tak nejak se v tom zacinam ztracet - USA maji Equinoxe a Tahoe, toto ma prijit mezi ne? Equinox je zbrusu novy, takze nahradit jej je blbost a jako nahrada za Tahoe, to by byl spatny vtip 😄 Takze je to Equinox pro ostatni trhy? A co pak Captiva? Asi mi na to nikdo zde neodpovi, ale nejak je v tom hokej
Já bych odhadoval, že tohle auto se na u.s. trhu prodávat nebude, protože pick-up Colorado také není (alespoň myslím) určen pro u.s. trh.
Letos se objevili spekulace, že obdobný model uvede na trh i Ford, SUV na bázi Rangeru, mluvilo se i o SUV verzi Amaroku, no uvidíme jaká bude nakonec realita. Já bych byl jednoznačně pro, aut použitelných v terénu totiž dramaticky ubývá (např. PATROL se prodává už jen mimo Evropu), jejich vývoj stagnuje (typicky PAJERO, od uvedení na trh v roce 1999 jen kosmetické úpravy) a tak v dobré kondici zůstává jen poslední z japonské velké off-road trojky, LAND CRUISER. Bylo by jen dobře (nebo by to byl spíše zázrak), kdyby se objevil další konkurent s žebřinovým rámem a zadní tuhou nápravou :yes:
Colorado pochazi puvodne z US a je to obdoba Rangeru od Fordu, proste maly pick-up, takze se tam prodavat urcite bude. Ono kazde SUV v US ma od sebe odvozeny truck (pick-up) a naopak (i takovy Escalade nebo Navigator ma svoji truck verzi 😊, takze proto prave netusim, co bude s Equinoxem.
A co se tyka klasickych off-roadu, kdyz neni zajem, neni nabidka, tyto auta se nijak nesperkuji, neni na nich tolik vejvar, proto upadaji, nenadelas nic
Pokusím se Ti odpovědět...
Trailblazer je přímím nástupcem SUV téhož jména, které bylo prodáváno hlavně v USA, takže ho na tomto trhu očekávám téměř s jistotou... Modelově by měl zapadnout (jak zde říkáš) mezi Equinox a Tahoe, popřípadě někam na podobnou úroveň s Equinoxem. Ovšem konkurovat by si neměly, jelikož Trailblazer je klasické SUV, kdežto Equinox spíše crossover... Jinak Captiva se v USA neprodává a pravděpodobně nikdy ani nebude. Captiva se s Equinoxem ani s Trailblazerem na žádném trhu nestřetávají...
PS: Ber moje slova s rezervou... Nejsem profík a šel jsem spíš po paměti... Snad jsem Ti trochu pomohl... 😄
Jo, pamet mam zhruba stejnou, jen jsem mel pocit, ze Blazer dobihal a Equinox zacal, protoze v te dobe soubehu byly zhruba stejne velke, myslel jsem, ze Eq je nastupce. Ovsem jak jde videt u Cruze/Cobaltu nebo Malibu world/Malibu US, v dobe uvedeni svetoveho modelu je ten US v polovine cyklu a pak je v US nahrazen, takze je mozne, ze to stejne potka Equinox a nasi Captivu (i kdyz tento Blazer je nad Captivou co do velikosti). Asi to nerikam moc srozumitelne, vsak cas ukaze, jak to kucí mysleli 😄 dik za odpoved
No nemáš úplnou pravdu. Captiva se totiž v USA prodávala pod značkou Saturn Vue a to od modelového roku 2008 (dokud GM Saturn nezrušil), Equinox existuje od m. roku 2005 a Trailblazer končil 2009 takže se naopak potkaly na jednom trhu všechny tři modely najednou😊
Equinox byl uveden jako nový model 2010, takže nějakou dobu určitě zůstane, prodává se dobře a novej Trailblazer pujde nad něj jako přímá konkurence Jeepu Grand Cherokee.
Proti čerokézovi rikas jo? No, to ma neco do sebe, je pravda, ze Jeep ma vlastne tri SUV a vsechny maji svuj trh, takze asi si prekazet nebudou. Nejak nemuzu trefit velikost do oka, takze je potreb avidet vsechny vedle sebe.
Letos se objevili spekulace, že obdobný model uvede na trh i Ford, SUV na bázi Rangeru, mluvilo se i o SUV verzi Amaroku, no uvidíme jaká bude nakonec realita. Já bych byl jednoznačně pro, aut použitelných v terénu totiž dramaticky ubývá (např. PATROL se prodává už jen mimo Evropu), jejich vývoj stagnuje (typicky PAJERO, od uvedení na trh v roce 1999 jen kosmetické úpravy) a tak v dobré kondici zůstává jen poslední z japonské velké off-road trojky, LAND CRUISER. Bylo by jen dobře (nebo by to byl spíše zázrak), kdyby se objevil další konkurent s žebřinovým rámem a zadní tuhou nápravou :yes:
A co se tyka klasickych off-roadu, kdyz neni zajem, neni nabidka, tyto auta se nijak nesperkuji, neni na nich tolik vejvar, proto upadaji, nenadelas nic
Trailblazer je přímím nástupcem SUV téhož jména, které bylo prodáváno hlavně v USA, takže ho na tomto trhu očekávám téměř s jistotou... Modelově by měl zapadnout (jak zde říkáš) mezi Equinox a Tahoe, popřípadě někam na podobnou úroveň s Equinoxem. Ovšem konkurovat by si neměly, jelikož Trailblazer je klasické SUV, kdežto Equinox spíše crossover... Jinak Captiva se v USA neprodává a pravděpodobně nikdy ani nebude. Captiva se s Equinoxem ani s Trailblazerem na žádném trhu nestřetávají...
PS: Ber moje slova s rezervou... Nejsem profík a šel jsem spíš po paměti... Snad jsem Ti trochu pomohl... 😄
Equinox byl uveden jako nový model 2010, takže nějakou dobu určitě zůstane, prodává se dobře a novej Trailblazer pujde nad něj jako přímá konkurence Jeepu Grand Cherokee.