Ekonomika
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
Guttalax
😉 Jízda s touto deklarovanou spotřebou musí být adrenalín. Pro běžné ježdění v benzínu tipuji tak 8-9 >😒] >😒] >😒] >😒]
Mig_35
Mně přijde, že to designoval stejný člověk jako Mini. Na Mini jsou ty infantilní detaily jako zadní světla na místě, ale tady mi to přijde uhozený...
Beekey
Tak jak se clovek diva na ty ceny, ale spis na ten design exterieru, radeji bych bral X1ku, interier porovnatelny kvalitativne i designove, exterier ovsem ma X1ka hezci, a i kdyz je to polohatch-poloSUV, myslim si, ze i jizdni vlastnosti budou na porovnatelne urovni.
A nejhorsi je, ze hlavne ten zadek nemuze zmenit k lepsimu ani facelift.
A nejhorsi je, ze hlavne ten zadek nemuze zmenit k lepsimu ani facelift.
Emel
Souhlas, předek byl lepší u původní verze, zbytek je +- totéž. Ale není to nijak dramatické.
Naopak X3 prokoukla až neuvěřitelně...
Naopak X3 prokoukla až neuvěřitelně...
Pekelná Micinka
V kalhotách budeš mít ty, až se ti bude na dálnici tenhle žraloček zakusovat dop rdele pětistovky... 😉
Pekelná Micinka
Mě se líbí, rozhodně víc, než "vytřeštěný kocourek" - první generace. Ovšem to, že BMW schválilo takovéhle snímky, to je na pováženou. (Ne)stylizace, na druhou stranu ale žádné exkluzivní prostředí, které by to vyvážilo, k tomu výběr barvy auta u verze se stříbrnýma ledvinama - no je to hnus, opravdu jsem se velmi divil, když jsem to viděl poprvé. 8-s
iudex
U nových BMW u mňa vždy platilo, že čím dlhšie sa na ne dívam, tým viac akceptujem ich dizajn. 1er však predstavuje výnimku (spolu s 5GT); s každou ďalšou sériou fotiek s utvrdzujem vo svojom názore, že toto je jeden dizajnový nepodarok. Ak by to nebolo BMW s jeho špičkovou technikou a jedinečnou koncepciou, dovolím si tvrdiť, že by po takomto dizajnovom nepodarku ani pes neštekol. Teda po opakovanom zhliadnutí a dostatku času na "uležanie" názoru dávam :no:
cuoresportivo
Ta hmota na zádi mi připomíná plný kalhoty, jinými slovy jako když je člověk připosr...
fOE
nikdo si nekupuje 116i aby si uzival vykonostni spicku, a na posouvani se po meste bude projev turbomotoru lepsi (ikdyz za vyssi cenu oprav).
Skoda jen ze vykonova spicka neni ani v 335i, kde jinde nez tu by byt mela? 😲
Skoda jen ze vykonova spicka neni ani v 335i, kde jinde nez tu by byt mela? 😲
Certmike_SVK
Nemozem si pomoct, ale predchadzajuca jednicka vyzera ovela lepsie co sa tyka exterieru. Tato evolucia dizajnu sa mi niako nepozdava ani novu X3 neviem rozchodit. Snad som divny iba ja a ostatnym sa paci a bude sa dobre predavat 😉
Anonym
... jsou skoro jako diesely. Grafy výkonových křivek ukazují, že BMW absurdně "uřízlo" výkonovou špičku.