Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Auta na Facebooku: Která značka je nejoblíbenější?

32 komentářů

3_diamanty
>😁

ani sa niet comu cudovat, za par rokov bude mat aj TATA viac fandov ako tie ludove krabice :yes:
lada.m
Máž komlex z WV?Jako fandovi korejských korejských křápů se ti ani moc nedivím...Jen tak mimochodem u nás má na Facebooku WV podstatně více fanoušků než tvoje "Korejskoslovenské" H+K...
GM.rja
Ano, to je taková malinkatá česká anomálie. Ale jako obhájci hitlerovských pohrobků by Ti mělo být jasné, že se jedná o VW, ne o WV.
Jinak celosvětově SEAT je tam, kam patří, těsně nad Dacii, to je tedy terno.
miromen
a dacia je tam kde korejci chtěji byt za alespoň dalšich 5 generaci. Už jen uvažovat nad koupi korejce je ukaz toho že dany kus člověka je slaboduchy.
PlugIN
hošku ty jseš úplně mimo >😁
white label
Jasně inteligente, nehledě na jasnou "celosvětovou" zkreslenost těchto čísel, co je asi podstatné pro každou automobilku? Dospělý solventní skutečný kupec, nebo "týnejdžr" na facebooku? >😁
Navíc u velké skupiny konzervativnějších zákazníků VW lze těžko očekávat, že něco pro ně tak "dětinského" jako je FB, vůbec používají... >😒]
Nejpřesnější "nebychovská" a dospělá "anketa" oblíbenosti jsou reálné prodeje... 😉
GeorgeWWW
:yes: přesně tak, "lajkáři" prodeje nedělají 😄
Deadlift
Ano "lajkáři" prodeje nedělají, ale jenom na FB of VW >😁 LOL >😁
Starfighter
Topper, vo svojej izbičke si mluv do zdi jak chceš. Tady se zkus, prosím, vyjadřovat slušně.
euro89
Hezký žebříček a dobrý nápad redakce. Já jsem na fb fanouškem značek Lancia, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Maserati, BMW, Alpina, Jaguar, Land Rover, Morgan, Lotus, Holden a Cadillac. 😉
Xawier
>😁 :yes:
d0m!n0
U Audi je celkový počet fans komplikovanější, jelikož mají skupiny rozdělené podle zemí. Uvedený počet 5mil. patří Audi USA, ale pak tu máme ještě Deutschland, France, Italy atd. a co jsem se tak díval, tak dohromady dávají dalších 2,3mil. fans, takže by se celkový počet mohl pohybovat okolo 7,5mil. a to už předehnává Mercedes-Benz a šlape na paty Ferrari 😊.
Anonym
a čísla sou neaktuální navíc

Dodge - 1 219 000
Cadillac - 1 072 000
GMC - 523 000
Mazda - 527 000
Chrysler - 273 000
Buick - 202 000
Lincoln - 88 000
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Máte pravdu, čísla jsou neaktuální - článek jsem připravoval včera 😄 na internetu každá minuta znamená změnu
Anonym
Jasně, mění se to doslova ve vteřinách. to by tak envadilo, spíš že tam chybí některé japonské a americké zančky a zrovna ti kteří nemají 20 tis fandů....

A velmi zajímavý sou i fandové jednotlivých modelů, podívejte se pro zajímavost kloik fandů má Mitsubishi Lancer 😄
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Dodge, Chrysler, Buick a Lincoln (Accura, Vauxhall, Holden, Tata, Mahindra...), tam nemáme, protože se v Evropě neprodávají, a proto nefigurují v našem standardním seznam značek. Přiznám se, že jsem je nepostrádal, a tak mě je tam nenapadlo doplnit. Jejich čísla by ale stejně neměla na žebříček žádný viditelný vliv, snad jen ten Dodge...
Anonym
No neprodávají oficiálně (což neznamená že vůbec), ale ještě v roce 2010 prodávali.
Xawier
😄 :yes:
Paulie88
Kde máte Dodge? Kterej je na tom třeba líp než nějaká KIA ... A chybí spousta dalších americkejch automobilek... nějaká diskriminace ne? 😄 ...

Čísla budou asi neaktuální když počet fandů pořád roste...
Anonym
Však ta čísla uvádím výše 😄
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
shark11
Rozhodujú majitelia a nie fanúškovia ...

Okrem toho bude za pár rokov tento ošiaľ so zverejňovaním osobných vecí na ústupe a čím menej toho človek medzi "priateľov" pošle - tým budú škody v budúcnosti menšie ...

Myslím, že pre "priateľa" zlodeja je vynikajúce vedieť, kedy bude majiteľ vozidla dva týždne na dovolenke .... 😢
jogy
Proč odkazy v tabulce nevedou na FB stránky automobilek, ale na auto.cz Redaktor dostal nějaké pseudoSEO školení, kde mu zakázali odkazovat mimo vlastní web?
IPace
neprilis velka obliba nekterych znacek v lokalnim smeru je celkem jasna, dost casto se jedna o profily zalozene a spravovane samotnyma fanouskama a ty proste nedelaji klasicky marketing jako ty profily skutecne spravovane samotnym marketingovim oddelenim danych znacek v celosvetovem meritku, takovej fanda proste asi tezko bude platit reklamu ktera by dany profil nekde zviditelnila a nalakala tak fanousky, fanousci techto profilu casto pochazi jen z rad pratel a jejich pratel daneho spravce
imoimo
Nějak poskočil v prodejnosti,že by ztráta důvěra byla pryč ?
Trophy
A kde panu redaktorovi chybí třeba česká stránka Renaultu ? 3446 fanoušků jej řadí do poloviny tabulky, ovšem ať se dívám, jak chci, v tabulce ho nevidím...
Bristol
a odkdy se auta nakupují na facebůku... >😁 sice jasně dnes už je to oblíbený marketingový nástroj pro firemní masáže mozků...protože už tam zdaleka napůsobí jen internetoví piráti a sadomasochisté...ale přesto to podle mě téměř nulovou hodnotu...lajk na ferrari nebo porsche hodí snad každý kdo dostane žádost...a ani neví proč když by se ho na to někdo zeptal...
Xawier
:yes:
Pekelná Micinka
Na Fb odebírám jen novinky od Jaguaru a jejich tamější marketing je takový podivný, nevyhraněný a dost "lidový". ;-\
Mrakoplas
Docela zajímavé by mohlo být kolik fanoušků která automobilka s kterou sdílí.
Nešlo by to nějak vytáhnout?
Anonym
To asi nešlo. Ale jhistě, málokdo fandí jen jedné značce.

Ale každý to má jinak, občas je to dost nesourodé.

Já mam třeba ameriky + jaguar + lotus a další britský malosériovky
Pekelná Micinka
Jak na tebe působí způsob prezentace a komunikace Jagu na fb? Tedy pokud nemáš vypnutý odběr z jejich zdi.