Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Falco
0
Samá chvála 😄 Za vše může nový mezinápravový diferenciál, který dokáže rozdělit točivý moment až na 70😁0 % nebo 15:85 % ve prospěch přední/zadní nápravy. [odkaz] :yes:
figurka
0
A nebo taky aktivní zadní diferenciál, který rozděluje výkon na levé nebo pravé kolo.
white label
0
Jj, za ten se určitě vyplatí připlatit si...
iudex
Tak toto je skutocný súboj titanov: RS5 drzo hádze rukavicu M3 kupé a dokonca si dovolí postavit sa vedla odlahcenej a potentnejsej M3 GTS! Potenciál na to papierovo má, ved jeho atmosférických 450 koní vyznáva mníchovskú vysokootáckovú filozofiu (teda este "stará" bavorská skola, ktorú paradoxne momentálne rozvíja viac, nez BMW) a ako z clánku vyplýva, prax nie je o nic horsia. Stvorkolka naladená do "pretácava", nízke tazisko, zladenie motora a prevodovky a spomínaný velkoobjemový atmosférický motor, tociaci vyse 8000 otácok... Je skvelé, ze sa stále robia takéto autá. 😄
Ano, ano. Přijde mi, že Audi složením modelové řady "přeskočilo" sportovní založené BMW.
Taky se mi zdá, že BMW se pomalu orientuje spíše na mastodonty a SUV. Nyní má X1,3,5,6 pak GT5 a mělo by připravovat GT3.
Audi má Q5,7 a Allroad ale pak již samé normální + jeden supersport R8
Audi má Q5,7 a Allroad ale pak již samé normální + jeden supersport R8
Nejde jen o mastodonty. Když si vezmeš ty "normální" modely, tak téměř ke každému mají ostrou verzi, což se u BMW bohužel říci nedá. Nutno ale také podotknout, že top motorizace jednotlivých modelů BMW, byť ne jako M verze jsou velmi, velmi povedené. Viz. třeba coupe 1, tam si třeba troufnu tvrdit, že je na úrovni verzí S od Audi (naladění, chování atd...)
až na ty dva metráky navíc...
Neporovnávaj odlahcenú polozávodnú verziu M3 GTS, ale "normálnu" emtrojku. GTS má okresanú výbavu a vyhádzané zbytocnosti za úcelom podstatného odlahcenia: polykarbonátové sklá, nemá zadné sedacky, namiesto nich má ochrannú vzperu. Skrátka s civilnou a plnohodnotnou RS4 treba porovnávat rovnako ideovo zameranú M3.
Je to dań za quattro, ale i tak, srovnávat hmotnost se dá pouze s běžnou M3. Na druhou stranu jsou výkonové parametry RS5 obdivuhodné právě i přes logicky vyšší hmotnost...
Pozrel som na tú hmotnost: klasická M3 má 1655 kg, co je rozdiel len 70 kg oproti RS4. S uvedomením si, ze je to stvorkolka, ktorá samotná pridá mozno metrák, je teda RS4 aj v kategórii hmotnost plne porovnatelná.
[odkaz]
:yes:
[odkaz]
:yes:
?? Mluvím o modelech v nabídce. Co postaviš z portfolia BMW proti TT RS, S3, S4/RS4, S5/RS5, S6/RS6, R8 (ve 3 verzích + spider) ? Máš M3, M5, M6, Z4 a jak jsem již psal jinde vrcholnou 1 coupe. Ano, výborná auta, ale už to není co dřív a také z velké části právě díky té hmotnosti, kterou zmiňuješ. 3 a půl modelu proti 10, i když by se dalo napsat 5x2. Přes různé modely výběr výkonů v rozsahu od cca. 250HP do (přes) 600HP včetně supersportu. Dle mne na to BMW dnes prostě nemá odpověď.
M3 vázi iba o 70 kg menej: [odkaz]
Jasně, to je ještě podstatně méně, než poloviční rozdíl...
Přitom fakt, že o 195 kg lehčí M3 GTS má při stejném výkonu hodnotu 0-100 km/h "jen" o 0,2 s lepší, ale kombinovanou spotřebu naopak o 1,9 litru horší, rozhodně celkově nehovoří v neprospěch RS5.
