Frankfurt 2011
Přihlásit pro přidání komentáře
Diagolos
0
Pěkný kus auta...do toho bych šel :yes: :yes: hlavně ta zád vzdáleně připomínající camaro je dost good 😉
Alpinis182
0
:yes: :yes: :yes:
bobash
Když o něčem píšu, možná by bylo dobře o tom něco vědět - třeba se aspoň podívat na Wikipedii, nebo tak něco.
Předchůdcem Malibu totiž není Epica, ale zcela překvapivě... předchozí generace Malibu.
Epica je naproti tomu Daewoo Tosca, přeznačené pro evropský trh. Jinak spolu nemají nic společného.
Předchůdcem Malibu totiž není Epica, ale zcela překvapivě... předchozí generace Malibu.
Epica je naproti tomu Daewoo Tosca, přeznačené pro evropský trh. Jinak spolu nemají nic společného.
Taak, a ted trosku jinak. Ze je Malibu s ameriky a Epica z koreje, to vi kazdy. Ze Epica konci a Malibu je uz na sklonku, to obcas nekdo taky. Ze jde Chevrolet cestou globalnich modelu, tzn spojovani drivejsich, i to nekdo vi. A ze je toto auto uz z prvni fotky Epice podobne, na niz se pri puvodu tohoto auta taky nezaponelo, tak to musi videt kazdy 😉
Jenomže se stačí podívat na předchozí generaci Malibu, které je to současné Malibu podobné tak nějak... víc 😄 Epice jsou podobná tak možná světla a to ještě hodně vzdáleně. A pak samozřejmě maska chladiče se znakem, která je ale podobná i u Avea a Suburbanu...
Jinak nemá Epica s Malibu společného vůbec nic, zatímco současné Malibu je postavené na platformě Epsilon a to nové na jejím nástupci Epsilon II, Epica je v tomto ohledu pořád Daewoo.
Pokrevní příbuznost žádná.
Jinak nemá Epica s Malibu společného vůbec nic, zatímco současné Malibu je postavené na platformě Epsilon a to nové na jejím nástupci Epsilon II, Epica je v tomto ohledu pořád Daewoo.
Pokrevní příbuznost žádná.
Jo, tak to je jasne, ale precejen se mi libi, ze na koreu nekaslou uplne a design precejen zkloubili, i kdyz mohli udelat jen evoluci stavajiciho Malibu. Kazdopadne obe predchozi auta byly vzhledove povedene, takze novy design nesel moc pokazit 😄 Za me 1*, uz se tesim, az jej potkam
Sa mi to len zda, alebo tie zadne svetla vytrcaju von ako u noveho Civica? Zeby nejaky nastupujuci trend?
Frantizsekk
Ne každý potřebuje denně sportovat, někdo se rád jen tak vozí.
Snad bych jen dodal, ze ti, co maji potrebu denne sportovat na verejnem, se maji hlasit u chocholouska- uz na ne ceka i s bazukou.
Ja to priznam hne😜 rad ridim, vozit se necham ve vlaku. Ale, sportovat za volantem? Jak to vlastne vypada? Muze mi to tu nekdo vysvetlit? Ze by shyby ke stresnimu oknu? Bezet vedle auta?
Snad bych jen dodal, ze ti, co maji potrebu denne sportovat na verejnem, se maji hlasit u chocholouska- uz na ne ceka i s bazukou.
Ja to priznam hne😜 rad ridim, vozit se necham ve vlaku. Ale, sportovat za volantem? Jak to vlastne vypada? Muze mi to tu nekdo vysvetlit? Ze by shyby ke stresnimu oknu? Bezet vedle auta?
Jo, to jsou takové nešťastné slovní obraty stejně jako nudný/zábavný interiér...