Novinky
0
[odkaz] nejlevnější autodíly na vozy všech značek, online katalog
Přejít do diskuze
SaikoV6c
nejen v Japonsku se to dává k crossům a SUVčkám, kvůli pohledu na zadní spodek... při jízdě terénem by se ti to taky hodilo... víc tu [odkaz]
SaikoV6c
Tady [odkaz] čtu že zrušili rezervy na pátých dveřích... co je na tom pravdy? Já si ho chtěl pořídit a rezerva na pátých je pro mě srdeční záležitost 😒
Jerry mouse
Geneze každého modelů má svůj čas a prostor. Dobrou zprávou může být, že současná Vitara s námi ještě nějaký ten rok bude. Je to auto s úžasnou osobností, nechybí jí charizma ani špetka "offroadovské" syrovosti. I po těch letech její křivky nezestárly, nezevšedněly a rozhodně si nezaslouží nálepku "meinstream" ( s dovolením malá opozice vůči autorovi článku). Je to svébytné auto, které kráčí svou cestou a dalece za sebou nechává nejeden konkurenční model, byť sama nemusí být dokonalá. Jsem za ní moc rád, zejména po předchozích ne právě příjemných zkušenostech se Yetim (nechci nikoho urazit, jde o můj subjektivní názor).
Takto Vitara též nevypadá špatně, co myslíte?
Takto Vitara též nevypadá špatně, co myslíte?
woody-alien
Prosím tě, to "cosi" je nějaké přídavné zrcátko, japonské specifikum. Všimni si, že na fotkách je Vitara s japonským, pravostranným řízením. Pamatuju, že když se představovala nová generace Forestera, tak na prvních fotkách to měla taky. Možná by to někdo vysvětlil lépe, každopádně tahle věcička (btw. nádherné lákadlo pro vandaly) se týká vždy japonských verzí.
d.a.m.
Asi budu vypadat jako blb, ale prozradil by mi někdo, co to Vitaře čučí z levého blatníku?
esenbe
No máme tam 2.0i s Automatem a nic moc. (I když automat je jen 4 stupňový tak je dost bytelný a autu sedí ) To je pravda. Ale co se týče pátých dveří tak to je jedině dobře. Do boku jsou dveře podle mě o dost lepší a ještě mohly být rozdělené na dva kusy jak bylo u off běžné kdysi. By mě zajímalo jaké výhody jsou v zadních dveřích zvedaných nahoru ?? nemyslím to zle jen by mě zajímalo jak to lidi vnímají ?
woody-alien
Souhlas, Vitara od roku 2005 nezestárla ani o chlup. Téměř neuvěřitelné. Motory a převodovky ano, ale s těmi pátými dveřmi je to spíš o zvyku. Já s nimi neměl nikdy problém. I když třeba pokud se postavíš čumákem dolů z prudšího kopce trochu našikmo, tak vzpěra dveře s rezervou neudrží. Nicméně rezervu na zadku považuju spíš za výhodu, je stále čistá a při defektu nemusíš vyhazovat věci z kufru.
Cipísek
pravdu díš! Auto je stále moc a moc pěkné i v aktuální verzi, akorát já bych, kdybych ho teda chtěl kupovat chtěl rezervu na zadních dveřích. Prý to snad ale úplně zrušili a nejde to ani za příplatek.
Dinar
nepotřebovalo facelift přídě, design je i přes stáří stále jeho silnou stránkou, to co potřebuje, jsou moderní motory a převodovky, případně víko zadních dveří otevírané nahoru. Ostatní je ve vztahu k ceně o.k.