Tak nenadáváš?? To co jsi napsal je dle tebe v pořádku takhle nevhodně se obouvat do ženský která (mimochodem) všem vyká,baví se slušně,tak jak by si asi představovala aby jste se vy s ní bavili.
Nebylo to tu jednou že nějakým " argumentačním kastrátům" došly patrony,a začali na Kylie vulgárně útočit,dělat si z ní ***ky a snažili se jí všemožně ztrapnovat.Opravdu si myslíš že to co jsem ti napsal je horší??
Takový hrdiny mám rád,dělat si anonymně z lidí dobrý den ale kdyby jsi to měl říct do očí klepaly by se ti půlky jak dveře Karosy!
Do očí bych jí to neřekl, protože ona by ty smajlíky taky nedala. Navíc, já si z ní dělal ***ky (teď nevím, jestli tohle slovo smím tobě vůbec napsat), ale žádný argumenty mi nedošly. Já žádný neměl, já si jen dělal pr.el, nic víc.
Nebylo to tu jednou že nějakým " argumentačním kastrátům" došly patrony,a začali na Kylie vulgárně útočit,dělat si z ní ***ky a snažili se jí všemožně ztrapnovat.Opravdu si myslíš že to co jsem ti napsal je horší??
Takový hrdiny mám rád,dělat si anonymně z lidí dobrý den ale kdyby jsi to měl říct do očí klepaly by se ti půlky jak dveře Karosy!
PS: Mně se snad líbí vůbec "NEJVÍC" (ze všech aut 😉