Přitom fakt, že o 195 kg lehčí M3 GTS má při stejném výkonu hodnotu 0-100 km/h "jen" o 0,2 s lepší, ale kombinovanou spotřebu naopak o 1,9 litru horší, rozhodně celkově nehovoří v neprospěch RS5.
Máš pravdu, ale přesto je srovnávací tabulka s M3 GTS malinko "mimo", nebo tam aspoň měla být i standartní M3, která je logicky přímým konkurentem na trhu, vždyť M3 GTS stojí téměř dvakrát tolik co RS5ka. 😉
Ano, tiez mi to napadlo. Predsalen odlahcená GTS je trosku dalej, jednak svojou filozofiou jednostrannejsie zameraného auta, ako i cenou; ale dali ju do tabulky zrejme s ohladom na identický výkon.
No a nesmieme zabudnúť, že je tu ešte jeden velmi agilný titán v ringu. A tým je, kto iný ako GT-R.
To sice je, ale přímá konkurence RS5/M3 to úplně není..., čímž samozřejmě nemyslím, že je "horší/lepší", prostě je jíné...
Áno, máš pravdu. GT-R nie je priestorovo plnohodnotné kupé, tak ako m3 a RS5, má viacero prvkov superšportu. Porovnať sa ale dá z hľadiska ceny a výkonu. Já osobne by som uprednostnil práve GT-R. 😄
:yes: Jo tady se plne shodnem. I kdyz pro BMW M3 mam opravdu slabost, moji volbou by byl GT-R.
Postupem času začínám mít obavu, že to Nissan s cenou GT-R podcenil a to tak, že ho cenově podcenil. Ta mystičnost a aura vyjímečnosti se pomalu rozpouští díky počtu GT-R, které už teď lze na silnicích potkat a jsem si téměř jist, že jejich počet bude ještě stoupat. Na jednu stranu to auto obdivuji a smekám před tím co dokáže. Na druhou stranu už "vše kolem GT-R začíná být trochu otravné". Řekl bych příliš lidový supersport. ;-\
lled
Ten článek je recyklát, ne? Už jsem ho četl. Jinak nádherné auto :yes:
Viz poslední věta článku😒br />
"Pokud vás zajímá, jak se tohle noblesně vyhlížející kupé chová na limitu v bezpečí závodní trati, přečtěte si původní článek na AUTOFUN: Za volantem: Audi RS5." 😲 :😉 😉
Malej Jarda
Můžete mi někdo prosím popsat, jak fungují meziplyny u DSG? Nastavují se automaticky nebo je dává řidič? Nějak si to bez spojky nedokážu představit.
Ty "meziplyny" si tam DSG dává "automaticky" (s "chirurgickou" přesností) při podřazení...
DSG se musí pořádně "zažít" na vlastní kůži, v kombinaci se silnějšími a silnými benzíny je až lehce návykové a třeba v klikatějších pasážích okresek si člověk doslova víc "zařídí", a to ať už jede v režimu sport, nebo manuálním režimu... :yes:
DSG se musí pořádně "zažít" na vlastní kůži, v kombinaci se silnějšími a silnými benzíny je až lehce návykové a třeba v klikatějších pasážích okresek si člověk doslova víc "zařídí", a to ať už jede v režimu sport, nebo manuálním režimu... :yes:
Automatické přesné meziplyny - to je supr! Je to přiblížení "závodnické" techniky "obyčejným" řidičům. Ono naučit se přesné meziplyny a ještě stylem "pata-špička" není nic jednoduchého a přitom meziplyny hrozně zvednou jízdní styl
Máte někdo zkušennosti, jestli automatické meziplyny mají všechny DSG (třeba i ve škodovkách) nebo to dávají jenom do sportovnějších silnějších verzí?
Máte někdo zkušennosti, jestli automatické meziplyny mají všechny DSG (třeba i ve škodovkách) nebo to dávají jenom do sportovnějších silnějších verzí?
Nejel jsem sice zdaleka se všemi koncernovými motorizacemi s DSG, ale se kterými jsem jel (převážně VW, jednou Škoda), tak jej dávaly...
P.S. Že je dvouspojka vlastně revoluce v "robotizovaných" převodovkách si člověk uvědomí např. při srovnání S-troniku (DSG) s R-tronicem v R8.
P.S. Že je dvouspojka vlastně revoluce v "robotizovaných" převodovkách si člověk uvědomí např. při srovnání S-troniku (DSG) s R-tronicem v R8.