Novinky
Zpět na článek
Český trh v červnu 2009: Podíl Audi ve vyšší střední třídě překročil v 1. pololetí 45 %
82 komentářů
white label
Nechceš tu raději napsat čemu spíš nerozumíš (nemyslím teď těm lidem nekupujících si C5/6), než tu stále dokola vypisovat v čem si opravdu "světová"... :😉 ;-\
Hammunasakra
1) hudbu mám MOC ráda a hudbě "rozumím" přeci jen VÍCE než autíčkům (a mám kamaráda "profíka muzikologa" - po těch pár tisících hodinách co jsme "prodiskutovali" si troufám říci, že o hudbě něco maličko vím 😉
VKUS či OBLIBA je něco trochu JINÉHO ... také mám "oblíbenější" a MÉNĚ "oblíbené" (byť kritiky chválené) věci - a tak jako napíši že předokolka Audi A4/6 se NEvyrovná Citroën C5/6 (u současné C5 dokonce i v TAK "důležitém" parametru jakým je kvalita materiálů a zpracování palubní desky), tak napíši že poslední CD BEE GEES (než Maurice umřel) "This Is Where I Came In" je hudebně PODSTATNĚ lepší CD než ve stejném roce vyšlé "All That You Can´t Leave Behind" od U2 (asi se SHODNEME, že "většina" lidí si myslí /si "představuje"/ že je to právě NAOPAK)
2) patent na rozum NEmám, ale vím že (o autíčkách) něco VÍM (a jak jsem napsala "vedle" - když občas něco přehlédnu/spletu/nevím - KLIDNĚ se omluvím ... právě proto že "vím" že (jinak) celkem "vím" 😉
3) Prada i pravda, ty já (opravdu) ráda 😄
4) s tou čistotou konstrukce je to prostě FAKT (že snad až VĚTŠINA lidí "na to kašle" - to je nakonec v důsledku spíše JEJICH problém (ale také FAKT 😉
Pěkné dny 😄
VKUS či OBLIBA je něco trochu JINÉHO ... také mám "oblíbenější" a MÉNĚ "oblíbené" (byť kritiky chválené) věci - a tak jako napíši že předokolka Audi A4/6 se NEvyrovná Citroën C5/6 (u současné C5 dokonce i v TAK "důležitém" parametru jakým je kvalita materiálů a zpracování palubní desky), tak napíši že poslední CD BEE GEES (než Maurice umřel) "This Is Where I Came In" je hudebně PODSTATNĚ lepší CD než ve stejném roce vyšlé "All That You Can´t Leave Behind" od U2 (asi se SHODNEME, že "většina" lidí si myslí /si "představuje"/ že je to právě NAOPAK)
2) patent na rozum NEmám, ale vím že (o autíčkách) něco VÍM (a jak jsem napsala "vedle" - když občas něco přehlédnu/spletu/nevím - KLIDNĚ se omluvím ... právě proto že "vím" že (jinak) celkem "vím" 😉
3) Prada i pravda, ty já (opravdu) ráda 😄
4) s tou čistotou konstrukce je to prostě FAKT (že snad až VĚTŠINA lidí "na to kašle" - to je nakonec v důsledku spíše JEJICH problém (ale také FAKT 😉
Pěkné dny 😄
Hammunasakra
1) "zaostává" opravdu POUZE tím předním pohonem
2) nerozumím - věta mi příjde skoro NE"smyslná"
3) nu, to začíná být ten "začarovaný kruh" - na jehož konci je to, že se v česku NEvyplatí vůbec otevřít/provozovat zastoupení Jaguar či Lexus, neb ...
... a NEmyslím si že by TOTO byl (i v česku) TEN důvod proč si koupit tolikanásobně "raději" AUDi A6, než třeba také celkem "normálně" rozšířené bmw či mercedes
4) NE"zlehčujte" to - to co jsem napsala v 3) NENí až tak "absurdní" či "vzdálené", jak by se mohlo zdát!
To oslovení "babo" mi stále ještě příjde dost "out"
Dobrý den
2) nerozumím - věta mi příjde skoro NE"smyslná"
3) nu, to začíná být ten "začarovaný kruh" - na jehož konci je to, že se v česku NEvyplatí vůbec otevřít/provozovat zastoupení Jaguar či Lexus, neb ...
... a NEmyslím si že by TOTO byl (i v česku) TEN důvod proč si koupit tolikanásobně "raději" AUDi A6, než třeba také celkem "normálně" rozšířené bmw či mercedes
4) NE"zlehčujte" to - to co jsem napsala v 3) NENí až tak "absurdní" či "vzdálené", jak by se mohlo zdát!
To oslovení "babo" mi stále ještě příjde dost "out"
Dobrý den
Hammunasakra
1) to už jsme "probrali" a REAGOVALA jsem na to
2) napsala jsem: "Jako zlatý hřeb ČERNÉHO humoru snad už jen chybí ...
... takže vaše "reakce"/povídání o ODHADu je poměrně "out" (nebo "un-fair?") 😉
3) tak jak jste trochu "překroutili" (s NAVTECHem) tohle, tak jste oba UTEKLI od toho 2.0 TDi 😄
Ale NEní "podstatné" kolik se prodalo předo-/všechno-kolek, a popravdě NENí až tak podstatné s jakými motory (i když to by mne docela zajímalo), ale to P-O-D-S-T-A-T-N-É je - že se poněkud "postaršího" AUDi A6 prodalo (násobně) více než novinek Jaguar XF a Mercedes E-Klasse a bmw 5 a lexus GS a vlastně VŠECH konkurentů D-O-H-R-O-M-A-D-Y
Stejně jako já VÍTE, že to není "moc normální" (a je to spíše "místní", popř. východoevropské "specifikum").
NEvím jestli opravdu v česku není "normální" zastoupení Jaguar (což mi příjde 20 let po revoluci opravdu SMUTNÉ ;-\ ), ale pro všechny zájemce o vyšší střední je to opravdu SMŮLA (ten poměr 78 : 1, resp. 317 : 11 - to opravdu NE-vyjadřuje "kvalitu" vozu, a to je TO (podstatné) o čem jsem psala. NE"rozhoduje" KVALITA jako taková (snad dokonce ani "vzdáleně" - "rozhodují" JINÁ mně NEznámá kritéria).
PS: Když jsme ve vyšší střední - to jste už slyšel/četl o "nové" (lehce upravené) verzi Citroën C6, který má NEJlepší aerodynamický odpor ze VŠECH vozů - 0,24? 😉
PPS: Já se SEBEkritikou NEmívám problém. VÍM že něco znám, a když něco spletu/přehlédnu - klidně se OMLUVÍM (ehm, vy jste to již někdy udělal? 😄
2) napsala jsem: "Jako zlatý hřeb ČERNÉHO humoru snad už jen chybí ...
... takže vaše "reakce"/povídání o ODHADu je poměrně "out" (nebo "un-fair?") 😉
3) tak jak jste trochu "překroutili" (s NAVTECHem) tohle, tak jste oba UTEKLI od toho 2.0 TDi 😄
Ale NEní "podstatné" kolik se prodalo předo-/všechno-kolek, a popravdě NENí až tak podstatné s jakými motory (i když to by mne docela zajímalo), ale to P-O-D-S-T-A-T-N-É je - že se poněkud "postaršího" AUDi A6 prodalo (násobně) více než novinek Jaguar XF a Mercedes E-Klasse a bmw 5 a lexus GS a vlastně VŠECH konkurentů D-O-H-R-O-M-A-D-Y
Stejně jako já VÍTE, že to není "moc normální" (a je to spíše "místní", popř. východoevropské "specifikum").
NEvím jestli opravdu v česku není "normální" zastoupení Jaguar (což mi příjde 20 let po revoluci opravdu SMUTNÉ ;-\ ), ale pro všechny zájemce o vyšší střední je to opravdu SMŮLA (ten poměr 78 : 1, resp. 317 : 11 - to opravdu NE-vyjadřuje "kvalitu" vozu, a to je TO (podstatné) o čem jsem psala. NE"rozhoduje" KVALITA jako taková (snad dokonce ani "vzdáleně" - "rozhodují" JINÁ mně NEznámá kritéria).
PS: Když jsme ve vyšší střední - to jste už slyšel/četl o "nové" (lehce upravené) verzi Citroën C6, který má NEJlepší aerodynamický odpor ze VŠECH vozů - 0,24? 😉
PPS: Já se SEBEkritikou NEmívám problém. VÍM že něco znám, a když něco spletu/přehlédnu - klidně se OMLUVÍM (ehm, vy jste to již někdy udělal? 😄
woody-alien
V evropě je to celkem jasné, německá trojka je hodně vyrovnaná a v podstatě soupeřům nedává šanci. V USA mě naopak překvapil hodně dobrý prodej Audi, myslel bych, že se právě za velkou louží víc projeví přece jen o něco menší image značky vůči Mercedesu a BMW.
white label
Jen "některým"...? Kde se v tobě najednou vzal ten nával sebekritiky...? 😉
S pánem Bohem...
P.S. Nemyslela si doufám těmi "(auto)věcmi" i ten svůj "odhad", kolik se u nás prodá A6ek bez quattra...?! :-!
S pánem Bohem...
P.S. Nemyslela si doufám těmi "(auto)věcmi" i ten svůj "odhad", kolik se u nás prodá A6ek bez quattra...?! :-!
Hammunasakra
V Deutschland a Österreich poměrně "vyrovnaně" (tak nějak "přirozeně" záleží na "aktuálností" modelu apod., ale jinak víceméně troj-REMÍZA ..). Na americkém kontinentu je to myslím stále NAOPAK - tedy OPAČNĚ než v česku, audi je s určitým odstupem až třetí (a VÝRAZNĚ lépe si stojí Lexus ... ostatně i ten Jaguar - "hlásím", že MNĚ se nový XF moc Moc a MOC líbí - možná je to dle mne/pro mne dokonce ten NEJ v kategorii :yes:
Pěkný den 😄
Pěkný den 😄
Hammunasakra
V Deutschland a Österreich poměrně "vyrovnaně" (tak nějak "přirozeně" záleží na "aktuálností" modelu apod., ale jinak víceméně troj-REMÍZA ..). Na americkém kontinentu je to myslím stále NAOPAK - tedy OPAČNĚ než v česku, audi je s určitým odstupem až třetí (a VÝRAZNĚ lépe si stojí Lexus ... ostatně i ten Jaguar - "hlásím", že MNĚ se nový XF moc Moc a MOC líbí - možná je to dle mne/pro mne dokonce ten NEJ v kategorii :yes: )
Pěkný den 😄
Pěkný den 😄
Hammunasakra
... NEmůžete "zkousnout", že některým (auto)věcem rozumím lépe?
Je mi líto 😉
Sbohem
Je mi líto 😉
Sbohem
Hammunasakra
..jako BABO mne moc NEberou a místní NEznalosti také moc ne
PS: A v česku opravdu "moc" NEžiji..
Sbohem ;-\
PS: A v česku opravdu "moc" NEžiji..
Sbohem ;-\
white label
Zejména konec moc hezký... jen se obávám, že v tomto případě až přehnaně optimistický... 😉
pingi
Kylie,tohle je již několikerá diskuse kdy z vás mám pocit,že nežijete tady v ČR neb jinak si nelze vysvětlit to co jste zde asi 5krát zopakovala.
Pokusím se vám to osvětlit😒br /> 1.Audi za MB a BMW nezaostává vůbec nijak propastně a jde zde i o "osobní" preference jak psal Viking
2. Audi,tím,že patří VW má u lidí dobrou pozici,zdůvodu obliby tohoto koncernu
3.Koncern VW ovládá český trh s firemními vozidly,má zde největší sít prodejen i servisů a co jsem slyšel je schopen nabídnout dobré podmínky,protože spolu s Fordem se na tyto prodeje zaměřuje nejvíce
4.Nestrašte zde monopolem jak nám byl znám zlet minulých,kdyby se na tyhle tabulky díval třeba francouzský statistik tak nás vyškrtne jako drobnou anomálii,chybu,odchylku pojmenujte si to jak chcete...
5.Co se týče Lexusu a Jaguaru tak mě opravte pokud se pletu,ale ti mají pobočky tuším jen Praha a Brno,což je problém.
Navíc dovozce Jaguaru údajně neoplýval zrovna kvalitou a péči o zákazníka.
Tož snad jste to babo pochopila 😉
Dobrou noc
Pokusím se vám to osvětlit😒br /> 1.Audi za MB a BMW nezaostává vůbec nijak propastně a jde zde i o "osobní" preference jak psal Viking
2. Audi,tím,že patří VW má u lidí dobrou pozici,zdůvodu obliby tohoto koncernu
3.Koncern VW ovládá český trh s firemními vozidly,má zde největší sít prodejen i servisů a co jsem slyšel je schopen nabídnout dobré podmínky,protože spolu s Fordem se na tyto prodeje zaměřuje nejvíce
4.Nestrašte zde monopolem jak nám byl znám zlet minulých,kdyby se na tyhle tabulky díval třeba francouzský statistik tak nás vyškrtne jako drobnou anomálii,chybu,odchylku pojmenujte si to jak chcete...
5.Co se týče Lexusu a Jaguaru tak mě opravte pokud se pletu,ale ti mají pobočky tuším jen Praha a Brno,což je problém.
Navíc dovozce Jaguaru údajně neoplýval zrovna kvalitou a péči o zákazníka.
