Novinky
euro89
0
Tohle Coupe je asi nejhezčí Mini, který jsem zatim viděl :yes: A samozřejmě jsem si nemohl nevšimnout na sedadlech loga Poltrona Frau - tedy kůže, která je už roky tradiční především pro Lancie 😉 :yes:
Přejít do diskuze
Tonito
Naprosto souhlasím!
Vypadá to jako hodně nepovedený garážový pokus o Top Chop! Tohle snad okouzlí jen pubescenty a designové barbary na Mimoňských válkách ...
A jak asi bude vypadat prodejní verze? To bude teprve terno, tak jako vždy po představení těch všech "nabušených" konceptů ... :no:
Vypadá to jako hodně nepovedený garážový pokus o Top Chop! Tohle snad okouzlí jen pubescenty a designové barbary na Mimoňských válkách ...
A jak asi bude vypadat prodejní verze? To bude teprve terno, tak jako vždy po představení těch všech "nabušených" konceptů ... :no:
pumpkin
Keď sa pred ôsmimi rokmi objavilo nové MINI od BMW, tak som ho považoval (a stále považujem) za najvydarenejšie retro auto. Potom prišla verzia bez strechy, decentný facelift a verzia Clubman. Ale dáke coupé či crossover bez akejkoľvek tradície sa mi zdá už moc, ako sa hovori, všetkého veľa škodí. A k dizajnu tohto coupé sa radšej ani nevyjadrujem...
salamoon
na prvy pohlad je to bomba,ale ked sa clovek blizsie pozrie,ke tam kopec detailov,ktore su skarede,a celkovo ta utla kupola (kabina) vobec nesedi ku krabicoidnemu spodku povodneho mini..... :no😒br />
ak chcu kupe,budu musiet urobit kompletnu prestavbu v bmw,kedze toto nieje ich vytvor....
ak chcu kupe,budu musiet urobit kompletnu prestavbu v bmw,kedze toto nieje ich vytvor....
GTS
No voči se mi nerosí, ale dvacet už mi dávno není a tanga nenosím.
Ale viděl bych v tom pěkný dárek pro přítelkyni, který si budu VELMI často půjčovat... >😒]
BRAVWO BRAVWO BRAVWO :yes:
Ale viděl bych v tom pěkný dárek pro přítelkyni, který si budu VELMI často půjčovat... >😒]
BRAVWO BRAVWO BRAVWO :yes:
Rudy_742
Aplauduji designérům. Dnes v noci nebudu moci spát na břiše >😁
Je to takový správně nasupený ratlík na příměstské bitvy o levý pruh. :yes:
Je to takový správně nasupený ratlík na příměstské bitvy o levý pruh. :yes:
GTI
Člověku se při prohlížení snímků rosí voči... to není auto, to je klenot auta, to je život sám. Tohle nemít... to vlastně ani... nejde.
Chce to cca dvacet (v OP) cca 500 (na kontě) garáž (!) a ty správný eurobejčí geny. Pak už stačí jen solidní kopyta, brejle a hodinky. Tanga nech doma, v tomhle se lítá navostro :yes😒br />
BRAVO BRAVO BRAVO :yes:
Chce to cca dvacet (v OP) cca 500 (na kontě) garáž (!) a ty správný eurobejčí geny. Pak už stačí jen solidní kopyta, brejle a hodinky. Tanga nech doma, v tomhle se lítá navostro :yes😒br />
BRAVO BRAVO BRAVO :yes: