Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Rudy_742
Aplauduji designérům. Dnes v noci nebudu moci spát na břiše >😁
Je to takový správně nasupený ratlík na příměstské bitvy o levý pruh. :yes:
Je to takový správně nasupený ratlík na příměstské bitvy o levý pruh. :yes:
salamoon
na prvy pohlad je to bomba,ale ked sa clovek blizsie pozrie,ke tam kopec detailov,ktore su skarede,a celkovo ta utla kupola (kabina) vobec nesedi ku krabicoidnemu spodku povodneho mini..... :no😒br />
ak chcu kupe,budu musiet urobit kompletnu prestavbu v bmw,kedze toto nieje ich vytvor....
ak chcu kupe,budu musiet urobit kompletnu prestavbu v bmw,kedze toto nieje ich vytvor....
Naprosto souhlasím!
Vypadá to jako hodně nepovedený garážový pokus o Top Chop! Tohle snad okouzlí jen pubescenty a designové barbary na Mimoňských válkách ...
A jak asi bude vypadat prodejní verze? To bude teprve terno, tak jako vždy po představení těch všech "nabušených" konceptů ... :no:
Vypadá to jako hodně nepovedený garážový pokus o Top Chop! Tohle snad okouzlí jen pubescenty a designové barbary na Mimoňských válkách ...
A jak asi bude vypadat prodejní verze? To bude teprve terno, tak jako vždy po představení těch všech "nabušených" konceptů ... :no:
pumpkin
Keď sa pred ôsmimi rokmi objavilo nové MINI od BMW, tak som ho považoval (a stále považujem) za najvydarenejšie retro auto. Potom prišla verzia bez strechy, decentný facelift a verzia Clubman. Ale dáke coupé či crossover bez akejkoľvek tradície sa mi zdá už moc, ako sa hovori, všetkého veľa škodí. A k dizajnu tohto coupé sa radšej ani nevyjadrujem...
euro89
Tohle Coupe je asi nejhezčí Mini, který jsem zatim viděl :yes: A samozřejmě jsem si nemohl nevšimnout na sedadlech loga Poltrona Frau - tedy kůže, která je už roky tradiční především pro Lancie 😉 :yes:
Chce to cca dvacet (v OP) cca 500 (na kontě) garáž (!) a ty správný eurobejčí geny. Pak už stačí jen solidní kopyta, brejle a hodinky. Tanga nech doma, v tomhle se lítá navostro :yes😒br />
BRAVO BRAVO BRAVO :yes:
Ale viděl bych v tom pěkný dárek pro přítelkyni, který si budu VELMI často půjčovat... >😒]
BRAVWO BRAVWO BRAVWO :yes: