Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Toyota Verso-S: První fotografie a informace

52 komentářů

bordeaux
ok tak ta beriem za slovo a zhrniem to : Komu nie je zhora dané, tomu sa hovori pan sveta a prilahlych galaxii a tvorca svetonazorov Klaudius..

Oki budem to rozsirovat nech si ludia zvyknu >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Klaudius
konečne to to docvaklo >😒]
bordeaux
.. tomu sa hovori pan sveta a prilahlych galaxii a tvorca svetonazorov Klaudius, ktory ma vzdy pravdu ze?
Klaudius
Ty sa môžeš hanbiť akurát tak za seba.
Klaudius
Komu nie je zhora dané...
bordeaux
a to slusne spravanie by si sa mal doucit ty, kedze tu len vyryvas do mna... Tak sa ukludni a chod sa nakrmit, to ti pomoze..
bordeaux
nechce sa ti odpovedat na otazky co som ti polozil? Ja sa uz davno hanbim za to ze som slovak ked tak citam toto forum...
Klaudius
Vyjadruješ sa nádherne...až sa začínam hanbiť, že som Slovák... :-!
Bež sa doučiť do školy aspoň základy slušnosti. Podľa všetkého tam ešte patríš. Koľko máš rokov? 10?
bordeaux
ty vole, nevolil si ty fica? Ci slotu? Ci to si prirodzene taky j3bnuty? Ako som zacal? Sa pozri na text kde som ta urazil a kde si ty mna.. Precitaj si to este raz a skus pouzit to nieco v hlave.. Nemam slov normalne.. Ti uz uplne * ci su tvoji rodicia surodenci? Kde som ta zacal urazat? Cim som ta tak vyprovokoval? Sa unormalni a nebud * prosim ta...
L@...
Protože asi stejně tak, jako na konkurenčních serverech chtěli také připojit pár slov o tom, že Toyota představí Aygo s modernizovaným interiérem ale trošku na to pozapomněli... 😄
L@...
Přesně, taky mi smysl tohoto dohadování zatím uniká...
dnpa
Pánové žurnalisti, proč dáváte k článku fotku interiéru Ayga, když o něm vůbec nic nepíšete?
dnpa
No jo, Smart je taky jen Smart. Tak proc by Toyota (iQ) nemohla by Toyota? 😄
Klaudius
Ja som začal? Nauč sa čítať a chápať písaný text, vyhneš sa vážnym omylom, chlapče.
prejt
Jenže to jsou zase prémiovky, víc než prémiovky. A ne Toyota...
bordeaux
jj to nemas, ja som ta nezacal urazat... Ale neboj, da sa to doucit..
L@...
Jojo je, přesně tak... 😉
Klaudius
Isteže, nie každý oplýva inteligenciou a intelektom, aké tu predvádzaš ty. Klobúk dole, na teba určite nemám. 😉
bordeaux
tak ty si riadny pako... nic ine ma uz nenapado.. Pekne zapadas do tohto fora.. aj s dalsimi individuami...
R32
Tak sa nad tým čo píšeš zamysli... Načo Oktávku? Nech si teda všetci kúpia Logan kombi, tam narveš aj siedmych a je to ešte lacnejšie ako Oktávka. Prípadne aj Lada je láca. Alebo sa dá za tú cenu kúpiť aj Peugeot Boxer, kopa úložného priestoru... za tú cenu, jednoznačne najlepší pomer cena/užitočná hodnota. Vlastne sa divím ako to, že žijú značky ako Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, veď robia tak nepraktické autá a k tomu za takú cenu... >😒]
Glaukos
Přijde to jenom mě jako trošku upravená verze japonské Toyoty Ractis?
Klaudius
Vyjadrujes sa sposobom, ktory si lepsiu reakciu nezasluzi.
nauc sa vyberat vyjadrovacie prostriedky a slova, ktore su hodne inteligentneho cloveka, a dockas sa zmysluplnejsej reakcie. 😉
bordeaux
ahaa tak potom hej 😄 jj alfa 159 mi ucarovala ale myslel som konkretne motor 1,8 benzin 147KW.. Ale ja som nemyslel prispevok ako podrypovanie, skor som vyslovil svoj nazor.. Bohuzial tu sa vsetko berie ako rypanie 😄