Tož snad jste to babo pochopila 😉
Dobrou noc
white label
No jasně... :yes:
To je tak, když si někdo myslí, že má patent na "rozum", dobrý vkus na vše (včetně hudby) a Pra(v)dy... i na "čistotu" konstrukce...
:-! 😉
To je tak, když si někdo myslí, že má patent na "rozum", dobrý vkus na vše (včetně hudby) a Pra(v)dy... i na "čistotu" konstrukce...
:-! 😉
woody-alien
Jasně, SDA, já si ale chtěl ještě zjistit jak ta trojka na tom je v jiných zemích.
Vi King
Jeste bych doplnil, ze si ale myslim, ze nejvic ovlivnuje nakup prave ta samotna zkusenost s autem. To, ze mnoho lidi pri vyrovnanych dojmech sahne po necem "overenem" neznamena, ze se nenajde dost lidi, kteri treba zkusi prave neco noveho. To je podle me velmi i o povaze danych lidi. Ale osobne si myslim, ze pokud nekomu naprosto ucaruje treba XF, tak proste sahne po ni a budou mu nejake predchozi zkusenosti s Audi ukradene.
Ale napada me jeste - nemyslite, ze to zde muze byt take vlivem silnicni site? Ono silnice v CR opravdu, podle me, nejsou v prilis dobre stavu. A pokud jim treba A6 prijde komfortnejsi nez treba Lexus GS, tak daji prednost A6. Ale tohle ja nemuzu posoudit, co je komfortnejsi, fakt jsem nemel tu cest v tom ani sedet, natoz v nekterem z tech aut jet. Spis jsem to chtel nahodit jako takovy dalsi mozny argument. 😉
Ale napada me jeste - nemyslite, ze to zde muze byt take vlivem silnicni site? Ono silnice v CR opravdu, podle me, nejsou v prilis dobre stavu. A pokud jim treba A6 prijde komfortnejsi nez treba Lexus GS, tak daji prednost A6. Ale tohle ja nemuzu posoudit, co je komfortnejsi, fakt jsem nemel tu cest v tom ani sedet, natoz v nekterem z tech aut jet. Spis jsem to chtel nahodit jako takovy dalsi mozny argument. 😉
Hammunasakra
RevoKnuckle je docela "geniální" vynález (a přitom tak "jednoduchý", že? 😉 ), ale vy stále "odbíháte" od toho PODSTATNÉHO (možná úmyslně - nevím ... nebo mohu napsat to co vy - je to mimo schopnosti vašeho rozumu pochopit, že MONOPOL až tak velký NEpoměr na trhu - v ČEMKOLIV, třeba i "jen" v té hudbě je PROBLEMatický, pravděpodobně budoucí PROBLÉMy "přinášející"?
PŘÍKLADem může být ten Jaguar - v česku se NE- či MÁLO prodává a tak se nevyplatí udělat pořádné zastoupení = časem se nebude prodávat VŮBEC (a myslím že NÁVRATu prodeje 3 modelů aut a tří typů televizorů a ... to by se asi NIKOMU NE"líbilo" 😉
PŘÍKLADem může být ten Jaguar - v česku se NE- či MÁLO prodává a tak se nevyplatí udělat pořádné zastoupení = časem se nebude prodávat VŮBEC (a myslím že NÁVRATu prodeje 3 modelů aut a tří typů televizorů a ... to by se asi NIKOMU NE"líbilo" 😉
Vi King
Ale vzdyt ono nemusi byt tolikanasobne lepsi. Ja vubec netvrdim, ze je A6 lepsi nez jeji konkurenti, rikam, to si musi podle me sam kazdy zjistit, co mu nejvic sedi. Ja se domnivam, ze ta auta jsou po komplexni strance velmi vyrovnana a jde jen o to, komu vic sedi prednosti jednoho, ci druheho,... To je muj osobni nazor. Proc ale se proda o tolik vic Audi nez Jaguaru, ci Lexusu? Podle meho nazoru, pri techto dvou znackach, jde prave o ty aspekty, ktere jsem psal v predchozim prizpevku - mnoho lidi ma zkusenosti s Audi, nebo treba jen jinym autem koncernu VW - a pokud jsou dobre, mnoho lidi, podle me, sahne radsi opet po tom Audi. I kdyz si vyzkousi treba i ten Jaguar, ci Lexus, prevazi nakonec pocit "jistoty" - tak rikajic, vezmu to, co mam odzkousene a verim tomu, nez zkouset neco noveho a jit mozna trochu do "rizika". Take v pripade tehto dvou znacek bych rekl, ze jde take o tu servisni sit, kterou ma dle meho Jaguar a Lexus nepomerne mensi nez Audi. Jasne, tedka Vam davam za pravdu, ze nejde jen o kvalitu vozu - ja opet opakuji, ze s tim souhlasim, ale ta kvalita tem autum rozhodne nechybi, podle me bude opravdu velmi porovnatelna (a v pripade samotneho auta nakonec rozhodnou opet ty subjektivni dojmy - nekdo si radsi vybere auto komfortnejsi, nekdo treba radsi zabavnejsi, co se jizdy tyka), ale u koupi auta rozhoduji i jine, dle meho nezanedbatelne faktory. A muze to byt klidne i sympatie vuci znacce - tak treba zde v CR muze byt Audi oblibenejsi, jinde se treba vic proda tech Lexusu (ja opravdu neznam prodejni cisla v jinych zemich). Ale rikam, to se podle me opravdu muzete pak ptat u temer vsech aut, proc tady to si nekoupi skoro nikdo a tady to si kupuje tolik lidi? Ja vam na to jiste nedam spolehlivou odpoved, ja se pohybuju pouze v oblasti domnenek, svych osobnich nazoru a nahledu na vec. Koneckoncu, ja jeste v zivote ani neridil auto, takze vam ani nemohu nejak presneji rict, proc ja si myslim, ze lide si zrovna kupuji tady tohle. Opravdu ciste jen nahlas premyslim. A opakuji, ze v zasade s Vami souhlasim v tom, ze u koupi auta nejde jen o kvalitu daneho auta. Ovsem nemyslim si, ze by kvalita Audi A6 zaostavala za jejimi konkurenty. 😉
woody-alien
Tak já se schválně mrknul na carmikovu tabulku prodejů osobních aut v ČR za 1.půlku roku 2009. Audi cca 1420, BMW cca 1060 a MB cca 1220. To už na tak zdrcující převahu Audi nevypadá, co říkáte ?
😉
😉
Navtech
Tak to si napsala dokonale. Šlak tě tudíž může trefit, nebo už trefil.
Když nepočítáme Rclass, tak je to tak 70😁0
Když nepočítáme Rclass, tak je to tak 70😁0
Navtech
To si fakt myslíš, že si všechny ty auta kupujou lidi z ulice? Lidi co včera vyskákali z Favoritů a žigulíků a díky svojí blbosti naskáčou do Audi a ne do Lexusu?
