Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Novic (Porsche team/GT-R team)
vypada to moc pekne takhle nejak by mohl vypadat facelift pro R8 😄 :yes:
Kaufi
Zeby boli predstavovane hned 2 rozne pojate typy tohto modelu? Jeden s nasavanim vzduchu pred zadnymi kolesami po bokoch a druhy s nasavanim na vrchu strechy?
Ono marketingové heslo jde pochopit a použít více způsoby, ty v tom vidíš jen zášť.
Ne to, že si prakticky každý model můžeš dovybavit takovou technikou, o které se konkurenci ani nesnilo. A rozhodně toto heslo nelze vztahovat jen a pouze na sporadické hybridy, jako to děláš ty. 😉
Jinak na co zášť,proč,ale tyto rozlobené reakce i tvého kolegy jen dokládají starou pořekadlo"pro pravdu se člověk zlobí".Tak jen houšť.
A je jim úplně jedno, že na auto.cz štěká nějakej jouda, kterej údajně přesně ví, co je to náskok díky technice... >😁
Když mám náskok v běhu,tak mě ostatní dobíhají,když má náskok pilot v F1,tak někdo se ho snaží dojet.Když mám náskok v technice,tak se mně snaží také někdo technikou alespoň přiblížit.V tom nic jiného není a ani být nemůže,to prostě neokecáš.Ještě jsem neslyšel tvrzení,že má někdo náskok a byl přitom poslední. :-!
Obávám se, že nechápeš úplně význam slov a spojení.
A malá rada zdarma. Pokud si i teď trváš na svém, zažaluj je za úmyslné klamání. Pokud máš pravdu, určitě to vyhraješ. >😁
Náskokem díky technice může být i zrychlení o půl s lepším, než soupeři o stejném motoru.
Náskokem díky technice může být speciální kastle A8, díky které je lehčí, než konkurenti.
Náskok díky technice nelze přesně definovat, proto není třeba se osočovat 😉