme 😄
pro Kylie: přesně jak píše webpaja, těch papírových 154kW reálně nestačí na naftový dvoulitr, a to pomíjím ten dvoulitr v něčem menším a lehčím, ale mluvím o stejně velkém autě, kde je i dvoulitr dýzl raketa proti 250ce, než se ten motor nadechne a začne vůbec něco dělat, je taková 520d za obzorem, to je prostě reál. Pocitově to jede podobně jako 520i E60, jesti ti to jako srovnání pomůže.
Sheldon Cooper by se zeptal- sarkasmus? >😁 >😁 >😁 :yes:
..s Dr. SHELDONem B.S. M.S. B.A. Ph.D. Sc.D. bych si MOC ráda popovídala - je (naprosto) SKVĚLÝ :yes: :yes: :yes: 😄
PS: (můj) Buřtík se mne občas ptá jestli "nejsme příbuzní" nebo tak něco 😉
PS: (můj) Buřtík se mne občas ptá jestli "nejsme příbuzní" nebo tak něco 😉
Chudák chlap, když mu ženská říká buřtík
marianek
....jedine hybrid. 4x4 pro limuzinu teto tridy povazuji za nutnost jedine v Audi, ktere ma jinak jizdni vlastnosti nehodne radoby premiove znacky (v mych ocich a zkusenostech). Novy GS jsem vyzkousel prave v hybridni verzi a zjednodusene receno, to auto nema chybu. Designove mi sedi, ergonomicky presne "tam" a pocitove skvele, kdyz vim, ze se na tento vuz mohu vzdy spolehnout (zde nemecka konkurence zaostava a to velice).
Za me ma Lexus jasne :yes:
Za me ma Lexus jasne :yes:
Tak za mne, jsem doufal, že 4x4 bude možné dostat právě v hybridu. Ale! Pak si je nutné uvědomit jednu věc, a to, jak často 4x4 využiji. Reálně u nás na rovině velmi zřídka, i když připouštím, že to i na té rovině má lepší stabilitu, pokud napadne víc sněhu.
Co je mi nepochopitelné, že se s tím nedá jet rychleji, než 190. Nejde o to, že tu rychlost využiji velmi zřídka, ale že jiní to dokáží a Lexus, který je jinak technicky velmi vyspělý si s tím nedokázal poradit. Přiznám se, Lexus mne fascinuje. Ne v této předvedené konfiguraci a barvě. A však v hybridu má nad konkurenty navrch. Je to alternativa a špičková. Těším se, až sem dají srovnávací test hybridům který proběhl v Autotipu, jaká tady bude diskuze.
Vím že v prémiovém segmentu se nemůžeš zmýlit, respekt ostatním, avšak v tom co Lexus celkově nabízí, bez nutnosti příplatků, u mne vyhrává.
SKVĚLE LEXUS, SKVĚLÁ ALTERNATIVA :yes:
Co je mi nepochopitelné, že se s tím nedá jet rychleji, než 190. Nejde o to, že tu rychlost využiji velmi zřídka, ale že jiní to dokáží a Lexus, který je jinak technicky velmi vyspělý si s tím nedokázal poradit. Přiznám se, Lexus mne fascinuje. Ne v této předvedené konfiguraci a barvě. A však v hybridu má nad konkurenty navrch. Je to alternativa a špičková. Těším se, až sem dají srovnávací test hybridům který proběhl v Autotipu, jaká tady bude diskuze.
Vím že v prémiovém segmentu se nemůžeš zmýlit, respekt ostatním, avšak v tom co Lexus celkově nabízí, bez nutnosti příplatků, u mne vyhrává.
SKVĚLE LEXUS, SKVĚLÁ ALTERNATIVA :yes:
"Poradit" si s tím by jistě zvládli - spíš hrají "na rovinu" - když 4kolka tak do 190ti (u mnohých vozů je do daleko NIŽŠí rychlosti!) a "konec" - udělat to co ostatní, "pokračování" do vyšších rychlostí pak už jen s poháněnou jednou nápravou by pro inženýry LEXUSu bylo jistě "hračkou" - asi spíš NE"chtěli" 😉
Diskuze k testu HYBRIDů bude "bez diskuze" - JASNÝ "náskok díky technické vyspělosti" patří LEXUSu :yes: 😄
PS: Myslím že svým způsobem má Lexus GS "navrch" i v základní verzi V6 2.5 - za opravdu MÁLO peněz dostanete VÝTEČNÉ auto s moc příjemným motorem (chterý navíc naftově NE"chrochtá" 😉
PS: Myslím že svým způsobem má Lexus GS "navrch" i v základní verzi V6 2.5 - za opravdu MÁLO peněz dostanete VÝTEČNÉ auto s moc příjemným motorem (chterý navíc naftově NE"chrochtá" 😉
...a kterej NEJEDE! GS250 bych nechtěl ani jako taxikář.
Myslím že tak 99% taxikářů si jak o LEXUSu GS, tak o motoru V6 2.5 litru 154 kW mohou leda tak "nechat zdát" 😉
PS: A ve světě (v Evroppě) kde i svět "rpémiových" aut začínají ovládat 4válcové 2litry v naftě je to věru "SILNÉ PROHLÁŠENÍ" 😄
Tipla bych si že pro "přes90%" (?) řidičů v česku by motorem V6 2.5 "povýšilo" - matně si vybavuji jak jsem to tu SCHYTALA když jsem "ohrnula nos" na 2.0 Tdi 100 kW v současné audi A6 😉
PS: A ve světě (v Evroppě) kde i svět "rpémiových" aut začínají ovládat 4válcové 2litry v naftě je to věru "SILNÉ PROHLÁŠENÍ" 😄
Tipla bych si že pro "přes90%" (?) řidičů v česku by motorem V6 2.5 "povýšilo" - matně si vybavuji jak jsem to tu SCHYTALA když jsem "ohrnula nos" na 2.0 Tdi 100 kW v současné audi A6 😉
A jsme u toho...jela jsi v tom dvouapůllitru? Nejela. Nikdo neobhajuje TDI v A6 ani E200CDI se stejným nebo ještě nižším výkonem. Jde o úlitbu pro úředníky.
Každopádně jedinou volbou u GS je opravdu dobrej hybrid. Nic jiínýho.
Každopádně jedinou volbou u GS je opravdu dobrej hybrid. Nic jiínýho.
A jsem u toho - JELA 😉
(tedy v IS - ale JELA 😄
A vy jste sii verzi GS 250 vyzkoušel? (a PROČ? 😉
PS: Ale na verzi 450h se (jednoznačně) shodneme :yes: 😄
PPS: Nemyslím že jde JEN o "úlitbu úředníkům" - naftové 4válce (byť s vyšším výkonem) se i ve vyšší střední množí jak... 😐
..ZLATÝ benzínový V6 2.5 :yes: 😉
(tedy v IS - ale JELA 😄
A vy jste sii verzi GS 250 vyzkoušel? (a PROČ? 😉
PS: Ale na verzi 450h se (jednoznačně) shodneme :yes: 😄
PPS: Nemyslím že jde JEN o "úlitbu úředníkům" - naftové 4válce (byť s vyšším výkonem) se i ve vyšší střední množí jak... 😐
..ZLATÝ benzínový V6 2.5 :yes: 😉
Srovnávat IS a GS je jako rovnat karatistu se zápasníkem sumo...
A upřímně radši zkousnu hrubší chod při stání auta s puštěným motorem než horší dynamický vlastnosti...tady ať si každej vybere sám.
Motor jsem jel ještě v IS cca 4-5 let zpátky, kde je ale požadavek na splnění emisních norem dnes, kde jsou kila nahoře atd. Z dnešních motorů s papírovým výkonem bez turba je většina na vztekání se. Jsou líný, uškrcený...
A upřímně radši zkousnu hrubší chod při stání auta s puštěným motorem než horší dynamický vlastnosti...tady ať si každej vybere sám.
Motor jsem jel ještě v IS cca 4-5 let zpátky, kde je ale požadavek na splnění emisních norem dnes, kde jsou kila nahoře atd. Z dnešních motorů s papírovým výkonem bez turba je většina na vztekání se. Jsou líný, uškrcený...
