Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Garáž Auto.cz: Mini Cooper S Coupé

22 komentářů

GTI
Jedna otázečka - jak je to s vnitřním prostorem, zejména tedy na délku, zda se uvnitř posadí pohodlně za volant i konzumačně poměrně zhýralý eurodrzek, a jaké je rozpětí podélného posunu sedadla?
MariAchi
Jako...mas zajem?

Vselijaky kantrymeny, petidvirka, vohnwageny a autojeraby na bazi MINI mi nejdou pod fousy (a ze jich mam >😁 ) - ale tohle kupecko, to je delo predvanocniho trhu!

Mily Jezisku...prosiiiiiimmm!!!
GTI
Souhlas, je to nádhera, já se koukal na snímek kabiny a upoutala mě ta (asi) omezená možnost posunu sedadla, ptám se tedy obecně, kdybych byl o třicet let mladší a o 30 kilo lehčí, nečekám však ani minutu 😄
Aleš Jungmann (Auto.cz)
Přemýšlím koho do auta posadíme, naši redaktoři jsou totiž bohužel ve formě >😁 . Díky za tip, půjčíme si někoho ze Světa Motorů >😒]
MariAchi
Ja, ja, ja se hlasim!

Jsem mlady, stihly a ohebny - az kockovity!

Navic uz jste dlouho nedelali test se ctenarem...
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Takových máme, Aleš chce naopak najít někoho, kdo má o těch 30 let a 30 kilo víc >😒]
MariAchi
No ta kila bych snad pribrat zvladl, ale ty roky tak nahonem...
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
GTI
>😒]
jazva
Aj keď to auto mi moc nehovorí, tak by som sa teda nejako obetoval. Moje miery 180/100. Vyšportovaný som už bol... >😁
Ronault.
Vážený pane Aleši, nebo taky Alesio >😒] , pokud budete dělat fotky i s redaktorem, tak doporučuji k testu onu dívku, která testovala i M-B Viano, věřím, že by to čitatelé ocenili daleko více než pohled na fotky některých (byť jistě pro některé ženy přitažlivých) redaktorů. >😒]
Aleš Jungmann (Auto.cz)
Vy nechcete vidět za volantem pořádného chlapa? 😲 >😁
Ronault.
Ve vší úctě k vašemu nejčastěji focenému redaktorovi... nebudu pokračovat >😒] >😁
Aleš Jungmann (Auto.cz)
Možná jsem nejčastějí focený já, takže by mě to docela zajímalo 😉
Ronault.
Řekl bych, že nejčastěji je focený někdo jiný 😉
Aleš Jungmann (Auto.cz)
Tak když myslíte 😄
Ronault.
Nebudeme tady do detailů rozebírat p.ostavy redaktorů. Sice při čtení hodnocení prostornosti interiéru by povědomí o rozměrech testera byly jistě přínosné, ale to bychom z vás za chvíli udělali celebrity a nemohli byste v klidu chodit ani po ulici aniž by vás obklopovali fanoušci a minimálně jedna Kylie fanynka >😒] 😉
Aleš Jungmann (Auto.cz)
Fanynkám se myslím nebráníme >😁 , za mě ty věty o "průměrném evropanovi" s mými 180/75 jsou snad doufám uvěřitelné. Samozřejmě někdo je menší, někdo je větší...nejsme redakce jako z klonovacího ústavu 😄 . Ale zpět k počátku: nikoho, kdo by mohl hodnotit vhodnost interiéru i pro "českého milovníka piva" bohužel v acz k dispozici nemáme 😒
_MT_
Spíš jste průměrný Čech, na Evropana jste trochu vyšší (průměr u mužů se pohybuje kolem 175 a u žen 165, jestli se nepletu) 😄 Jedna z interpretací je, že máme nadprůměrnou (běžnou) zdravotnickou péči, jednu z nejlepších na světě (průměrná výška se bere jako ukazatel úrovně života - pro růst je důležitá strava a zdravotnická péče dětí).
Ronault.
Pochvál´ím se, že jsem si jej exteriérově a trochu interiérově prohlížel a vskutku zajimavé... Příjde mi docela výstižný popis z TG, že to coupé vypadá jako klasické Mini s kšiltovkou dozadu >😒]
Mužu se zeptat jaké motory v něm budou(myslím ve všech verzích) ??
Sardinka0123
Tak takové auto bych si jednou strašně moc přála! Ale zatím na něj nemáme finance. Navíc potřebujeme spíš nějaké rodinné auto, aby jsme se tam vešli se všemi věcmi a autosedačkou. zatím nám stojí v garáži Touran. Akorát ta garáž nám dělá trošku problémy. Objevila se nám tam plíseň. Ale kamarádka mi poradila přípravky z této stránky: https😐/www.obnova.cz/…nove-pripravky/, tak snad to zabere.