Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Slavek-TDM
0
cernobila televize, co se musi tocit jak zubni vrtacka, aby se vubec auto pohnulo dopredu... >😒]
Choochoo
0
Taky si rikam ze by tomu sluselo a vice frcelo 1,2TSI s ukrytnym tahem vocpoda >😒]
Nerez
0
A okruhovou spotřebou pod 6 nasto >😒]
Choochoo
0
>😁
kari.laz
Těžko hledal dokonalejší dvojici kombíků :yes😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
BMW je jasna volba
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Jasná? Leda pro plakáta. 😉
[odkaz]
Radsi mi rekni proc porad pretahuje koncern tu kapotu pres svetlo. Krasne videt u leveho svetla. To delalo BMW tak pred 15 lety, Ty plakate >😒]
To se to u koncernu nenaucili jeste spasovat? >😁
Audi je jen predrazeny koncern, cena znacky hovori jasne 😉 >😒]
Radsi mi rekni proc porad pretahuje koncern tu kapotu pres svetlo. Krasne videt u leveho svetla. To delalo BMW tak pred 15 lety, Ty plakate >😒]
To se to u koncernu nenaucili jeste spasovat? >😁
Audi je jen predrazeny koncern, cena znacky hovori jasne 😉 >😒]
To nic, prezentuješ se tu jako typický plakát, takže se můžu těm tvým "názorům", leda od srdce zasmát. 😉 >😁
a BMW sice není koncern, ale je také předražené 😉 >😒]
jinak z trojice Audi, BMW, MB, bych šel do BMW. Samozřejmě za předpokladu, že by roztála antarktida a japonsko by skončilo pod vodou 😢
jinak z trojice Audi, BMW, MB, bych šel do BMW. Samozřejmě za předpokladu, že by roztála antarktida a japonsko by skončilo pod vodou 😢
AUDI pravda patří pod koncern VW. Je tu jedno ale. Audi vyvine techniku, kterou dává do svého portfolia, tuto techniku později přebírá VW a to už si to dále rozsévá pod sebe. Všechen vývoj něco stojí, proto je tak drahá jako ostatní. VW přebírá hotovou věc, takže náklady sou v uvozovkách nulové. Navíc Audi má oproti MB a BMW jedno hodně významné plus! A to že neblázněj s turbem..... :yes:
bohužel tak jak to popisujete to vůbec nefunguje. Když jakákoliv automobilka v koncernu něco vyvine, tak náklady na vývoj jsou koncernu, tudíš všech. ALE dobrý na tom je že když jednu techniku nacpou do více aut(které prodají), tak jsou náklady právě NIŽŠÍ, takže všechno co vyvine koncern je právě levnější narozdíl od nekoncernových automobilek, které jejich vyvinutou techniku nedají do tolika aut.
ALE u Audi jde o to, že oni vědí, že i když přihodí na aut 100-500tis. zisk, tak si to zákazník přesto koupí, protože zákazník chce mít na masce 4kruhy a proto jsou au-au-audi tak drhé i když konkurence nabízí to samé(lepší) za méně 😉
ALE u Audi jde o to, že oni vědí, že i když přihodí na aut 100-500tis. zisk, tak si to zákazník přesto koupí, protože zákazník chce mít na masce 4kruhy a proto jsou au-au-audi tak drhé i když konkurence nabízí to samé(lepší) za méně 😉
Ono to nefunguje ani takhle. Audi si dělá techniku pro větší modely (od A4 nahoru). Z motorů pak šestiválce, osmiválce a větší čtyřválce (1,8 a 2,0). VW naopak dělá techniku pro menší auta. Na vývoji se sice mohou podílet lidé napříč koncernem, nicméně každá značka je zodpovědná za své náklady, své rozpočty, své zisky. Nerozpočítává se to na koncern - Škoda nepřispívá Audi například na vývoj "podélného" S tronicu. V některých případech spolupracují, a pak sdílí náklady. Nemám tušení, jak fungují licence v rámci koncernu, jak se navzájem kompenzují (náklady na výrobu, tržní cena atd.). Takže to sdílení je oboustranné, Audi dostává levně techniku pro malé vozy, což je v daných segmentech velká výhoda, VW zase větší motory a občas i nějakou tu konstrukci (třeba Touareg). Na elektronických systémech často spolupracují velké aliance sahající za hranice koncernu VW. Práci mají rozdělenou v rámci VW Group podle specializace. Třeba vývoj 4.0 TFSI šel z kapsy Audi a Bentley. A V8 zdejší RS4 vychází z V10 Gallarda. To nejsou motory, které mohou nasdílet napříč koncernem, aby snížili náklady. Vem si i obyčejný 3.0 TDI - kolik modelů mimo Audi ho má v nabídce?