Navtech
Dole ti to mladej kluk celkem slušně vysvětlil.
Odpověz mi například na jednu otázku a bez Madonny... Proč jezdí ve státní správě Audi a ne třeba MB, Jaguary, nebo BMW?
Odpověz mi například na jednu otázku a bez Madonny... Proč jezdí ve státní správě Audi a ne třeba MB, Jaguary, nebo BMW?
Hammunasakra
To shodou okolností JE o té "vědě" (pokud TAKový kus trhu "obsadí" ... výrobce/prodejce ČEHOKOLIV - je to DŮVOD "k poplachu", nebo minimálně "k ostražitosti") - důsledky/následky takového stavu, resp. další "stupeň" takové situace je dle všech teorií (a praxe) JEN "průšvih" (jedno zda jde o Audi A6 nebo Windows nebo .... monopolního výrobce rohlíků 😉
PS: Tady je to o to "divnější", že na trhu to NEvypadá na nějaké "zvláštnosti", OPAVDU to působí ... že ze 79 kupců si jich prostě 78 koupí audi a jeden jaguar a ze 78 kupců si jich 78 koupí audi a 0 lexus a .... atd.
A byť tu audi našlo své "ochránce", tak ani jeden si při všem "fandovství" značce NEmyslí že je Audi OPRAVDU "tolikrát" a "tolikanásobně" ... lepší?
😄
PS: Tady je to o to "divnější", že na trhu to NEvypadá na nějaké "zvláštnosti", OPAVDU to působí ... že ze 79 kupců si jich prostě 78 koupí audi a jeden jaguar a ze 78 kupců si jich 78 koupí audi a 0 lexus a .... atd.
A byť tu audi našlo své "ochránce", tak ani jeden si při všem "fandovství" značce NEmyslí že je Audi OPRAVDU "tolikrát" a "tolikanásobně" ... lepší?
😄
woody-alien
To víš, když si to někdo moc bere, to je potom samý "prečo" a "jakpakto" a těžko se asi usíná... 😄
Hammunasakra
Jak jsem již NAPSALA - to jsou věci trochu "vedlejší", to PODSTATNÉ, je poměr prodaných vozů (postaršího modelu) A6 vůči VŠEM (!) konkurentům (i některým naprostým novinkám - to není ... asi by se dalo použít i slovo "normální")
Vi King
Abyste se dozvedela, cim to je, to byste se zrejme musela zeptat kazdeho jednoho zakaznika, proc si vybral zrovna Audi A6. Koneckoncu, nechapu, proc z toho delate takovou vedu? To byste se pak teoreticky musela ptat skoro u kazde automobilky, proc ma v te a te zemi vyssi/nizsi prodeje, nez jina automobilka. Na kazdem trhu to preci je nejak jinak, nekde maji radsi tu, jinde jinou. To plati prece ale temer u vseho, dle meho nazoru.
Spis co nechapu ale je, proc porad rikate, ze to neni o kvalite. Nechci se Vas nejak dotknout, je to jen muj osobni nazor, ale podle me nejste schopna pochopit, ze jinym lidem muze pripadat jako "lepsi" jine aut👋vyrobek/hudba/.... nez Vam. Myslim si, ze proste mate svuj zebricek a nejste ochotna akceptovat nejaky jiny. Bez urazky. Ja se priznam, ze ja fakt nikdy nesedel ani v Audi A6, ani v BMW 5, ani v MB E-klasse, ale prijde mi normalni, ze jednomu nejlip padne ta A6, jinemu zas ta 5ka od BMW, jinemu zas E-klasse a jiny chce treba jeste neco jineho. Kazde to auto ma sve klady, sve zapory, dokonale neni podle me ani jedno. Jestli je lepsi jedno, nebo druhe, to tezko muze nekdo objektivne rict jako fakt. Kazdy clovek ma sve vlastni pocity, dojmy, kazdy je jiny a proto kazdy hodnoti veci jinak. Proto je strasne tezke neco objektivne hodnotit. At si prece kazdy sam rozhodne, co je pro nej to nejlepsi a to si vybere, nemyslite? 😉 A jiste, ja s Vami souhlasim v tom, ze to neni pouze o tom danem voze, ale treba i o zkusenosti s danou znackou (kdyz jsou dobre, tak to jiste hraje ve prospech koupi auta opet te same znacky), servisni sit, ... Ale opet rikam, abyste se dozvedela, proc zde ma Audi takovy uspech, to byste se opravdu musela ptat jednotlivych zakazniku, proc si vybrali zrovna A6 😉
Spis co nechapu ale je, proc porad rikate, ze to neni o kvalite. Nechci se Vas nejak dotknout, je to jen muj osobni nazor, ale podle me nejste schopna pochopit, ze jinym lidem muze pripadat jako "lepsi" jine aut👋vyrobek/hudba/.... nez Vam. Myslim si, ze proste mate svuj zebricek a nejste ochotna akceptovat nejaky jiny. Bez urazky. Ja se priznam, ze ja fakt nikdy nesedel ani v Audi A6, ani v BMW 5, ani v MB E-klasse, ale prijde mi normalni, ze jednomu nejlip padne ta A6, jinemu zas ta 5ka od BMW, jinemu zas E-klasse a jiny chce treba jeste neco jineho. Kazde to auto ma sve klady, sve zapory, dokonale neni podle me ani jedno. Jestli je lepsi jedno, nebo druhe, to tezko muze nekdo objektivne rict jako fakt. Kazdy clovek ma sve vlastni pocity, dojmy, kazdy je jiny a proto kazdy hodnoti veci jinak. Proto je strasne tezke neco objektivne hodnotit. At si prece kazdy sam rozhodne, co je pro nej to nejlepsi a to si vybere, nemyslite? 😉 A jiste, ja s Vami souhlasim v tom, ze to neni pouze o tom danem voze, ale treba i o zkusenosti s danou znackou (kdyz jsou dobre, tak to jiste hraje ve prospech koupi auta opet te same znacky), servisni sit, ... Ale opet rikam, abyste se dozvedela, proc zde ma Audi takovy uspech, to byste se opravdu musela ptat jednotlivych zakazniku, proc si vybrali zrovna A6 😉
Hammunasakra
Z té nafty NEjsem nadšená, ale "šlak" by mne spíše trefil kdybych se dozvěděla, že se prodalo třeba o desítky procent více "postarší" A8 než nového bmw 7 a mercedes S a Lexus LS a Jaguar XJ ... DOHROMADY (to by zase MNĚ přišlo "na hlavu" - nebo ... řekněme "podivné")
PS: Vám NE?? 😉
PS: Vám NE?? 😉
Navtech
Áda by se z toho nějak vyhrabal, ale jsou tu evidentně jiný adepti, co maj na hlavě mokrou žínku 😉
Navtech
Snad si nemyslíš, že ti každej bude vysvětlení přepisovat tam, kde si to budeš přát, ne? Můj názor jsem napsal, napsali ho ostatní, na poměr 4x4 si nereagovala a maximálně si sem zase šoupla Madonnu a Britney, tak co je to jinýho, než "kvok"? To už se nedá jinak nazvat.
