Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
jenik1
Jak to u Škody v Čechách chodí, bude stát milion. Je nás třeba pořádně oškubat. No mě neoškubou, já si to nekoupím 😄
BUDE?
kde bereš tu jistotu, že se to vůbec bude kdy vyrábět? Předpokládám, že kromě tohoto prototipu žádná jiná podobná fabia nikdy nebude.
kde bereš tu jistotu, že se to vůbec bude kdy vyrábět? Předpokládám, že kromě tohoto prototipu žádná jiná podobná fabia nikdy nebude.
kari.laz
Škoda, že se to nedostane v pozměněné podobě do výroby. Jen jako klasické dvoudveřové cabrio s plátěnou střechou. Klidně s klasickou nabídkou motorů. V koncernu tuším žádné malé cabrio nemají, takže by si to v koncernu své místo našlo. Ale předpokládám, že pokud by se k něčemu takovému odhodlali, tak by to bylo POLO cabrio a ne Fabia cabrio.
vikis
Kdyby sem byl majitelem Fabie RS, tak by se mi líbil tenhle bodykit a optika zadních světel 😄 pokud by to vůbec šlo udělat....... jinak tenhle prototyp je nádhernej :yes: :yes: :yes: :yes: 😄
V kontexte značky je RS príjemným osviežením ponuky, aj keď, vzhľadom na účasť v motoristickom športe, by Škoda mohla produkovať aj niečo ostrejšie. 😉