Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Fabia RS 2000: Speedster dostal techniku sériové Fabie

16 komentářů

Parda71 (BMWfans)
Je to rozšířené jako Fabia S2000, proto i ta 2000 v názvu 😉
vikis
Kdyby sem byl majitelem Fabie RS, tak by se mi líbil tenhle bodykit a optika zadních světel 😄 pokud by to vůbec šlo udělat....... jinak tenhle prototyp je nádhernej :yes: :yes: :yes: :yes: 😄
LudaBaxa
A co třeba Corsa OPC? 😉 S Cliem sou na špici téhle třídy...
kari.laz
Právě že v dané třídě moc konkurentů není. Je tam snad jen to Clio RS, pak maximálně Punto v nějaké ostřejší verzi, Mito v ostřejší verzi a DS3. Takže z tohoto pohledu je na tom trojice z koncernu opravdu dobře. Samozřejmě nemohou konkurovat HH o třídu větším.
figurka
Jistě. Záleží, jak moc ze široka se na to podíváme a jak se nastaví kompromisy/mantinely pro hodnocení. Fabia RS je (i dle image a přistupu značky) dobrým kompromisem a Octavia RS je pomalu třída sama pro sebe. Pokud ale půjdeme více po sportovních zážitcích, to Clio RS je jasné a výše (u Octavie) jsou již klasické HH.
Klaudius
...Alebo skôr iný svet...aspoň podľa testov, čo som čítal...
V kontexte značky je RS príjemným osviežením ponuky, aj keď, vzhľadom na účasť v motoristickom športe, by Škoda mohla produkovať aj niečo ostrejšie. 😉
kari.laz
Na druhou stranu, kolik konkurentů ve třídě je lepších? Jediné clio RS je jízdně dál.
figurka
V kontextu značky a jejích postavení/umístění v koncernu ano. Obecně nikoliv.
kari.laz
BUDE?
kde bereš tu jistotu, že se to vůbec bude kdy vyrábět? Předpokládám, že kromě tohoto prototipu žádná jiná podobná fabia nikdy nebude.
kari.laz
Škoda, že se to nedostane v pozměněné podobě do výroby. Jen jako klasické dvoudveřové cabrio s plátěnou střechou. Klidně s klasickou nabídkou motorů. V koncernu tuším žádné malé cabrio nemají, takže by si to v koncernu své místo našlo. Ale předpokládám, že pokud by se k něčemu takovému odhodlali, tak by to bylo POLO cabrio a ne Fabia cabrio.
Gangrel
Ja myslim, ze RSky jsou dostatecna vozitka na vyradeni se 😉
Klaudius
...aby sa v polovici neprehla alebo nezlomila... >😒]
jenik1
Jak to u Škody v Čechách chodí, bude stát milion. Je nás třeba pořádně oškubat. No mě neoškubou, já si to nekoupím 😄
chester
a takto to funguje aj v realnom svete__nielen u studii...
CHerokee
Mi se to líbí, ale VW nedovolí škodovce žádné sportovní auto 😒
Gangrel
jen je to na můj vkus zbytečně extrémně rozšířené...