Hammunasakra
NEmohu si pomoci - vy také NEvíte co s tím (a že to JE vpodstatě "absurdní" NEpoměr trhu - to je fakt)
Ale možná jste to "naťukl" - PROČ by neměl ředitel leasingovky či státní sektor jezdit zrovna "v Audi"??? Vždyť cenově, velikostí, výkony, výbavou jsou všichni řekněme "podobní" - PROČ si myslíte že je pro ně zrovna AUDI "lepší/vhodnější" než ostatní "prémiové" značky?
Dobrou 😉
Ale možná jste to "naťukl" - PROČ by neměl ředitel leasingovky či státní sektor jezdit zrovna "v Audi"??? Vždyť cenově, velikostí, výkony, výbavou jsou všichni řekněme "podobní" - PROČ si myslíte že je pro ně zrovna AUDI "lepší/vhodnější" než ostatní "prémiové" značky?
Dobrou 😉
woody-alien
Ty chceš mít Ádu na svědomí ? To by nepřežil, už tak mu Citróni a Pažouti "mrvěj" jeho Mitsu. >😁
Hammunasakra
Tak "kdákání"? Já také NEmám na ty vaše "kdáky" stále náladu - občas to už NENí vtipné (jen hloupé)
PS: Prostě také nevíte čím až TAKhle absurdní výsledky v česku jsou
Sbohem :no:
PS: Prostě také nevíte čím až TAKhle absurdní výsledky v česku jsou
Sbohem :no:
Navtech
Možná by bylo dobrý, přečíst si i ostatní příspěvky, než tady stále nebetyčně kdákat.
Ham.
Jestli je někdo králem tak podle počtu prodaných kusů je to jednoznačně A6 quatro 3.0 TDI. 2.0 TDI kraluje tak leda u A4 nebo Passatů.
Hammunasakra
Je "BEZVA", jak "osvětlujete" poměr "všechno : předo", jen ŠKODA, že to SAMÉ NEděláte u toho 2.0 TDi.. 😉
.. HLAVNĚ - oba jste "obešli" tu PODSTATU!
CO to je ČÍM to je - že se prodá TOLIKonásobně více Audi ... než všech ostatních (evidentně ani VY si NEmyslíte že je mírně "postarší" A6ka "toliKRÁT" lepší ... než Mercedes a než BMW a než Lexus a než ... než všichni dohromady)
Opravdu tohle NENí o KVALITĚ (vozů), ale o "čemsi" - čemuž NErozumí - ale že v bývalém VÝCHODNíM bloku má Audi NÁSOBNĚ "větší úspěch" - to je přeci FAKT (a do toho se VÁM - zdá se - NEchce 😉
Dobrou 😄
.. HLAVNĚ - oba jste "obešli" tu PODSTATU!
CO to je ČÍM to je - že se prodá TOLIKonásobně více Audi ... než všech ostatních (evidentně ani VY si NEmyslíte že je mírně "postarší" A6ka "toliKRÁT" lepší ... než Mercedes a než BMW a než Lexus a než ... než všichni dohromady)
Opravdu tohle NENí o KVALITĚ (vozů), ale o "čemsi" - čemuž NErozumí - ale že v bývalém VÝCHODNíM bloku má Audi NÁSOBNĚ "větší úspěch" - to je přeci FAKT (a do toho se VÁM - zdá se - NEchce 😉
Dobrou 😄
white label
Nebo už to naopak ví a právě to byl pro ni pověstný poslední hřebík do její...C5... 😉
P.S. Asi budeš dědit synovče...C5ku se sbírkou modelů kolekce AMG + jeden plakát - Bristol Fighter...
P.S. Asi budeš dědit synovče...C5ku se sbírkou modelů kolekce AMG + jeden plakát - Bristol Fighter...
Navtech
No, teta si to asi šla fakt hodit! A to ještě neví, že v lux-třídě se prodalo 15ks A8 v naftě ;-\
white label
Barevně snad jo, nebo myslíš, že má na "podvozku" taky nějakou tu citronovou hydrauliku... >😒]
white label
Modrou krev... to myslíš jako tu nedostatečně okysličenou v oblasti kde má mít člověk mozek... >😒]
To je taky nápad... mít v garáži s "autem" modely od Bburaga, nebo Maista... >😁
To je taky nápad... mít v garáži s "autem" modely od Bburaga, nebo Maista... >😁
white label
Až si tohle přečte Kylie, tak ji buď rovnou klepne pepka, nebo na to bude dokola "reagovat" minimálně až do rána... >😒] >😁
Navtech
Na to musíš mít modrou krev a ukrajinskou uklízečku, aby si to pochopil. Jo a k tomu citroenu společnou kóji s 6.3 AMG ;-\
AUDIRS6
Vysvetlis mi to? to fakt nema stipku ydraveho rozumu? ja to fakt nechapem...hlavne ze citron je NAJ-hnusnejsia vec za ktoru su este niektori obmedzenci vyhodit nemale peniaze...hlavne ten nehybny stred volantu s pomaly celou PC klavesnicou >😒] a podvozky - neviem ci ked sa jedna o predok nie je nahodou lepsi Revoknuckle od fordu - pre tych co nevedia - vylepsena verzia McPhersonu...ale kaslat na to :no: koncim, nema to zmysel.
white label
Tvůj zásadní problém je, že ti chybí základní informace o něčem, co tak hrozně ráda a často kritizuješ...viz např. tvá absolutně zkreslená představa o tom, kolik se u nás prodává A6 s předním pohonem...
Běžný český zákazník je ve vyšší střední prémii v průměru prokazatelně náročnější! (co se týká motorizace a výbavy) než např. "průměrný" (matematicky) německý, nebo rakouský a velmi podobné je to už i ve střední třídě např. u Passatu... :-!
Běžný český zákazník je ve vyšší střední prémii v průměru prokazatelně náročnější! (co se týká motorizace a výbavy) než např. "průměrný" (matematicky) německý, nebo rakouský a velmi podobné je to už i ve střední třídě např. u Passatu... :-!
AUDIRS6
hi Lady, nechce sa mi pisat 2x to iste, tak si pozri moj prispevok dole a skus to pochopit a prezit to v psychickom zdravi...