Nu ale já NEsrovnávám karatistu SE zápasníkem - možná tak "jejich oblečení" 😉
Také jsem s ním jela .. už pár let nazpátek 😄
..nu mne ZÁKLADNí (a cenově opravdu VELMI "dostupná") verze GS 250 s V6 2.5 je "milejší" hned ze 2 důvodů - je to benzín (většina lidí i v těch 4válečcích volí dnes NAFTU) a je to počet válečků - i když vím že to je "poslední mohykán" (tedy alespoň v Evropě - ve zbytku světa takhle "DOWNSIZINGově-zbublí" ještě NEjsou - naštěstí 😉
PS: A mně nijak "líný uškrcený" NEpřišel - je to příjmný motůrek (prostě ATMOSFERICKÝ malý 6tiváleček - mně se po nich docela "stýská" 😄
Také jsem s ním jela .. už pár let nazpátek 😄
..nu mne ZÁKLADNí (a cenově opravdu VELMI "dostupná") verze GS 250 s V6 2.5 je "milejší" hned ze 2 důvodů - je to benzín (většina lidí i v těch 4válečcích volí dnes NAFTU) a je to počet válečků - i když vím že to je "poslední mohykán" (tedy alespoň v Evropě - ve zbytku světa takhle "DOWNSIZINGově-zbublí" ještě NEjsou - naštěstí 😉
PS: A mně nijak "líný uškrcený" NEpřišel - je to příjmný motůrek (prostě ATMOSFERICKÝ malý 6tiváleček - mně se po nich docela "stýská" 😄
...nemá smysl s tebou diskutovat, píšeš o starší verzi motoru s EU4 a v podstatně lehčím autě... 😉
Nu já tedy NEnapsala že to je "snad nejzajímavější" verze současného GS (a sama jí opravdu NEzkoušela) - ale že by ten motor tak NEskutečně "odešel" ("normálně" funguje i v ne až tak jinak těžkém IS Cabrio-Coupe) to se mi skoro NEchce věřit..
..a že by autor textu zrovna tento motor/tuto verzi GS tak "chválil" (s až TAKovou "snahou" jako jeden místní autor naopak "odstřelil" podvozky C5 V6 a DS3 Racing)? No NEvím..
..já si ho snad někdy zajedu vyzkoušet.. 😄
..i když MNE zajímá jen verze 450h (a ta dokonce docela HODNĚ :yes: :yes: 😉
..a že by autor textu zrovna tento motor/tuto verzi GS tak "chválil" (s až TAKovou "snahou" jako jeden místní autor naopak "odstřelil" podvozky C5 V6 a DS3 Racing)? No NEvím..
..já si ho snad někdy zajedu vyzkoušet.. 😄
..i když MNE zajímá jen verze 450h (a ta dokonce docela HODNĚ :yes: :yes: 😉
V IS je ten motor použitelný, ale tahle nová verze, znova říkám, možná kvůli emisím, je lenivá tak, že je pro auto typu GS naprosto nedůstojná, nedostatečná.
Ok - současnou verzi v GS NEznám (ta v IS mi přišla "velmi sympatická" - příjemné "autíčko" 😄
Stačí mít nepřehnané nároky. 😉 Staré motory neměly v absolutních číslech vysoké výkonové parametry a jaká s nimi byla legrace. A v dnešní době čtyřválcových naftových motorů bych žádný benzínový šestiválec neoznačil za nedostatečný, lenivý. Především ne ten v tomto testu.
lled
Tandem Toyota, lexus je mi hodne sympaticky, ale kdo se ma divat na tohle?
[odkaz]
- ta kombinace hnede kuze a cerne palubni desky
- hodiny...
- zamek na schranku
[odkaz]
- ta kombinace hnede kuze a cerne palubni desky
- hodiny...
- zamek na schranku
miromen
Jak muže byt v plusech zminka o designu ? Lexus ma pěkne auta ale tohle je opravdu až otřesne. Japonci a zvlašť Toyota by se měla zamyslet nad tim co v posledni době vypouštěji na trh.
Mrkněte na něj někdy naživo.. 😉
CT200h naživo byl pro mě takový zážitek, že si ho klidně nechám ujít na dloooouho dopředu... Co se týká GS, tak ten je zepředu víc než podobný a zadek alá i40 se mi taky moc nezamlouvá.
CT200h bych sice VZHLEDově "předřadila" před třeba Golf (ten nový vypadá jak "lehcepřerostlé" Polo), ale o tom řeč NEbyla - mluvím o GS - v bílé, stříbrné nebo černé :yes: 😄
Palec nahoru :yes: jde vidět že Golf zabral na všech frontach a obavy jsou jistě na mistě.
Nový Golf že vypadá jako Polo? Asi se každý z nás dívá na jiný G7...
G7 je designově jiný vesmír oproti CT, ještě za ty peníze a v tak těžké rádoby prémiové krabici ten směšný hybrid... Děs
GS to netrefil a pokud si mohu tipnout, tak jeho prodeje budou v Evropě paběrkovat stejně jako prodeje předchůdce.
G7 je designově jiný vesmír oproti CT, ještě za ty peníze a v tak těžké rádoby prémiové krabici ten směšný hybrid... Děs
GS to netrefil a pokud si mohu tipnout, tak jeho prodeje budou v Evropě paběrkovat stejně jako prodeje předchůdce.
CarFan
Pár mesiacov už mám nový Lexus GS250 Comfort, takže podelím sa s Vami o trocha skúseností s ním.
Najprv k článku: páčkou pod volantom sa ovláda tempomat, nie palubný počítač
Plusy: súhlas, vyzdvihnem podvozok - je komfortný, ale takmer bez náklonov v zákrutách
Mínusy: grafika je v poriadku (nechcel som GPS lebo má len 2D grafiku a k tomu za nešťastný príplatok + platené aktualizácie, takže kritika smeruje asi k nemu), ovládanie myšou je už v pohode aj za jazdy, stačilo ubrať citlivosť o jeden stupeň
V reálnej prevádzke😒br /> Plusy😒br /> Veľmi luxusný pocit pri každodennej prevádzke. Komfortný vstup (odsun volantu a sedadla, mikroplyš poťahy, perfektný volant, ticho + základné (cha, cha, cha ...) prémiové audio 5.1 - hraje skutočne WOW, netreba žiadne korekcie. Sedadlá tvarom perfektné, bedrovú opierku som zatiaľ nemal dôvod použiť. Výborný štandardný podvozok, tichý a komfortný. Motor je zatiaľ v zábehu (3000 km), na bežné jazdenie v pohode. Režim ECO je dobrý do mesta (budete jazdiť plynule ako s autobusom), SPORT je super (už začnete veriť, že tam máte cez 200 HP), jazda je zvukovo a pocitovo ako keby ste presadli do iného auta. Bočné okná s vodoodpudivou vrstvou a veľké spätné zrkadlá tiež potešia. Celý multimediálny systém je v slovenčine.
Spotreba: mimo mesta 6,6 - 7,7 l, mesto 9,5 - 11 l, diaľnica cca 8l, teda prekvapenie.
Mínusy😒br /> Naložený do strmého kopca som si prial mať + min 50 Nm (diesel to nie je), rýchly bude, ale už aj hlučný. S vekom kufra treba nedôstojne tresnúť. Nedalo sa priplatiť za adaptívne svetlá (zišli by sa). Tempomat mohol byť na volante namiesto hlasového ovládania, rýchlosť sa nastavuje len podľa ihly rýchlomera (teda približne).
Môj osobný pohľad na vec a nejaké postrehy (drobné chyby) z výberu😒br />
GS som vybral nakoniec preto, lebo som chcel benzín, výkon cca 150kW, šesťvalec, dobré audio a nechcel som kožu.
Po skúšaní konkurenčných (nemeckých) áut, som dospel do finále s BMW5. Lenže v tejto triede je dnes už každé auto veľmi dobré, len má svoje drobné chyby - v konečnom dôsledku zvíťazí osobný pocit resp. cena.
BMW5
- ak si nepriplatíte za dovieranie dvier, budete musieť s dverami tresnúť (podobne ako Lexus s kufrom, C4 a Golf sa Vám vysmejú) pritom nezabudnite, že toto je denno-denná záležitosť
- ak nechcete kožu, ponúknu Vám látku, ktorá nepasuje ani do auta s polovičnou cenou
- základné sú už len štvorvalce
- audio stále len priemerné (aj to najdrahšie)
- červené podsvietenie nie je v noci práve najvhodnejšia farba
AUDI A6
- hučanie pneu 245
- zdvojené info na malom (ktorý ani nie je malý) a veľkom výsuvnom displayi (okrem používania GPS som ho radšej zatvoril)
- malé rozdiely v nastavení DRIVE SELECT
- športové sedadlá mi nesedeli (konkrétne chrbtová časť, po 150 km som bol unavený)
- veľké auto, ale na dĺžku je miesta len priemerne
Mercedes E
- čudný retro design
- z testovaných áut som najviac cítil rozmery auta
- ovládanie Comand neintuitívne
- športové sedadlá bez designu
- v pakete sport AMG sa koberčeky nevydarili (čínsky meter zlyhal) - boli viditeľne asi o 2 cm menšie
Najprv k článku: páčkou pod volantom sa ovláda tempomat, nie palubný počítač
Plusy: súhlas, vyzdvihnem podvozok - je komfortný, ale takmer bez náklonov v zákrutách
Mínusy: grafika je v poriadku (nechcel som GPS lebo má len 2D grafiku a k tomu za nešťastný príplatok + platené aktualizácie, takže kritika smeruje asi k nemu), ovládanie myšou je už v pohode aj za jazdy, stačilo ubrať citlivosť o jeden stupeň
V reálnej prevádzke😒br /> Plusy😒br /> Veľmi luxusný pocit pri každodennej prevádzke. Komfortný vstup (odsun volantu a sedadla, mikroplyš poťahy, perfektný volant, ticho + základné (cha, cha, cha ...) prémiové audio 5.1 - hraje skutočne WOW, netreba žiadne korekcie. Sedadlá tvarom perfektné, bedrovú opierku som zatiaľ nemal dôvod použiť. Výborný štandardný podvozok, tichý a komfortný. Motor je zatiaľ v zábehu (3000 km), na bežné jazdenie v pohode. Režim ECO je dobrý do mesta (budete jazdiť plynule ako s autobusom), SPORT je super (už začnete veriť, že tam máte cez 200 HP), jazda je zvukovo a pocitovo ako keby ste presadli do iného auta. Bočné okná s vodoodpudivou vrstvou a veľké spätné zrkadlá tiež potešia. Celý multimediálny systém je v slovenčine.
Spotreba: mimo mesta 6,6 - 7,7 l, mesto 9,5 - 11 l, diaľnica cca 8l, teda prekvapenie.
Mínusy😒br /> Naložený do strmého kopca som si prial mať + min 50 Nm (diesel to nie je), rýchly bude, ale už aj hlučný. S vekom kufra treba nedôstojne tresnúť. Nedalo sa priplatiť za adaptívne svetlá (zišli by sa). Tempomat mohol byť na volante namiesto hlasového ovládania, rýchlosť sa nastavuje len podľa ihly rýchlomera (teda približne).
Môj osobný pohľad na vec a nejaké postrehy (drobné chyby) z výberu😒br />
GS som vybral nakoniec preto, lebo som chcel benzín, výkon cca 150kW, šesťvalec, dobré audio a nechcel som kožu.
Po skúšaní konkurenčných (nemeckých) áut, som dospel do finále s BMW5. Lenže v tejto triede je dnes už každé auto veľmi dobré, len má svoje drobné chyby - v konečnom dôsledku zvíťazí osobný pocit resp. cena.
