Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche Cayenne Junior je na cestě, malé SUV bude pátou modelovou řadou

47 komentářů

zlysoused
Podle mě by tu byla šance a prostor zkusit 2dveřové SUV s výrazně splývavou zádí. Takové zvednuté kupé. Ale asi to bude klasická 4dveřák.
Plautus
Dobrý nápad od zlého souseda 😉 Každopádne, ak sa bejby podarí ako nový Cayenne, ktorý oproti predchodcovi pôsobí ako atlét z oveľa vyššieho levelu, tak to vítam, i keď na druhej strane, Porsche sa stane ešte väčšou masovkou, čo sa mi zase nie celkom pozdáva.
ridlley
tebe nie, ale tym od vw podla mna urcite ano ;-\
jossalito
Dvoudvéřové SUV by nemělo takový komerční úspěch. To až kdyžtak časem jako mutace klasického 4d modelu. Němci umí počítat. 😉
Klaudius
Prečo myslíš? Takisto by sa dalo povedať, že dvojdverové kupé by nemalo dostatočný komerčný úspech, keď máme už aj štvordverové...
Možno od Porsche by niečo také aj malo úspech.
jossalito
U SUV jde především o praktičnost. Dvoje dveře ji jen snižují. A cena to taky nevytrhne.
Teď udělají konkurenta pro X3, potom se uvidí.
Klaudius
Musí ísť zákonite o praktičnosť? V prípade Porsche? To by som si nedovolil tvrdiť. Ak povieš Volvo, VW alebo BMW, tak beriem, na Porsche ale môže platiť aj iný uhol pohľadu.
zlysoused
Tak byla by tam praktičnost SUV z hlediska schopnosti vyjet mimo asfalt i přiměřený vnitřní prostor. Bylo by to mezi SUV něco, jako je shooting break mezi kombíky.
jossalito
Já neříkám, že je to neuskutečnitelný, jen si myslím, že nejdřív Porsche udělá model, který to zaplatí a pak se uvidí, jestli s ním budou dále pracovat. Samozřejmě, že by sem byl rád za něco opravdu originálního a hodného značky Porsche, jen mám střízlivý odhad. Jsou to přece Němci a ne Italové.
zlysoused
Jistě, taky jsem nahoře psal, že to budou 4 dveře. Důvody jsou jasné. Jen jsem nadhodil, že by si takové auto své místo určitě našlo a kdo jiný než Porsche by se měl o něco takového pokusit. Ikdyž pravda je, že BMW se v poslední době nebojí e😜erimentovat.
T613
[odkaz] >😒]