Navtech
Nojo, ty už zase nevíš kudykam, tak sem taháš tu tvojí muziku. Na E class se jednak čeká daleko déle, než na Audi, ale jedna z mého pohledu důležitá věc je, že Audi je třeba pro firmy rozhodně méně konfliktní auto, než MB, BMW. Hlavně pro firmy,co se motaj kolem aut. Těžko bude ředitel leasingovky, která je nejvíc provázaná se škodovkou, nebo VW jezdit v mercedesu. To samý státní sektor. Stačí, že se "volič" nemůže nadechnout z Audi, natož z BMW.
Ano, ne všechny auta v týhle třídě kupuje neblbý motorista ze Lhoty.
Ano, ne všechny auta v týhle třídě kupuje neblbý motorista ze Lhoty.
Hammunasakra
Sice jste to napsal ffftipně, ale s PROČ (postarší) audi až TAK "poráží" nový E-klasse a další - to jsem se NEdozvěděla 8-s
PS: NEmám potřebu se "věšet", že lidé poslouchají více Madonnu než Renée Fleming a Britney než Madeleine Peryoux a kupují si 78x Audi a 1x Jaguar (ale MYSLÍM si, že je LEPŠí poslouchat tu Renéé - než Madonnu a Madeleine než Britney ... a to 78:1 snad ani komentovat NEbudu 😉
PPS: NEvím jak je to s českým zastoupení Jaguar, ale začíná tu "fungovat" ten "začarovaný kruh" = NEvyplatí se budovat zastoupení Jaguar ... aby se prodalo 10 ks za rok
Pěkný den (JÁ raději s tím Jaguar XF ... než s postarší Audi A6
😄
PS: NEmám potřebu se "věšet", že lidé poslouchají více Madonnu než Renée Fleming a Britney než Madeleine Peryoux a kupují si 78x Audi a 1x Jaguar (ale MYSLÍM si, že je LEPŠí poslouchat tu Renéé - než Madonnu a Madeleine než Britney ... a to 78:1 snad ani komentovat NEbudu 😉
PPS: NEvím jak je to s českým zastoupení Jaguar, ale začíná tu "fungovat" ten "začarovaný kruh" = NEvyplatí se budovat zastoupení Jaguar ... aby se prodalo 10 ks za rok
Pěkný den (JÁ raději s tím Jaguar XF ... než s postarší Audi A6
😄
AUDIRS6
Dufal som, ze takuto objektivnu pravdu ciernu na bielom z "nie vychodneho bloku" ako si Slovensko skaredo oznacila, uz pochopis...napodarilo sa...Dokonca Navtech ti ozrejmil pomer 71:7 quattro ku predku, tak ja uz fakt neviem...mozno raz ked v najvyssej triede sa bude predavat S-klasa a 7er cca 50:50 zadok:4Matic / Xdrive, potom snad pochopis, dufam len ze uz nebudes moc stara na prijatie novej reality...Lebo realita je taka ze kral je vo vyssej strednej len 1, vola sa A6, a RS6 je tym padom zasluzena modla! 😉 >😁 :-! :yes:
Hammunasakra
To co jste POPSAL - to NENí důvod TOTÁLní "nadvlády" nad vším a nade všemi...
PS: NADdvěstěkilometrovými rychlostmi v klidu a pohodě krajinou pluje i můj 4 roky "starý" Citroën C5 Brumla V6 3.0 😉
PPS: Jako "zlatý hřeb" ČERNÉHO HUMORu snad jen chybí "doplněk", že tím místním KRÁLEM vyšší střední třídy je😒br /> "verze s předním pohonem a motorem 2.0 TDi" :yes: 😄
Pěkný den 😉
PS: NADdvěstěkilometrovými rychlostmi v klidu a pohodě krajinou pluje i můj 4 roky "starý" Citroën C5 Brumla V6 3.0 😉
PPS: Jako "zlatý hřeb" ČERNÉHO HUMORu snad jen chybí "doplněk", že tím místním KRÁLEM vyšší střední třídy je😒br /> "verze s předním pohonem a motorem 2.0 TDi" :yes: 😄
Pěkný den 😉
Navtech
Soudruh Pecina zatím sice není ve funkci, ale nemohl by nějak intervenovat do Brusselu?
Navtech
A6 4x4 se podle SDA registrovalo 71ks a tudíž 7ks s asi předním pohonem.
Jedna perlička, která tě doslova položí je, že všech 12 registrovaných Allroadů je s pohonem 4x4!!!
Jaguar zde není ani schopen vytvořit zastoupení za účelem prodeje, takže přesvědčovat někoho o jeho nesporných kvalitách je úplně zbytečný. C6 bych sem vůbec netahal, ten je tak exclusivní, že když na něj najdou hejla, tak o tom napíše ČTK a Reuters.
Česko sice není zbytek světa, ale už bych celkem doporučoval vaší šlechtickou větev ukončit kvalitním provazem omotaným v trámoví nějaké honosné stavby z 18, nebo 19. století.
PěKné visení! 😉
Jedna perlička, která tě doslova položí je, že všech 12 registrovaných Allroadů je s pohonem 4x4!!!
Jaguar zde není ani schopen vytvořit zastoupení za účelem prodeje, takže přesvědčovat někoho o jeho nesporných kvalitách je úplně zbytečný. C6 bych sem vůbec netahal, ten je tak exclusivní, že když na něj najdou hejla, tak o tom napíše ČTK a Reuters.
Česko sice není zbytek světa, ale už bych celkem doporučoval vaší šlechtickou větev ukončit kvalitním provazem omotaným v trámoví nějaké honosné stavby z 18, nebo 19. století.
PěKné visení! 😉
Hammunasakra
To (od vás) bylo sice celkem fffftipné ...
.. ale NIJAK to NEvysvětluje tu "opravdu až přehnanou" (TOTÁLNí a ABSOLUTNí - už/už MONOPOListickou) NADvládu jedné značky
PS: "MONOPOL" v "hlavě(-ách)" na mne působí snad ještě "strašidelněji" než ten "normální" ... třeba od ČEZ 😉
PPS: Ale to že si lidé MASOVĚ kupují ten konstrukčně "nejslabší" ze VŠECH výrobců/modelů VŮBEC (mluvím o PŘEDOkolkové verzi A6) - to je opravdový "černý humor" (ale ten má "osud" rád - já vím 😉
Pěkný den (třeba v JAGUARu XF, nebo MERCEDESu E ... a až POTÉ v Audi A6 - proč to je tak VÝRAZNĚ "naopak" - vy alespoň "tušíte"? 😄
.. ale NIJAK to NEvysvětluje tu "opravdu až přehnanou" (TOTÁLNí a ABSOLUTNí - už/už MONOPOListickou) NADvládu jedné značky
PS: "MONOPOL" v "hlavě(-ách)" na mne působí snad ještě "strašidelněji" než ten "normální" ... třeba od ČEZ 😉
PPS: Ale to že si lidé MASOVĚ kupují ten konstrukčně "nejslabší" ze VŠECH výrobců/modelů VŮBEC (mluvím o PŘEDOkolkové verzi A6) - to je opravdový "černý humor" (ale ten má "osud" rád - já vím 😉
Pěkný den (třeba v JAGUARu XF, nebo MERCEDESu E ... a až POTÉ v Audi A6 - proč to je tak VÝRAZNĚ "naopak" - vy alespoň "tušíte"? 😄
Hammunasakra
To jste ale ŠPATNĚ pochopil..