No tak vzhledem k tomu, že BMW je mi nejméně sympatické z D3 a těžko hledám model, který by se mi u nich líbil, tak je MB a Audi jasná volba.
😄 :yes:
Zde pár ukázek dokonalosti😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
A pak přesně to, co se mi nelíbí😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
A pak přesně to, co se mi nelíbí😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Ted me hodne zaujala nova 5, ale pokazde kdyz potkam E60 si rikam jak se jim povedla :yes:
Medak mi prijde po x letech takovej cikansky poutovej a audi tak trochu porad na druhe koleji 😉
Medak mi prijde po x letech takovej cikansky poutovej a audi tak trochu porad na druhe koleji 😉
Musim se pripojit - tebou zminovany auta povazuju za nejkrasnejsi a soucasne nejlepsi kombiky soucasnosti. Ciste z hlediska designu bych mezi nimi jeste mirne vyzdvihl RS4, ze ktery se stal diky kombinaci vybornyho zakladu v podobe puvodni A4 Avant spolu s mimoradne vydarenym faceliftem a paradnimi optickymi doplnky vytvarejicimi RS vizaz zkratka dokonale vybrouseny diamant.
Mam-li se podivat na konkurenci, dotira snad jen 5-er kombi, ktera ve standardnim provedeni v mych ocich prekonava jak klasickou A4 Avant (i kdyz to je nefer srovnani), tak o prsa i A6 Avant. V zobrazenych designovych "mutacich" se vsak musi BMW pred Audi sklonit, a to i pri aplikaci jinak velmi vydarenyho m-paketu. Z dalsich ucastniku na startovnim poli jmenem "kombi" beru jako dalsiho v poradi jeste V70ku (XC70 nikoliv, tam me rusi nekolik kycovitych detailu) a pak dlouho nic, pocitaje v to i premiovy kreace typu CLS SB nebo XF kombi. Z mainstreamu jeste stoji za vyzdvihnuti 508SW a Superb kombi, ale to je holt vzhledem k vyse jmenovanym jina liga. Napriklad takovy Mercedes me naprosto neoslovuje.
Kazdopadne palec pro Audi. :yes:
Mam-li se podivat na konkurenci, dotira snad jen 5-er kombi, ktera ve standardnim provedeni v mych ocich prekonava jak klasickou A4 Avant (i kdyz to je nefer srovnani), tak o prsa i A6 Avant. V zobrazenych designovych "mutacich" se vsak musi BMW pred Audi sklonit, a to i pri aplikaci jinak velmi vydarenyho m-paketu. Z dalsich ucastniku na startovnim poli jmenem "kombi" beru jako dalsiho v poradi jeste V70ku (XC70 nikoliv, tam me rusi nekolik kycovitych detailu) a pak dlouho nic, pocitaje v to i premiovy kreace typu CLS SB nebo XF kombi. Z mainstreamu jeste stoji za vyzdvihnuti 508SW a Superb kombi, ale to je holt vzhledem k vyse jmenovanym jina liga. Napriklad takovy Mercedes me naprosto neoslovuje.
Kazdopadne palec pro Audi. :yes:
Volvo řady 70 se mi taky líbí, ale naopak nejvíc právě XC70. Skoro se děsím, co s ním vymyslí v nové generaci, protože například nové V40 je pro mě docela zklamání. Jaguar je taky super a je to auto které je na silnici nepřehlédnutelné. Ale to taková A7 taky.
:yes: musím souhlasit, jakkoliv se mi Allroad líbí tak RS4 je absolutní top, nikde nic nechybí nikde nic nepřebývá, vymazlené k dokonalosti.
boost.
Trošku lepší video než tam to nahoře 😄
[odkaz]
[odkaz]