Krispos
Hodilo se mi to do rymu a nekde si psal, ze ti ucarovala 159-ka 😄 ber to jako rypani do rypani >😁
bordeaux
myslel som ze si vcelku inteligentny a nezacinas diskusiu nejakymi narazkami atd.. Napisal som len moj osobny nazor, co si myslim..
bordeaux
jj to je pravda, koncern ide na isto preto napriklad novy aventis sami absolutne nelubi a fakt by som radsej zobral passata, ale v nejakej vyssej vybave lebo ten zakladny volant je fakt ze zly.. Na toho alfistu si ako prisiel?
Klaudius
Čo si mal na obed, že tak blveš? 😲
Krispos
Len si rypaj, alfisto
Koncern ide najisto 😄
bordeaux
Pekne auto, nie nadarmo je toyota najpredavanejsia na svete.. Exterier posobi dost dynamicky, oproti golfu plus ktory vyzera ako nafuknuty balon, pripadne hranata zafira.. Interier je taky otytacky ale zase si musim rypnut ze uz len ten samotny volant je 100x lepsi ako tie skarede pizdoviny co tam cpe VW.. Vcelku sympaticke auto a musim povedat ze sa mi naozaj paci. Uvidime ako bude ale vyzerat naozaj a aka bude cenova latka nastavena..
Klaudius
Šedo-šedá nuda - akoby sa snažili konkurovať Volkswagenu.
Klaudius
Nie si sám. Možno to bol od tvorcov aj zámer. Európsky trh nie je jediný.
Klaudius
Múdry si jak rádio. Spočítaj si, koľko a ako zbytočných áut sa predáva za "nezmyselnú" cenu - a predaje idú. Holt pre každého je zbytočné niečo iné, a každý môže mať priority inde - aj tam, kde ich napríklad ty nechápeš.
prejt
No spíš ty se můžeš zamyslet na svým IQ, když tenhle předražený a naprosto zbytečný nesmysl obhajuješ. Píšou o tom, že je to čtyřmístné, ale víc jak tři lidi do toho stejně nikdy nedostaneš. A i ten třetí bude celou cestu nadávat jako špaček. A vůbec netvrdím, že každý potřebuje hektolitry v kufru. Jenom srovnávám ceny a výsledek mi přijde absurdní. Ale kdyby iQ byla za tyhle prachy nějaká imageovka od Mercedesu nebo BMW, neřeknu ani slovo.
Klaudius
asi iste 😉 , k Versu sú len druhé dve fotky, aj keď som tiež docela nepochopil, prečo...
R32
Nie každý potrebuje hekltolitre batožinového priestoru a krochtáčika ropáčika pod kapotou, zásadný rozdiel je kupovať to čo SKUTOČNE potrebuješ a to čo si myslíš, že možno raz budeš potrebovať prípadne využívať. Toyota IQ určite nieje rodinné auto a ani sa na neho nehraje tak neviem prečo ho porovnávaš s Oktávkou. Tak sa radšej zamysli nad svojim IQ... 😉 a možno pochpoíš IQ tých čo si IQ kúpia... >😁
R32
Aygo? V článku o ňom nieje ani zmienka, hlavne že tam capnú obrázok interiéru... Fotka č.2 mi je jasná, je tam pre dementov označenie modelu na mieste špz. >😒]
pumpkin
A auto na fotke č. 2 nie je Verso-S >😁
Interiér na prvej fotke patrí modernizovanému Aygu 😉
R32
Neviem či ste si všimli no ja akosi neviem ktorý interiér k Versu vlastne patrí. Na fotke č.1 je úplne iný (aj keď tiež poriadne nudný) interiér ako na fotke č.3 tak neviem ktorý je vlastne ten správny.... :-! Na fotke č.1 sa v skle odráža nejaký úplne iný model, podľa svetiel rozhodne nie Verso, takže ten správny bude asi fotka č.3. 8-s
prejt
Jo, to je fakt krasavec. >😁 A skoro zadarmo - za cenu oktávky. >😁 Kdo má IQ, určitě si iQ nekoupí.
prejt
Spíš po několika desetiletích... I když je fakt, že na Toyotu je to až nečekaně pohledné auto. U jiné značky bych řekl, že se na to celkem dá koukat. 😉
gld
Zameraním na trhu ale aj dizajnom mi to ohromne pripomína hondu jazz

