Novinky
Parda71 (BMWfans)
0
Je to rozšířené jako Fabia S2000, proto i ta 2000 v názvu 😉
Přejít do diskuze
vikis
Kdyby sem byl majitelem Fabie RS, tak by se mi líbil tenhle bodykit a optika zadních světel 😄 pokud by to vůbec šlo udělat....... jinak tenhle prototyp je nádhernej :yes: :yes: :yes: :yes: 😄
kari.laz
Právě že v dané třídě moc konkurentů není. Je tam snad jen to Clio RS, pak maximálně Punto v nějaké ostřejší verzi, Mito v ostřejší verzi a DS3. Takže z tohoto pohledu je na tom trojice z koncernu opravdu dobře. Samozřejmě nemohou konkurovat HH o třídu větším.
figurka
Jistě. Záleží, jak moc ze široka se na to podíváme a jak se nastaví kompromisy/mantinely pro hodnocení. Fabia RS je (i dle image a přistupu značky) dobrým kompromisem a Octavia RS je pomalu třída sama pro sebe. Pokud ale půjdeme více po sportovních zážitcích, to Clio RS je jasné a výše (u Octavie) jsou již klasické HH.
Klaudius
...Alebo skôr iný svet...aspoň podľa testov, čo som čítal...
V kontexte značky je RS príjemným osviežením ponuky, aj keď, vzhľadom na účasť v motoristickom športe, by Škoda mohla produkovať aj niečo ostrejšie. 😉
V kontexte značky je RS príjemným osviežením ponuky, aj keď, vzhľadom na účasť v motoristickom športe, by Škoda mohla produkovať aj niečo ostrejšie. 😉
kari.laz
Na druhou stranu, kolik konkurentů ve třídě je lepších? Jediné clio RS je jízdně dál.
figurka
V kontextu značky a jejích postavení/umístění v koncernu ano. Obecně nikoliv.
kari.laz
BUDE?
kde bereš tu jistotu, že se to vůbec bude kdy vyrábět? Předpokládám, že kromě tohoto prototipu žádná jiná podobná fabia nikdy nebude.
kde bereš tu jistotu, že se to vůbec bude kdy vyrábět? Předpokládám, že kromě tohoto prototipu žádná jiná podobná fabia nikdy nebude.
kari.laz
Škoda, že se to nedostane v pozměněné podobě do výroby. Jen jako klasické dvoudveřové cabrio s plátěnou střechou. Klidně s klasickou nabídkou motorů. V koncernu tuším žádné malé cabrio nemají, takže by si to v koncernu své místo našlo. Ale předpokládám, že pokud by se k něčemu takovému odhodlali, tak by to bylo POLO cabrio a ne Fabia cabrio.
jenik1
Jak to u Škody v Čechách chodí, bude stát milion. Je nás třeba pořádně oškubat. No mě neoškubou, já si to nekoupím 😄