Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Vasut74
Nestalo by za to ten Autoblog jako zdroj alespon uvest ?
Nestálo, vzhledem k tomu, že zdrojem fotek a informací je BMW a ne nějaký autoblog, rejpale 😉
Ricardo: díky za zastání 😄
A ten prototyp, mnou výše zmiňovaný?
Nevím, jaký zelený koncept máš na mysli.
V článku mi chybí informace o zeleném konceptu s přídí podobnou starší řadě 7. Stálo by za to je uvést, jsou-li dostupné.
PS. Tuhle hrůzu. [odkaz]
PS. Tuhle hrůzu. [odkaz]
Tyto informace jsou dostupné a mohu Tě ujistit, že jsou i v článku 😄 Tvé zvýšené pozornosti tedy dopručuji odstavec "Off-roadster", který tohle auto popisuje. Nejsou tam pouze zmíněny novější koncepty, které jsou v galerii (například H2R). Určitě o nich v těch obludných presskitech něco bylo, ale nechám si je na někdy jindy, u příležitosti jiného výročí. Už takhle byl výsledek docela obřích rozměrů. Na alespoň pár slov o hybridní pětce E34 dojde co nevidět, píšu třetí díl historie.
Tak se omlouvám, stať o Z1 jsem komplet přeskočil a vše kde se objevilo v textu Z1. Díky
VelkejChytrák
BMW nikdy nedělalo pěkný auta. Až na pár výjimek. To co vidíme v tomhle článku, to je teda fakt hrůza. A myslim, že to vysvětluje leccos z tý designérský rozpačitosti, kterou vídáme na silnicích jako běžný modely BMW.
Ricardo
Jako jediný realizovatelný vypadá ten E1/Z15, u toho bych i řekl, že je škoda, že ho nevyráběli. Jinak je to co do designu velké tápání. Souhlasím s tím, že v sérii předvedlo BMW v té době zajímavější i hezčí auta. Vrcholem všeho je ta Z29 8-s :no:
Z29 je rebrand z Japonska. Tipoval bych to na Toyotu nebo Lex. 😉
Asi jo, z odpadkového koše týmu designérů Lexus LFA >😁
Chtěl jsem ještě opravit příspěvek a doplnit, že zadek by mohlo být i Mitsu nebo Infinti.
Tak to už teď neopravíš >😁
No na zadku vidím rochu 350Z/370Z a trochu Eclipse, ale zase nejsem z těch, co by museli za každou cenu hledat ve všem podobnost. A těžko říct, co vzniklo jako skica dřív... každopádně je to hnusný jak od malosériovýho výrobce
No na zadku vidím rochu 350Z/370Z a trochu Eclipse, ale zase nejsem z těch, co by museli za každou cenu hledat ve všem podobnost. A těžko říct, co vzniklo jako skica dřív... každopádně je to hnusný jak od malosériovýho výrobce
mozgog
já těm BMW začínám přicházet na chuť, třeba prototyp Z11 a Z22 mě fakt dostali, je to nádhera, opravdu, upřímně >😁
robertPLUS
Toto vsetko su technicke studie na overenie technologickych rieseni, nie designerske. preto ten hrozostrasny design..
V článku mi chybí informace o zeleném konceptu s přídí podobnou starší řadě 7. Stálo by za to je uvést, jsou-li dostupné.