jinak supersportovní SUV zde již bylo počátkem devadesátých let. Dělalo ho nějaká malá firmička. Jméno si teď z hlavy nevybavím
Hotwire
Mega Track? [odkaz]
T613
jjj, to je on :yes:
Klaudius
Tá Pobeda vyzerala tuším lepšie... 😉 Teda ak to bola ona...
theolli
VW przní další značku,z aut která se nepotkávala denně a člověk se za nim rád ohlédl se pomálu pod vedením "lidovců" stává primitivní značka,ještě chybí Porsche 1.4 TSI a je hotovo >😒]
Ale to je záměr,VW zajímají zisky a ne vyjímečnost.
T613
Porsche se začalo "prznit" dávno před tím než se navzájem koupili s VW. Porsche si svou samostatnost dlouho drželo právě díky tomuto prznění, a nebýt "nepravých" Porsche skončilo již dávno.
Klaudius
Nehľadiac na to, že Porsche a VW sú už od vzniku VW previazaní ako pupočnou šnúrou. Veď VW Crobák ako prvý VW je vlastne čistokrvné Porsche.
jossalito
Tak tak. :yes:
twistedTSD
:yes:
cuoresportivo
Všechny SUV nejsou auta, ale žebřiňáky. (Odplivující si smajlík.)
lowkick
Chápu...minule, když tě předjelo Cayenne Turbo, tak ti vypad diferák 😄...myslím, že jsi pak u krajnice mumlal směrem k autu něco jako "skurvený protivo" 😄
theolli
radši se nauč ČJ místo pruzení. Tvé příspěvky jsou chudé duchem a ještě gramaticky hrozný! Je vidět že inteligenčně se na víc nezmůžeš a nad Cayenne doma na toaletě onanuješ.
lowkick
Jsem proti násilí páchaném na slabších kusech, ale u Tebe bych udělal výjimku...češtináři >😒]
Falco
>😁
jossalito
Koukni se na svoje tři věty, ve kterých máš dvě hrubky. Ty náš hloupý lingvisto. :-!
MariAchi
>😒] :yes:
MariAchi
Jasne! Nejlepsi je Crosswagon! 😉
lowkick
Proč by ses ohlížel? Abys viděl bordel na zadních sedačkách svý Micry? 😄 Na Porsche čum vždy jen dopředu přes svý zamatlaný sklo...možná v dálce zahlédneš koncový světla Cayenne Turbo. >😒] Slovo "primitivní" raději vyřaď ze svého slovníku...tuplem ve vztahu k Porsche. No a poslední větu z páté třídy základní školy nebudu ani komentovat... 😉
theolli
ja aspon čumim z Micry ale ty,pitomče ty se ani neohlížej nebo ti někam zapadne přední kolo do kanálu a přepadneš přes řidítka.
A slovo "primitiv" krásně sedlo na Tebe nebot to co jsi právě předvedl za to by se styděl žák zvláštní školy.
GTI
Ovládej se, zde si zásadně nenadáváme. Koukej se kolegovi veřejně omluvit :-!
theolli
a ty mi můžeš taky hyhulit trapko!
GTI
No, ještě to uvaž, ta omluva kolegovi by byla velmi na místě. Tohle není diskuzní klub pro primitivní lidi tvého rozměru.
lowkick
Neřeš to...on už mlátí hlavou do zdi... 😄
MariAchi
Spis do plotu 😉
jossalito
Jde vidět, že už mu odumírají i ty zbylé tři mozkové buňky, které měly na starosti rozeznávat barvy na semaforu a pravou a levou stranu.
Už vím, proč je v Anglii alternativním výkonem trestu řízení náklaďáku. 😄
lowkick
Takže Micra?! No tak to ti přejedu přes tu kulatou střechu... >😁
jossalito
Opět spousta chyb jen ve dvou souvětích. Pět (5!) hrubých chyb, ano, to je vizitka absolventa, které to školy?
MariAchi
Zadne 😉
twistedTSD
kam se poděl tvůj cit pro češtinu? 😄
GTI
Dokonalej tah. Malé porschesuvečko. Pokud udrží cenu někde kolem jednadva, budou se fronty točit kolem dokola jako zdejší povestný hádik. Potom, co Porsche předvedl v Cayenne II asi málokdo nevěří úspěchu miniCayenne.

Tohle jsou dokonalé hřeby do rakví s logem crosser, koleos a podobná hybridária.

Takže jestli se za pár let chystáš koupit malý, nadupaný esuvečko od těch nejlepších mistrů světa, jdu do rizika a předem ti doporučuju bejbycayenne. Vsadím se s tebou o co chceš, že to bude pojem. Tedy... zejména pro ty, co na něho budou mít. On to bude pojem samozřejmě i pro švorcligu, ale ta by to nepřiznala, ani kdybys ji na plotě od tří ácek ukřižoval.

Ve světě je to tak, že se to ví a otevřeně se to přiznává - ten a ten je úspěšnej, to a to auto je výborné. V Česku musíš umět číst podprahová švorc a nýmandí sdělení, takže jakmile je na diskuzi většina příspěvků laděna do hávu - masírka pro krátkopenisáky, hračka pro zbohatlíky apod, můžeš si bejt jistej, že to automobilka opět trefila.

A že to trefí Porsche, no to je natuty :yes:
positivemind
Myslíš Hyundai?
GTI
Nerozumím, vysvětli.
positivemind
Mám namysli toho Hyundaie mezi Porschákama: [odkaz] :-!
lowkick
JO! :yes: ...ukřižovat naaa plotě >😁
jakubMG
Obvykle souhlasím, tady jsi ale příliš zaslepem obdivem k Porsche.

Myslím, že to bude velký neúspěch. PROPADÁK! Kdo bude chtít PORSCHE SUV, chce v životě jen to nejlepší, a to je Cayenne. Kdo chce něco malého nebo roztomilého nebo bezpečného nebo levnějšího....nekupuje PORSCHE.

Jak říkají v BMW, když jedeš X3, vypadáš, žes neměl na X5. Porsche si kupuji pro sebe, pro holku pak Volvo, Alfu, Mini.
iudex
[odkaz]
white label
😉