čisto môj subjektívny dojem
pumpkin
Teraz budú mať všetky označenie Verso - a písmeno? Možno sa to ešte zmení do premiéry. Cenovo bude musieť súperiť s Jazzom, lebo keď to prestrelia, dopadne to podobne ako s Modusom.
Klaudius
Nápad pomenovať všetky modely MPV Verso mi nepríde veľmi šťastný. Veď každá veľkostná kategória má iný charakter a oslovuje inú klientelu, disponuje inou technikou, prečo teda majú byť vopchané v jednom vreci?

Druhé pozastavenie bude pri veľkosti tohto autíčka. Mám pocit, že to bude konkurent skôr pre Jazz, ako európske minivany. Hlavne keď si pomyslím na Merivu, ktorá voči minulej generácii riadne opuchla a pribrala, a rozmermi (aj váhou) atakuje autá o triedu vyššie. Štvormetrovú hranicu prekonáva o celých 288 mm, ale C3Picasso o 78 mm a Venga o 68 mm.
Japonský spôsob - nerásť za každú cenu - sa mi naopak veľmi pozdáva.
manusk
Presne ma napadlo to iste, naozaj pekna toyota po rokoch. :yes:
Klaudius
Zvonka nie je okrem predných svetiel zaujímavé nič. Chýbajú tvary. Zvnútra by to bolo celkom vpohode, i keď tiež nič nové pod slnkom, ale - chýbajú farby.
Takže súhlas s vami, páni. Akurát si myslím, že ani čierny plast by to z biedy nevytrhol, k hravému dizajnu palubky by sa snáď ani príliš nehodil, skôr k dospelejším nemeckým interiérom. Je až s podivom, ako hromadne sa praktizujú odtiene šedej a čiernej, snáď s výnimkou drahších prevedení s kožou a drevom (česť výnimkám) - akoby iné farby ani neexistovali.
L@...
Přesně, myslím, že tohle auto vypadá docela dobře a také, že by mělo slušný potenciál na úspěch pokud nasadí slušnou cenu...
Frantizsekk
Taky se mi libi, oproti tem sluztickam, co vyrabej dodnes, vypada o neco drzejsi, sebevedomejsi. Tohle toyota potrebuje, tak uvidime, jak se nakonec pochlapi.
white label
Souhlas, ale hlavně zase ten šedoplastový interiér... 8-s , proč nepoužijou aspoň černý plast, místo šedého...?
kyklop
celkom dobre vyzerajuce auto, snad to nezabiju cenou
King
Pardon, úplně jsem zapomněl na iQ. 😄
King
Tohle vypadá po několika letech na první opravdu pěknou Toyotu, :yes: i když kabině tradičně moc nedali. 😐 Tohle by mohlo nakopnout Hondu s Freedem. 😄 [odkaz] >😒]
pumpkin
Tie prelisy kapoty spôsobujú že auto pôsobí *. Neviem, v poslednej dobe mi príde dizajn u Toyoty vyslovene nepekný. Chce to výraznú zmenu, ktorá by viac oslovila európsky trh. Ešte na záver napíšem na čo sa mi to podobá keď už to tu mnohí praktizujete. Takže predné bočné partie predposledný Colt a zadné bočné partie nový Jazz. To len také letmé prirovnanie z jednej fotografie. 😄