Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
vrkuboy
Testovaný kousek je opravdu parádní :yes: potahy se vzorem dezénu pneumatik, hliníkové pedály, kožený volant a v neposlední řadě i oranžový lak svádějí ke sportování. Moc hezký je i interiér a jako celek na mě působí solidním dojmem. A palec nahoru za zpřevodování :yes:
Gangrel
Chci se zeptat, jestli budete v blizsi budoucnosti testovat ceed, ci i30 s 1.6CVVT a novym sestikvaltem... uz je to nejaky cas co je v ceedu, ted je i u Hyundaie a po netu nejsou zatim zadne testy s sestirychlostni skrini... a to je skoda, myslim, ze by se naslo plno ctenaru, kteri by se chteli docist, jake jsou rozdily mezi sestivalty u atmosfer Meganu, Brava, Aurisu a tim korejskym 😉
Diky za odpoved.
Diky za odpoved.
jenda_el
Škoda, že testujete nejvyšší motor s nejvyšší výbavou. Vždyt tohle je už fakt docela pálka a řekl bych, že nejprodávanější budou budou motory a výbavy s cenou okolo 350 - 400 tis....
Ale jinak každopádně nádherné auto, které ač jsem snil, si kvůli praktičnosti asi nikdy nepořídím...
Ale jinak každopádně nádherné auto, které ač jsem snil, si kvůli praktičnosti asi nikdy nepořídím...
saldy
recenze :yes: auto se mi líbí, toho dvoulitru crdi není škoda ale ten 2,0 cvvt mohli aspoň v proceedu opravdu nechat, jinak z i30 i ceedu už dávno zmizel. Jediný co mě praštilo po palici jsou ty zadní parkovací čidla.
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Opravdu roste? 😄