Tady NEjde přeci o nějaký citroën či lexus, nebo jeden Jaguar - ale o ten "zoufalý" NEpoměr ...
AUDi versus VEŠKERÝ "zbytek světa"
PS: To že se prodalo NULA Lexus(ů) a C6 to mi sice přijde "smutné", ale ještě ABSURDNĚJŠí, mi příjde prodejní číslo 1 u nového opravdu POVEDENÉHO Jaguar(u) a to že se z německé "trojice" prodá jednoho (mírně "postaršího" - navíc ve většině případů vozu "jen" s předním pohonem) NÁSOBNĚ více než těch druhých dvou (a více než těch dvou DOHROMADY, resp. více než VŠECH ostatních dohromady) - to mi příjde ... "absurdní"?
Myslím že to je JEDNOZNAČNÝ důkaz, že vůůůůůbec NEjde o KVALITU, ale o .... bůhví co (vy to víte, PROČ je to "v česku" až TAK "moc"??
PS: Omlouvám se, ale tady NElze použít jiná slova, než že - tohle už je "UJETÉ"
Děkuji za pěkný Citroënden a "nápodobně" 😄
Tady NEjde přeci o nějaký citroën či lexus, nebo jeden Jaguar - ale o ten "zoufalý" NEpoměr ...
AUDi versus VEŠKERÝ "zbytek světa"
PS: To že se prodalo NULA Lexus(ů) a C6 to mi sice přijde "smutné", ale ještě ABSURDNĚJŠí, mi příjde prodejní číslo 1 u nového opravdu POVEDENÉHO Jaguar(u) a to že se z německé "trojice" prodá jednoho (mírně "postaršího" - navíc ve většině případů vozu "jen" s předním pohonem) NÁSOBNĚ více než těch druhých dvou (a více než těch dvou DOHROMADY, resp. více než VŠECH ostatních dohromady) - to mi příjde ... "absurdní"?
Myslím že to je JEDNOZNAČNÝ důkaz, že vůůůůůbec NEjde o KVALITU, ale o .... bůhví co (vy to víte, PROČ je to "v česku" až TAK "moc"??
PS: Omlouvám se, ale tady NElze použít jiná slova, než že - tohle už je "UJETÉ"
Děkuji za pěkný Citroënden a "nápodobně" 😄
white label
Já myslel, že k(t)upci "prémie", berou nejdřív hodiny (věnované "čistotě" konstrukce) u Kylie...
Pokud ne, pak to vše vysvětluje... >😒]
Pokud ne, pak to vše vysvětluje... >😒]
Jo, A6 je designově pořád ještě na výši (naprosto čisté linie, nízká střecha, čumák) a hlavně - jízdně dělá to, co vůz vyšší střední třídy dělat má. Můžeš s ní letět po dálnici dvěstě a usrkávat u toho kafe. Na nějaký sportovní vlastnosti se u bezemála pětimetrových limuzín už stejně moc nehraje.
Navtech
Nač ten citronový pláč? Kupující v této kategorii si nechce kupovat model, aby každýmu druhýmu musel sáhodlouze vysvětlovat, proč. Jednodušší je si koupit daleko lepší BMW, MB nebo to Audi a nikdo ho neotravuje blbejma otázkama. A "nula" je taky číslo.
PěKný citoden.
PěKný citoden.
Hammunasakra
Tak s TÍMHLE se asi OPRAVDU NEdá dělat NIC! ;-\ :no: 8-s
Že se Audi 6 (taky)předokolek prodá VÍCE než E-klasse, BMW 5, Hondy Legend, Jaguar XF (moc povedené auto), Citroën C6 a Lexus GS (ty dva by docela "zajímaly" mne - a těch se prodala 0, nula, nought, null, nullité, prostě VŮBEC nic!!!), MB CLS, Volvo S80 dohoromady ... já tu MUSÍM napsat ještě jednou😒br /> Audi A6 se prodá VÍCE než těch ostatních DOHROMADY 😲
PS: Sorry, ale tohle opravdu NEMÁ (žádnou) souvislost s kvalitou cenou šířkou nabídky motory či čímkoliv podobným :no:
Pěkný den (ale MNĚ to příjde opravdu "na hlavu" - všem "audifandům" se OMLOUVÁM - ale že je audi "tolikrát" LEPŠí než všichni ostatní dohromady, to si snad nemyslí ani oni ;-\
Že se Audi 6 (taky)předokolek prodá VÍCE než E-klasse, BMW 5, Hondy Legend, Jaguar XF (moc povedené auto), Citroën C6 a Lexus GS (ty dva by docela "zajímaly" mne - a těch se prodala 0, nula, nought, null, nullité, prostě VŮBEC nic!!!), MB CLS, Volvo S80 dohoromady ... já tu MUSÍM napsat ještě jednou😒br /> Audi A6 se prodá VÍCE než těch ostatních DOHROMADY 😲
PS: Sorry, ale tohle opravdu NEMÁ (žádnou) souvislost s kvalitou cenou šířkou nabídky motory či čímkoliv podobným :no:
Pěkný den (ale MNĚ to příjde opravdu "na hlavu" - všem "audifandům" se OMLOUVÁM - ale že je audi "tolikrát" LEPŠí než všichni ostatní dohromady, to si snad nemyslí ani oni ;-\
Emel
Teď už zbývá jen aplikovat teorii o čestném vítězi i na ostatní kategorie.. třeba mini 😉.
Emel
Jakou má A6 věkovou konkurenční nevýhodu oproti BMW?
Jinak, já oceňuji A6, ale až na třetím místě... a to se mi nové E moc nelíbí 😉
Jinak, já oceňuji A6, ale až na třetím místě... a to se mi nové E moc nelíbí 😉
GTI
Málo platné, tam kde se bojuje čestně, tam vítězí ten, který v součtu nabízí nejvíce od všeho. A tohle je tabulka cti, tady se šrotvyhláška ani nečte... tohle není svět plejstejšnové touhy, tohle je svět pravdy...
Úspěch A6 (a to nikoliv jen v Česku) je fenomenální, o tom tu asi nikdo spekulovat nebude. E-klasse najíždí čísla a BMW 5 je pozvolna dokončuje. Všechno je tak, jak být má - německá prémie je nejen německou prémií, ale i světovou referenční produkcí. Popravdě není ani tak důležité, kdo z těch tří ve vyšší střední tabulku vede, jako to, že ti, kdo ji vedou na prvních třech místech jsou opravdu prémioví králové králů. Pro kupce tahle konfigurace nabízí uklidňující pocit - co koupíš, koupíš dobře, přitom si vybere každá (solidně nazoblá) nátura.
