Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
AUDIRS6
Ani sa mi to nechce ratat na Eura...
V kazdom pripade Ti co ma poznate viete aky mam ortodoxny nazor na Audi s priecne ulozenymi motormi :no: , a zrovna v Tomto pripade mi to pride ako uplne PoloAudi - akoze nie len polovicne, ale este aj na podvozku Pola-i ked prepracovanom, postavene........Ale: zadny multilink je uz pripraveny pre A1S -pravdepodobne oznacenie pre Top verziu s 2,0 TFSi 225 PS, "quattro".
Keby bola ta podarena naprava uz aj tu a Quattro za maly priplatok, zacinalo by to davat pomaly zmysel, takto iba nasilu tlacit kone a NewtonMetre na predok...Dufam ze uz coskoro! Na tuto jesen je ohlasena limit. seria Quattro s prave tymto motorom - vraj chcu na tom otestovat zaujem zakaznikov, podla mna by lepsie urobili, keby to "quattro" ponukli za priplatok do vsetkeho okrem 1,2 ;-\
PS: preco pisem "Quattro" stale v uvodzovkach? no lebo ten Haldex proste ...VVVuuuaaaahhhhh....neznasam!!!
V kazdom pripade Ti co ma poznate viete aky mam ortodoxny nazor na Audi s priecne ulozenymi motormi :no: , a zrovna v Tomto pripade mi to pride ako uplne PoloAudi - akoze nie len polovicne, ale este aj na podvozku Pola-i ked prepracovanom, postavene........Ale: zadny multilink je uz pripraveny pre A1S -pravdepodobne oznacenie pre Top verziu s 2,0 TFSi 225 PS, "quattro".
Keby bola ta podarena naprava uz aj tu a Quattro za maly priplatok, zacinalo by to davat pomaly zmysel, takto iba nasilu tlacit kone a NewtonMetre na predok...Dufam ze uz coskoro! Na tuto jesen je ohlasena limit. seria Quattro s prave tymto motorom - vraj chcu na tom otestovat zaujem zakaznikov, podla mna by lepsie urobili, keby to "quattro" ponukli za priplatok do vsetkeho okrem 1,2 ;-\
PS: preco pisem "Quattro" stale v uvodzovkach? no lebo ten Haldex proste ...VVVuuuaaaahhhhh....neznasam!!!
ericn
... bohužel jen cenou :no: :no: :no: Polo GTI je o cca 100k levnější a výrazně hezčí, takže tady by nebylo co řešit 😉
Zákldní výbava je taky celkem žebrota...
myslim že oktávka za ty prachy nabídne víc výbavy a 3x tolik prostoru >😁
Ach ta image.. a s VW Polo GTI taky souhlasim
nevím jestli se má Mini začít bát, ale myslim si že nabídne víc muziky za stejný peníz 😄
myslim že oktávka za ty prachy nabídne víc výbavy a 3x tolik prostoru >😁
Ach ta image.. a s VW Polo GTI taky souhlasim
nevím jestli se má Mini začít bát, ale myslim si že nabídne víc muziky za stejný peníz 😄
Copak Polo, ale Citroën DS3 je také levnější a přitm "hezčí" a hlavně LEPŠí :yes: 😉
jj DS3 je pekna prace, nicmene Polo je skoro totozne auto, proto jsem ho zvolil 😉 Ibiza Cupra taktez. 😉 Takze nevim, proc priplacet takovou palku navic za v postate osklive auto se stejnou technikou jakoPol👋Ibiza. A1 jsem po Praze videl popravde jen jednou, takze to trhak asi nebude. Ze by to nebyla ta prava image? 😄
zajimavej pokus o vtip,ale budiž 😁
Vy moc NEčtete britské a německé srovnávací testy, že? 😉 - to bylo k tomu LEPŠí
Vy jste si asi NEsrovnával (kompletní) ceníky, že? 😄 - to bylo k tomu LEVNĚJŠí
Vy jste ani jeden z těch vozů asi ještě NEviděl naživo, že? 😉 - to bylo k tomu HEZČí
PS: Váš pokus o vtip byl - zdá se - ještě "zajímavější", ale budiž.. 😄
Vy jste si asi NEsrovnával (kompletní) ceníky, že? 😄 - to bylo k tomu LEVNĚJŠí
Vy jste ani jeden z těch vozů asi ještě NEviděl naživo, že? 😉 - to bylo k tomu HEZČí
PS: Váš pokus o vtip byl - zdá se - ještě "zajímavější", ale budiž.. 😄
Ahoj, nemůžeš věřit všemu, co je napsáno, né vždy platí "co je psáno, to je dáno". Audi jakožto prémiová značka rozhodně z modelu A1 žít nebude. Je to spíš jako druhé auto do rodiny od tatínka pro svého čerstvě papírově dospělého syna. Audi za to auto chce tolik co chce, protože ví, že nemci jsou patrioti a radši koupí synovi audinu než ňáký zasraný seat ibiza cupra, nebo nedej bože citroen. Není to absolutně nic o technice. Shrnul bych to tak, že audi za to auto chce takhle šílený prachy, preotože si to může dovolit a lidi to za to koupí, když ne, tak na to orásknou slevu 80 litrů a bude to.
Pokud byl původní návrh optimalizován na řekněme 90 kW/ 200 Nm, tedy to, co mají běžné verze, tak nasazení silnějšího motoru si mohlo vyžádat řadu strukturálních změn. Bez detailů se dá velmi těžko posoudit, jestli jde o zbytečný nárůst.
Liťáky asi budou o něco těžší... jsou o palec větší a o další palec budou asi širší, o něco víc tam bude i gumy.
No a nakonec je taky pravda, že tyto údaje je nutné brát s rezervou 😉.
Okrem toho, akosi postradam zmysel cpat do mrnaveho auticka velky a tazky diesel.
Jediná EU norma, která tohle upravuje (o které vím), mluví jen o +75 kg provozní hmotnosti. V Německu se (někdy) udává i pohotovostní dle normy DIN, která je naprosto identická, jen nemá toho řidiče a zavazadla. Většinou vycházím z údajů v Německu, takže jsem zvyklý na fixní rozdíl 75 kg. Norma je důležitá pro takové detaily, jako je množství paliva v nádrži. To se už ve slovním spojení neprojeví.
U sportovních vozů se často udává ještě víc zavádějící suchá hmotnost.
Jinak tyhle normy specifikují i to, jestli se do hmotnosti počítá lékárnička, rezerva, nářadí, nebo výstražný trojúhelník. Proto je důležité uvádět, podle které normy se měří.
BTW: Polo GTI má pohotovostní hmotnost 1.194 kg. Neporovnával jsem výbavy.
Jedině, že by tu někdo vyhrabal údaje pro Golfa se starou 1.4 TSI a s modernizovanou verzí. Pokud tam byl výrazný propad v hmotnosti, tak to jde na vrub kompresoru a optimalizaci.