BMW5
- ak si nepriplatíte za dovieranie dvier, budete musieť s dverami tresnúť (podobne ako Lexus s kufrom, C4 a Golf sa Vám vysmejú) pritom nezabudnite, že toto je denno-denná záležitosť
- ak nechcete kožu, ponúknu Vám látku, ktorá nepasuje ani do auta s polovičnou cenou
- základné sú už len štvorvalce
- audio stále len priemerné (aj to najdrahšie)
- červené podsvietenie nie je v noci práve najvhodnejšia farba
AUDI A6
- hučanie pneu 245
- zdvojené info na malom (ktorý ani nie je malý) a veľkom výsuvnom displayi (okrem používania GPS som ho radšej zatvoril)
- malé rozdiely v nastavení DRIVE SELECT
- športové sedadlá mi nesedeli (konkrétne chrbtová časť, po 150 km som bol unavený)
- veľké auto, ale na dĺžku je miesta len priemerne
Mercedes E
- čudný retro design
- z testovaných áut som najviac cítil rozmery auta
- ovládanie Comand neintuitívne
- športové sedadlá bez designu
- v pakete sport AMG sa koberčeky nevydarili (čínsky meter zlyhal) - boli viditeľne asi o 2 cm menšie
:yes: 😄
PS: A co JAGuar XF? 😉
PS: A co JAGuar XF? 😉
A infinity M(37S) 😄
Neskúšal som ho (v mojom rebríčku bol vo výbere ako posledná alternatíva).
V SR ešte nie je oficiálny predajca. Lexus má v SR 1 salón/servis + 1 servis, ale je to viac ako Infinity. Malé prehliadky robí aj Toyota.
Pozn.: Tu spomeniem jeden fakt, ktorý hovorí do istej miery proti BMW - ak chcete v SR vyskúšať v triede BMW5 benzínový motor, máte smolu - všade majú len diesle.
V SR ešte nie je oficiálny predajca. Lexus má v SR 1 salón/servis + 1 servis, ale je to viac ako Infinity. Malé prehliadky robí aj Toyota.
Pozn.: Tu spomeniem jeden fakt, ktorý hovorí do istej miery proti BMW - ak chcete v SR vyskúšať v triede BMW5 benzínový motor, máte smolu - všade majú len diesle.
Mal som ho iba raz na testovacej jazde (nemecké modely som mal viackrát, väčšinou na 1-2 dni).
XF je veľmi pekné auto (stále sa mi páči), ale chcel som dobrý benzínový šesťvalec. Do XF by som vybral len 6-valec diesel.
Postrehy:
- jazda tiež super
- dieselový štvorvalec sa do takého auta nehodí (za studena výrazne klepal)
- so šesťvalcom som pri odbočovaní skoro vošiel do priekopy (volant sa nevrátil do nulovej polohy - asi sa vyskytla porucha)
- malé kruhové prístroje
- tvar volantu mi nesedel
- na tak dlhé auto málo miesta vzadu
- moje obavy o spoľahlivosť - v SR dávajú záruku 3+2 roky
XF je veľmi pekné auto (stále sa mi páči), ale chcel som dobrý benzínový šesťvalec. Do XF by som vybral len 6-valec diesel.
Postrehy:
- jazda tiež super
- dieselový štvorvalec sa do takého auta nehodí (za studena výrazne klepal)
- so šesťvalcom som pri odbočovaní skoro vošiel do priekopy (volant sa nevrátil do nulovej polohy - asi sa vyskytla porucha)
- malé kruhové prístroje
- tvar volantu mi nesedel
- na tak dlhé auto málo miesta vzadu
- moje obavy o spoľahlivosť - v SR dávajú záruku 3+2 roky
Minulej týden jsem viděl bílou v F-Sport a ta vypadá zajímavě, ale designovej klenot to teda není. Na sklonku roku jsem uvažoval, že bych ho zkusil, ale mám obavu, že bych přestal vozit děcka do školy...bály by se přijít k autu 😉
Ne, vážně... test vyznívá veskrze pozitivně, chválen je design, výbava i jízdní vlastnosti - prý Lexus v komfortu a řízení překonává 535i 😁rive...
Podle mne si vybrali špatně. 450h je zajímavější a F Sport u něj zahrnuje další prvky.
Pro malý kontinent s okrajovými prodeji zvaný Evropa? 😉 Absolutně NErentabilní nápad..
..naopak další vývoj BENZÍNového V6 + elektromotorů = v tom je BUDOUCNOST :yes: 😄
PS: Možnosti větší individualizace omezuje vzdálenost výrobního závodu - to se asi také moc NEzmění (s dalšími výrobními roky, případně faceliftem mohou přijít "drobná zlepšení", ale v tom bych také nějaký "problém PROBLÉM" NEviděla...
...(já si přeji) jen ať je Lexus (nadále) takový jaký je :yes: 😉
S Evropou to JDE "s kopce" - vaše "přesvědčení" že NEee na tom (bohužel) NIC NEzmění 😉 Oceňuji jak máte "nastudována" prodejní číslíčka z MATTova blogu (? 😄 ) což ale NIC NEmění na SKUTEČNOSTI, že
a) v evropě se prodávají hlavně (nejvíce) "malá auta s malými (ne moc)motory"
b) ty(americké) pick-up(y) a trucky mají MOTORy alespoň "pořádné"
c) severoamerický kontinent nás "válcoval" válcuje a válcovat BUDE
d) krom USA je tam ještě nějaká Canada (Motreal doporučuji na současnou výuku francouzštiny a angličtiny :yes: 😉
e) kontinentem budoucnosti ale je Asie
f) ty odkazy vám moc NE"chodí"
g) psala jsem o NErentabilitě vývoje nějakého bi-/tri-turbo V6 - o které "volal" KYKLOP
h) i kdyby se ten motor LEXUSu "extrémněmimořádně" povedl - stejně by byl EXTRÉMNĚ prodělečné
i) mně se můj šéf ve firmě NEsměje (to bych mu pak doma dala - nebo nedala? 😉
j) prostě vývoj naftového V6 je tak drahý (a s tak problematickou návratností), že (prý) i Mercedes "ukončil" vývoj svého V6 Bi-CDi 245 kW
k) je to totiž hlavně pro prodeje na JEDNOM "malém kontinentu s okrajovými prodeji" - což se prostě NEvyplatí
l) ano to je TEN kontinent, kde si MYSLÍ jak jsou "napřed" (třeba i v autech) - ale většina vozů tam jezdí na naftu a nejprodávanější motorizací bude asi 4váleček 2litr v naftě? 😄
Věru "vyspělý" kontinent 😉
Pěkný den (vám přeje vaše "všenaopak" - než si "představujete" Kylie - já už jsem holt taková = pravdomluvná a fakta uvádějící.. 😄
Mě spíš vadí tvar zadních dveří. Kdo vymyslel ty neforemné vlny? 8-s [odkaz]
Koupit si v současné době nové BMW znamená mít moře peněz na servis. A to mluvím o jakémkoliv modelu. Ve srovnání s tím, je poruchovost BMW ve srovnání s Lexusem (opět jakýkoliv model) opravdu někde jinde. BMW vyniká, dalo by se říct, že přímo ční nad ostatními značkami co se týče podvozku a motorů. To se mu nedá upřít. Design a zpracování je také na špičkové úrovni. Ale to vše je uživateli "prd platné", když tyto auta trpí neduhy s elektroinstalacemi. Drobnosti jako nefunkční ovládání oken, klimatizace a v neposlední řadě různé "prkotinky" nutící majitele těchto aut navštívit autorizované servisy pro tzv. odblokování přes pc jednotku.
V tomto světle je Lexus králem, který po řidiči bude chtít jen palivo do nádrže. Nemusí se líbit ale dává majiteli jistotu, že na 1000% dojede bez poruchy dál, než jakékoliv BMW. Při koupi automobilu srovnatelné třídy výbavy a motorizace se většina řidičů řídí srdcem. Těm, kterým záleží na bezporuchovém provozu moc na výběr v současné době moc nezbývá. A Lexus je jedna z mála značek, které žádnými "drobnými neduhy" netrpí.
Tyto poznatky jsou z praxe jak v užívání Lexusu RX 300, GS 300 a GS 450h, tak z praxe jednoho nejmenovaného značkového servisu v Londýně, kde opravdu nemají lidé nouzi o peníze a nekupují si ojetiny...
Mají tam v servisu zažité jedno lidové rčení😒br /> "chceš BMW? kup si dva, protože jedno bude vždy u nás"
Rád pozoruji auta stojící u cest s nějakou poruchou a dělám si své "soukromé nepsané statistiky". Kdybych si měl dělat čárky podle značek automobilů, měl bych u BMW popsaného mnohem více místa, než u Lexusu. Popravdě, ještě jsem žádný Lexus s poruchou u cesty stát neviděl. Někdo z vás diskutujících ano?