Nezapomínejme ovšem na druhý fenomen, a tím je VOLVO. Volvo za posledních pět let dokázalo takřka nemožné, dokázalo ze sebe vyždímat maximum. Jistě, na německou prémii v komplexu volvo zatím nemá dostatek sil... doufejme tedy , že volví křídla osvobozená z fordí voliéry dovolí razantnější rozmach směrem k rozšíření palety motorů a dalších karosářských variací. Ve vyšší střední boduje Volvo zaslouženě. Spolu s AUDI drží žezlo s drsnými kombíky a S80... no to je přece krása samo o sobě...
Na jaguaru je velmi ilustrativně znát, že kdo stojí chvíli opodál, zítra jako by nebyl... Vyšší střední nějak jag neustává, tak sledujme, jak zacloumá s luxtřídou.
Číslem měsíce je (zaslouženě) číslo - 78. BRAVOOOO :yes😒br />
P.S. CLS považuji za zázrak... přírody. Den ode dne krásnější, co?
Úspěch A6 (a to nikoliv jen v Česku) je fenomenální, o tom tu asi nikdo spekulovat nebude. E-klasse najíždí čísla a BMW 5 je pozvolna dokončuje. Všechno je tak, jak být má - německá prémie je nejen německou prémií, ale i světovou referenční produkcí. Popravdě není ani tak důležité, kdo z těch tří ve vyšší střední tabulku vede, jako to, že ti, kdo ji vedou na prvních třech místech jsou opravdu prémioví králové králů. Pro kupce tahle konfigurace nabízí uklidňující pocit - co koupíš, koupíš dobře, přitom si vybere každá (solidně nazoblá) nátura.
Nezapomínejme ovšem na druhý fenomen, a tím je VOLVO. Volvo za posledních pět let dokázalo takřka nemožné, dokázalo ze sebe vyždímat maximum. Jistě, na německou prémii v komplexu volvo zatím nemá dostatek sil... doufejme tedy , že volví křídla osvobozená z fordí voliéry dovolí razantnější rozmach směrem k rozšíření palety motorů a dalších karosářských variací. Ve vyšší střední boduje Volvo zaslouženě. Spolu s AUDI drží žezlo s drsnými kombíky a S80... no to je přece krása samo o sobě...
Na jaguaru je velmi ilustrativně znát, že kdo stojí chvíli opodál, zítra jako by nebyl... Vyšší střední nějak jag neustává, tak sledujme, jak zacloumá s luxtřídou.
Číslem měsíce je (zaslouženě) číslo - 78. BRAVOOOO :yes😒br />
P.S. CLS považuji za zázrak... přírody. Den ode dne krásnější, co?
Ada je zase tady
nebo si myslite, ze si priste zakaznici VW group koupi Citroena? >😒]
white label
😉
Teroristi sice "pracují" spíš s C4 ale jezdí v C5/6..., komfort mají jako v MB, ale jsou méně "nápadní"..., i když při těch prodejích C5/6 a MB... nevím, nevím... >😒]
P.S. Taky nechápu co na těch Audinách všichni vídí..., takové neprémiové vozy za prémiové ceny...prostě navoněný fauvéčka...
;-\ >😁
Teroristi sice "pracují" spíš s C4 ale jezdí v C5/6..., komfort mají jako v MB, ale jsou méně "nápadní"..., i když při těch prodejích C5/6 a MB... nevím, nevím... >😒]
P.S. Taky nechápu co na těch Audinách všichni vídí..., takové neprémiové vozy za prémiové ceny...prostě navoněný fauvéčka...
;-\ >😁
Navtech
S tim nic nenadělá ani hraběnka bojující proti světové "autoblbosti" kupujících. :yes:
Navtech
Mě by ty prodeje celkem zajímali. Chápu, že XF nemá kombi, nebo modely, jako Allroad, ale i jaký jsou poměry doma a jaký by to bylo při těch úvahách a snahách shodit VW, při odmyslení domácího trhu. Myslim tedy Británii, ne Bombaj 😉 Řekl bych, že to žádná sláva nebude.
iudex
Bez snahy o spustenie akéhokolvek flame som rád, ze nielen ja ocenujem A6 ako najvyvázenejsie auto vo vyssej strednej, ktoré má co ponúknut i napriek svojej vekovej konkurencnej nevýhode. A kedze nie som fajnsmeker ako Dinar, i jazdné vlastnosti A6 by mi plne vyhovovali. 😉
iudex
No u nás v inom státe idú lepsie ako 1 ks 😄 Jeden mi parkuje nedaleko a nemozem sa nanho vynadívat. :yes:
T613
myslím, že Mates tady psal, že AMT je v pr.. a tak se tady Jagy nedají objednat.
Subaru.in
Mne by se take libilo videt vice jinych znacek v teto tride, ale myslim si, ze Jaguar bude muset take udelat agresivni cenovou politiku. Jinak dokud neudela radneho konkurenta BMW3 a MB-C tak to bude mit velmi tezke.
... tedy alespoň JÁ si pod slovy: ".. něco maličko vím" představuji
(evidentně) něco JINÉHO než VY s oním ".. světová" 😉
PS: A "vypisovat" VŠE "ostatní" (krom té hudby a autíček - kde mám "určitý přehled" - pozor NEplést se ".. světová"!), by bylo dost NE"smyslné", nebo?
PPS: Dovolila jsem si UPOZORNIT, na určitou "nerovnováhu" českého trhu, kde momentálně TOTÁLNĚ vede prodejní tabulky jak A6, tak A8 a též A4 - prodajíc VÍCE kusů než Mercedes, Jaguar, BMW, Lexus a pár "mainstreamových" automobilek DOHROMADY (takže "kvalita"/NEkvalita asi NEbudou "ten/onen" ROZHODUJící "faktor" při koupi/výběru vozu...
Neb NEjste "***to", této "absurditky" jste si (samozřejmě) všiml STEJNĚ jako já - jen je vám tento FAKT (zdá se) až "nepříjemný"... (proč?!?)
A to v čem jsem OPRAVDU "světová" do toho vám "*" (to si "schovávám" pro Buřtíka 😉
Pěkné dny (mají dnes a zítra být a KLIDNĚ si je "užijte" v Audi A6 nebo A8 nebo A4 - ono to NENí "špatné" auto(-a), ale zrovna tak NEní (žádné z nich) TAK "fantastické" a "fenomenální", aby se ho prodávalo "násobně" více než konkurence ... natož "veškeré" a ještě navíc DOHROMADY 😄