Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeChevrolet Orlando: Nejlevnější sedmimístné MPV na trhu (první cena 363 tisíc Kč)
15 komentářů
pandan
7 místný Logan začíná na 259900. (nesrovnávám, jen pro informaci)
Uz jsem ti chtel napsat, ze jsi panske prirozeni... Logan neni auto a uz vubec to neni srovnatelne s timhle. Ale mas pravdu, pokud se pocita do kategorie MPV (ja bych ho dal spis mezi kombiky se sedackama v kufru, kde je ostatne stejne meizerna bezpecnost, jako na miste ridice >😁 ...), tak je v titulku chyba 😊.
Ty zase raz hviezdiš... To nemáš trochu slušnosti v sebe, aby si aj písal aspoň trochu ako slušný človek?
Ano, opravdu jsem se v titulku přepsal. Přiznám se, že mám v těch zkratkách, kterých už je skoro jako přípon souboů, docela zmatek. V té bezpečnosti bych neviděl moc velký rozdíl mezi moderními kombíky a MPV (grr!). Dříve byly v některých kombících sedačky ve 3. řadě opačně. Tam to možná bylo horší. Bylo to tuším v Peugeotu 406, některém MB a kdysi v Saabu 95(?).
Bývalo to ve spoustě kombíků - u Peugeota kromě 406 i ve starší 505 a myslím že i 504, měly to i mnohé modely Volva a samozřejmě Amíci...
Flai
To je sice hezké ALE kdy bude Cruze 5dr a hlavně kombi ???
Už je na trhu cca.1,5 roku sedan a zbytek v nedohlednu :no:
Už je na trhu cca.1,5 roku sedan a zbytek v nedohlednu :no:
Hatch květen,červen. Kombi. Joo to věděj snad jen ti vysoce postavení z chevy. Ale taky by se mi líbil.
Co mi ale nejde do hlavy je 5ti stupen automat.
Co mi ale nejde do hlavy je 5ti stupen automat.
nová C4 startuje ještě se starým 4st. automatem 😉
Tohle není hi-tech model. Prostě vzali to, co měli na skladě a když časem bude něco novější, určitě to tam šoupnou.
Tohle není hi-tech model. Prostě vzali to, co měli na skladě a když časem bude něco novější, určitě to tam šoupnou.
no ak čakáš na Cruze kombi tak by si mal byť viac informovaný. Asi sa nedočkáš lebo Cruze kombi nebude. Namiesto neho je práve tu zmieňované Orlando 😉
Podobný postup použil Citroen a dnes už vedia, že to nebol správny krok - prečo sa každý potrebuje popáliť sám? Rozumný sa učí najmä na chybách iných, len výnimočne na svojich...
>😁
>😁