Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAudi SQ5 TDI: S dvojitě přeplňovaným šestiválcem o výkonu 230 kW (video)
37 komentářů
Johny.Rico
Chválím konečně rozhodnutí dávat do SUV diesel, i když se jedná s rádoby sportovní verzi. Benzin tam prostě nemá co dělat. Jen se podívej na zrychlení... 5,1! To nepojede, ale poletí :-!
Zadruhé - ty 4 výfuky by si teda u dieselových verzí jako jedinou věc odpustit mohli. K dieselu mi to nějak nesedí, ale většina kupujících to určitě nebude brát jako výsostné postavení benz verzí, takže vo co de? Taky dobrý tah z pohledu kupujících.
Poslední věc: až vychytají zvuk - a jakože ho vychytají, protože dávat do RS a M verzí od Audi a MBW resp. vytvářeč zvuku, do dieselu to bude jen otázkou času. Ale i bez něj mají V6 výborný zvuk. Prostě benzin do SUV nepatří, tečka.
P.S.: Chtěl bych se s tím projet...
Zadruhé - ty 4 výfuky by si teda u dieselových verzí jako jedinou věc odpustit mohli. K dieselu mi to nějak nesedí, ale většina kupujících to určitě nebude brát jako výsostné postavení benz verzí, takže vo co de? Taky dobrý tah z pohledu kupujících.
Poslední věc: až vychytají zvuk - a jakože ho vychytají, protože dávat do RS a M verzí od Audi a MBW resp. vytvářeč zvuku, do dieselu to bude jen otázkou času. Ale i bez něj mají V6 výborný zvuk. Prostě benzin do SUV nepatří, tečka.
P.S.: Chtěl bych se s tím projet...
Audi dává k 230 kW TDI elektronický rezonátor. Sice to pořád zní jako diesel, ale už méně.
Namátkou: [odkaz] [odkaz] Posuď sám. Milltek zní zajímavě (na diesel) - [odkaz] [odkaz] Ale benzín to pořád není.
4 koncovky jsou spíš signaturou S modelů než co jiného. RS mají dvě masivní oválné.
Namátkou: [odkaz] [odkaz] Posuď sám. Milltek zní zajímavě (na diesel) - [odkaz] [odkaz] Ale benzín to pořád není.
4 koncovky jsou spíš signaturou S modelů než co jiného. RS mají dvě masivní oválné.
Ten original zvuk mi pripomina Tatru 603 😄 Ta akurat mala este hlbsi zvuk a doraznejsie to v nej bublalo 😄 Ale inak zaujimave, take neopocuvane.
Za sebe říkám, že tohle je první počin, který mě přivedl na úvahu o pořízení dýzlu. Důvody jako dynamika a spotřeba už hovoří celkem jasně delší dobu, ale ten zvuk, to byl pořád nepřekonatelný blok. Tahle udělátka by to mohla změnit, osobně je mi jedno, jestli je to přirozený zvuk motoru nebo je "dodělaný" nějakým rezonátorem, zní to dobře a o to jde.
V běžných autech tak jako tak neslyšíš čistý zvuk motoru. Jsou to akustické hrátky. Nejsem si jist, jestli by to zvládli mechanickou cestou, elektronika navíc umožňuje měnit agresivitu zvuku v závislosti na zvoleném jízdním režimu (v individuálním si samozřejmě můžeš vybrat). Je zodpovědný za změnu harmonie, aby byl agresivnější - nic nepřidává, ani neubírá, jen moduluje. Milltek by měl být mechanický.
Když stojím na světlech na volnoběch a klepe mi tam turbodehet, tak to není čistý zvuk motoru?
člověk, který do svého vysněného auta napíše: Dodge Ram SRT 10 píše, že do SUV benzín nepatří :yes:
Káže vodu, pije víno 😄
Kdybys ty tak věděl co kážu a piju ty japonskej zabedněnče >😁
To už dávno není moje vysněné auto, prostě tu na profilu nesedím a neaktualizuji ho, tak se omlouvám 😄 Je fakt, že to pak povede k takovým to trapným rýpům, co? 😄
Já se orientuju trochu jinak v tomto pohledu, na rozdíl od tebe 😄 Ale chybu uznávám, měl už bych to asi předělat :yes:
To už dávno není moje vysněné auto, prostě tu na profilu nesedím a neaktualizuji ho, tak se omlouvám 😄 Je fakt, že to pak povede k takovým to trapným rýpům, co? 😄
Já se orientuju trochu jinak v tomto pohledu, na rozdíl od tebe 😄 Ale chybu uznávám, měl už bych to asi předělat :yes:
Makovnik
V doplnkovej vybave by malo figurovat tazne zariadenie aj s hydraulikou a bol by z toho skvely rychlotraktor pre malych gazdov. [odkaz] >😒]
Xawier
... :no: ...je nesmysl pro nesmyslné lidi. A auta jako SQ5 to jasně dokazují. :yes:
Hodně provokativní auto, ale lidem, co si ho koupí (a že jich bude), to je stejně úplně jedno, nebo jim o to dokonce jde. Dokaď mě nebudou vyblikávat z levého pruhu, ať si jezdí v čem chtějí, klidně v tomdletom (pro mě) nesmyslu.
Tak pokud už tě musí vyblikávat z levého pruhu,tak už jsi tam asi moc dlouho,což znamená,že tam nemáš co dělat,ne? 😉
V levém pruhu budu tak dlouho, jak je nezbytně nutné k tomu, abych se dostal před auto, co je zrovna teď mnou předjížděno. Pochopím, že na mě někdo decentně blikne, kbybych jel v levém kilo, ale když jedu tachometrových kiločtyřicet a přiletí za mnou nějaký trpišovský, který do toho všeho koumá, esi bych se nedal předjet středem nebo ještě víc zleva, k tomu bliká, troubí...nezlob se na mě, taky někdy pospíchám, ale jako úplný vocas se u toho chovat nemusím, ne?
nepotřebuju jezdit o půl metru výš než ostatní, mám z toho mořskou nemoc😄