Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
nejvíc ekologických škod působí motory HTP.. jezdí jich totiž více. Navrhuji je tedy zrušit...
Co je na tom ekologickýho zrušit řadu 7??? To jako kvůli spotřebě? Srovnej si spotřebu na jednoho koně výkonu u jekýhokoli motoru ř.7 a HTP. To hodně napoví o "kvalitách" hátépéčka .A kolik jezdí po světě sedmiček a kolik těch nenažraných HTP? Já o té spotřebě u HTP něco vím, já s tím verglem totiž momentálně MUSÍM jezdit ;-\
petrumr
Co je to normální jízda? Pochopil jsem, že jsi asi defenzivní jezdec, žádný závodník. To není samozřejmě urážka, rád potkávám na silnici kolegy s mozkem. Jestli si na půl plynu brouzdáš krajinou, max.100 na tachometru a sleduješ palubák s prům.spotřebou, proč ne. Ale musíš si uvědomit, že při tvém stylu jízdy, bys dosáhl určitě stejné spotřeby třeba s Octávkou 1.4tsi (troufám si tvrdit, že i s 1.8tsi)
A teď k mé spotřebě. Nejsem žádný pirát, puberta mě taky už přešla a můj největší zájem z jízdy je, abych se ve zdraví vrátil domů. Jezdím hodně a tak i hodně předjíždím (kamiony, pomalejší atd.), tzn.plnej, vytáčení atd.(sám víš, že to jinak nejde). A tady už HTP saje i prach u cesty. Nedejbože pokus o rychlý (podotýkám i bezpečný) přesun po dálnic, kdy optimistický tachometr ukazuje 160. Tady papáme kolem 10litrů..při 47kw...to je hnus.
Tak kdo je tady vergl, já nebo HTP?
A teď k mé spotřebě. Nejsem žádný pirát, puberta mě taky už přešla a můj největší zájem z jízdy je, abych se ve zdraví vrátil domů. Jezdím hodně a tak i hodně předjíždím (kamiony, pomalejší atd.), tzn.plnej, vytáčení atd.(sám víš, že to jinak nejde). A tady už HTP saje i prach u cesty. Nedejbože pokus o rychlý (podotýkám i bezpečný) přesun po dálnic, kdy optimistický tachometr ukazuje 160. Tady papáme kolem 10litrů..při 47kw...to je hnus.
Tak kdo je tady vergl, já nebo HTP?
Péťa nejezdí, jen z kopce, jinak auto tlačí, jde mu o každý litr, to víš, ochránce přírody, teda přírody v peněžence... ten by pro tu zelenou barvu v peněžence možná i chodil pěšky, ale to by zase sousedi tolik nezáviděli nové auto... sice co z něj, že sotva, co ujede dostatečnou vzdálenost od jejich baráku, tak jej tlačí, hlavně, že to funguje.
petrumr
Peťo, ty jsi bohužel ten případ, který z vypětím všech sil koupil HTP, protože na nic lepšího nebylo. To je OK, taková je naše ekonomická realita, většina lidí nemá ani na to. Ale teď si z nouze stavíš modlu, HTP jsi pozlatil a "běda vám, běda vám" jak mi na ní někdo šáhnete >😁
A teď pár reakcí na tvůj text😒br />
1.Vím, máš o 4kw víc, to je jiná, s tím už asi lítáš....
2.Znám rychlostní limity u nás i v Evropě, ale jsou situace, kdy 160 na dálnici je bezpečná rychlost (i ve verglu HTP)
3.Ano, na playstationu jsem si hrával, ale ve skutečným autě mám najetý hodně přes půl mega.
4.Uvědom si, že HTP zavlékáš do diskuzí ty sám už jen svou přítomností
5.Ohledně brambory - kdybys auto jen netlačil (jak vtipně poznamenal Ronault) a používal GPS a ještě k tomu vjel na dálnici, tak bys viděl, to co já : 160 na tacho=149 skutečná rychlost (to je můj případ, u tebe se může lišit)
A teď pár reakcí na tvůj text😒br />
1.Vím, máš o 4kw víc, to je jiná, s tím už asi lítáš....
2.Znám rychlostní limity u nás i v Evropě, ale jsou situace, kdy 160 na dálnici je bezpečná rychlost (i ve verglu HTP)
3.Ano, na playstationu jsem si hrával, ale ve skutečným autě mám najetý hodně přes půl mega.
4.Uvědom si, že HTP zavlékáš do diskuzí ty sám už jen svou přítomností
5.Ohledně brambory - kdybys auto jen netlačil (jak vtipně poznamenal Ronault) a používal GPS a ještě k tomu vjel na dálnici, tak bys viděl, to co já : 160 na tacho=149 skutečná rychlost (to je můj případ, u tebe se může lišit)
petrumr
Ano mám HTP jako služební auto a nechápu, proč bych to sem neměl tahat a podělit se o zkušenosti? O GPS se zmiňuju na základě tvé připomínky o bramboře...sorry, asi jsi rozčílený a mě se pak tvoje výtvory špatně luští a zřejmě jsem nepochopil, jak to myslíš.
Nebudu komentovat tvé narážky na ubožáčka, na mou vyježděnost a to jestli jsem někdy aspoň viděl nebo neviděl kolo. To by nikam nevedlo.
Uzavřu to tím, co jsem psal výše. Ty máš HTP a tobě asi stačí, jsi s ním spokojen (jestli si teda sám nelžeš do kapsy). Buď tedy rád. Mě ale nikdo nevymluví můj názor, že HTP není dobrý motor co se týká provozních nákladů, dynamiky, kultury a hlučnosti, tzn.nikdo bych si ho ze svých finančních zdrojů nepořídil.
P.S. tečka!
Nebudu komentovat tvé narážky na ubožáčka, na mou vyježděnost a to jestli jsem někdy aspoň viděl nebo neviděl kolo. To by nikam nevedlo.
Uzavřu to tím, co jsem psal výše. Ty máš HTP a tobě asi stačí, jsi s ním spokojen (jestli si teda sám nelžeš do kapsy). Buď tedy rád. Mě ale nikdo nevymluví můj názor, že HTP není dobrý motor co se týká provozních nákladů, dynamiky, kultury a hlučnosti, tzn.nikdo bych si ho ze svých finančních zdrojů nepořídil.
P.S. tečka!
petrumr
Ty mi jako nevěříš, že jezdím 5 let starou služební fábkou???? >😁 A chceš fotku??? A jak jako poznáš, že je fakt moje??? >😁
Možná kdyby ty lidi, co jezdí do fabriky po stovkách ve Fabii HTP, raději nacpali do autobusů, tak by to byl největší ekologický počin. :no:
petrumr
moc nechápu o co ti jde, nicméně...právě takto si já představuju hybrid. Luxusní třída, kde se těch "pár" tisíc navíc ztratí. Odměnou zato jsou lepší parametry, nižší spotřeba (=dojezd) a onen hřejivý pocit z ekologického auta... :yes:
A podla materialov je kapacita 800 Wh, nie 400.
Jo to kdybych byl jinej, třeba jako Petrumr, tak si samozřejmě pořídím BMW 7-reihe 1.2 HTP 51kw >😒]