Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Chevrolet Orlando: Nejlevnější sedmimístné MPV, ceny od 362.900,- Kč

14 komentářů

gld
Nie je dacia logan mcv aj v 7-miestnej verzii? A nestojí náhodou menej? 😲
vrkuboy
I mě to napadlo... otázkou je zda-li lze Logan MCV považovat za plnohodnotné MPV. Má nižší stavbu karoserie a křídlové dveře zavazadlového prostoru. Osobně bych řadil Dacii MCV ke kombíkům tím spíš že vychází z karoserie sedan.
gld
Tak áno, MCV je skôr také nižšie a dlhšie berlingo..no medzi mpv ho zaradiť kľudne môžme, sedem sedadiel ponúka a lacnejšie ako orlando určite je.

K orlandu- nie je to zlý počin, veľké auto s robustným dizajnom za dobrú cenu, to by nemusel byť prepadák.
😁D.
dacia logan mcv asi bude auto uplne niekde inde co do bezpecnosti ,motorizacie,vybavou,kvalitou.
_patrik
GM tímhle šmudláním ubližuje Daewoo i sobě. To už mi byl milejší poctivý korejský kukuč Tacumy: [odkaz] (galerie)
chrudoš
Ted jsem si nasel uz i nejake testy na youtube a musim rict, ze v pohybu vypada mooc dobre, neni to zadny prcek! Tesim se, az jej potkam, podle me je to kus krasneho auta
Klaudius
No, ťažko povedať. Treba vyskúšať na vlastné oko, ruky aj zadok... >😁
Chýba mi tu poriadna fotka kufra.
A mimochodom - prečo to musí vyzerať tak hnusne?
woody-alien
Třeba se to naživo o něco vylepší, někdy to tak bývá... 😉
Klaudius
Niekedy, ale nerobím si veľké nádeje. Už základná štylistika je mi proti srsti.
Nevyzera hnusne,to iba ty stale cumis na seba do zrkadla.
woody-alien
Tyhle poctivý korejský kukuče jsou přece jen už mimo. Šmudlání spíš bylo dát znak Chevroletu na Nubiru/Lacetti. Orlando nakonec, myslím, nikoho neurazí. Mohlo to dopadnout i líp, to je fakt.
_patrik
Myslel jsem to tak: GM zlikvidovalo identitu značky Daewoo a nenahradilo ji ničím novým hodnotnějším. Naopak si jen rozmělnilo identitu značky Chevrolet. Dnešní oznámení o zániku značky Daewoo i v JV Asii je jen logický poslední hřebík. Podobně to platí o designu: jasně, archaický design Tacumy je dnes na úsměv, ale má jasné markanty, které identifikují značku, a vyznává určitou filozofii - dnes to všechno mohlo být o 10 let dál a přinejmenším regionálně to mohlo účinkovat. Místo toho máme na talíři Orlando s odfláknutým povrchním designem, adresovaným neznámo komu.
Flai
boha co to je ten výklopný panel,jak je pod ním taková schránka ? Jak tam pokládá iPod..
To chci vidět ten vergl v praxi,a po pár letech provozu :no: proč vymýšlejí takove výmysly,když to neumějí vyrobit :-!
Znova jeden vestec co uz dopredu vie ako co bude fungovat,akurat ze v hlave ti to velmi nefunguje.