Tvá statistika je velmi vypovídající, poměr Lexusů a BMW v Evropě je celkem odlišnej 😉
P.S. Jen pro info, jak to funguje s BMW a servisem, zákazník přikoupí full servis paket za cca100 tis. a pět let se o nic nestará. Delší dobu typický kupec této třídy to auto nemá a co se ceny týká, sto tis. je v obvyklé konfiguraci mezi 1,5 až 2 mil celkem zanedbatelných navíc spadnou do finální slevy z ceny. Jinými slovy, kupovat dvě BMW netřeba, stačí full servis paket pro klid a jistotu.
Ale jak říkám, když si člověk půjde vybrat svůj vůz ve stejné cenové relaci jako některý z modelů od Lexusu, tak když opomenu "srdeční záležitosti" toho, kterého jednotlivého řidiče, tak při výběru Lexuse, vybírá i spolehlivost, kterou mu jiné značky mohou jen tiše závidět. Zvláště BMW (a spolu s ním i MB), které jsou s tou spolehlivostí poslední dobou hodně na štíru. Již jsem slyšel názor, že je to snad i záměr. Ale nechci šířit fámy.
Neprodávám auta a Lexus GS 300 nevlastním, byť s ním jezdím po ČR (model s pravostranným řízením, patřícím mé rodině z Londýna) Je mi jasné, že ta má opěvná "óda na radost z Lexusu" může být vnímána jako nějaké PR ale opravdu to jen a pouze uživatelská zkušenost. Věřte mi, že mě samého překvapilo to, co jsem slyšel a zažil s modely od BMW.
-řídká servisní síť
-velmi neochotnej personál
-pro mě nepochopitelný obchodní tanečky
-prachbídná modelová politika
-slušně řečeno exotickej design
Všechno tohle dává Lexu v ČR mínus a poruchovost evropský prémie není zdaleka tak špatná...pokud servisujeě a kupuješ nový.
Nekomentuji plnění tzv. "full servisu", kdy v rámci tohoto servisu máte zajištěné služby typu náhradní vozidlo, odtah, ubytování apod. (stejně jako u jiných značek bez rozdílu) Ale to nemá nic společného z bezporuchovostí. Jinými slovy bláboly nebo sny o klidu a jistotách vidím spíše u Vašeho příspěvku.
Já zde prezentuji jen svůj názor a své zkušenosti (mimochodem i s vozy BMW: 335i a M5) Evidentně máme rozdílné názory či zkušenosti. Pokud tedy vůbec nějaké máte...
Je to jak uvádíte: prémiové značky a prémiový servis za příplatek. Bez rozdílu té, které značky. Když to můj známý ze servisu komentoval (nákup BMW), tak s ironií podával svou vizitku se slovy: "tak to se uvidíme častěji" A opět jen praxe potvrdila jeho slova. Protože se M5 prostě nedalo odolat...
Tady máte odkaz a můžete si v něm listovat křížem krážem, pane "faktický-alergický"
[odkaz]
P.S. Nahoře čtu, že se živíš jako točvolant, tedy typický kupec M5, kterou, jak dole naznačuješ, vlastníš nebo jsi vlastnil. Klidně se rozepiš, co to bylo za generaci, v kolika tis. začaly problémy, jaké atd.
Jo, a ta historka, jak ti dealer značky podává vizitku s poznámkou, že když si u nich koupíš auto, tak se uvidíte častěji, protože on prodává poruchové m.rdky, to už není ani do toho pubu, ale někde na pískovišti u paneláku bys s tím zaujmout mohl.
Jinak, abychom tuto debatu přivedli trochu zpět k její podstatě, v ní jaksi nešlo o prohlášení, že bmw jsou bezporuchová auta, naopak vyvolalo ji prohášení, že bmw, mercedes mají oproti lexusu takové problémy s kvalitou, že když si jdeš koupit bmw, tak ti jeho prodejce s úšklebkem radí, aby sis koupil dvě, zatímco lexus jen jezdí a jezdí, protože, viděl jsi někdy stát u krajnice lexus?
(Někteří se můžou ptát, kdy jsi naposledy viděl na silnici lexus? Ale to už je na jinou debatu. 😄 )