Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Suzuki Alto: Česká cena je 189.900,- Kč s klimatizací

9 komentářů

honsik
Proč všechny fotky exteriéru jsou výplodem počítače a né reálnou fotkou? To nejsou na internetu k sehnání fotky skutečného auta? Existuje vůbec >😁
krataxxx
Na dovolenou s ním nepojedu, a na to skákání kolem komína dobré. :yes: 😉
gld
Presne tak..ideálne druhé autíčko do rodiny..malá spotreba, obratné, nákup to odvezie a má potenciál vydržať dlhé roky :yes:
jan.kreisinger
No tak já bych si toto vozítko koupil ne jako druhé, ale jako první do rodiny, možná to bude konkurence Kolíňákům. Příliš strmě stoupající linie spodního kraje zadních oken mě moc nenadchla, ale jinak bez připomínek, taková malá hbitá (doufám) žabka.
vrkuboy
Osobně bych ho také bral jako jediné auto. Ročně nenajezdím víc jak 15000 km a jezdím především po Brně a okolí většinou ve dvou max třech lidech takže pokud to v interiéru nebude moc malé tak proč ne. i cena/výbava je dobrá, ale osobě bych měl problém s designem... je to spíš auto pro děvčata.
chlapecx
to možná evokuje ta barva😄 interiér už je lepší, jen trochu jinou barvičku to chce, tohle je fakt pro bárbí 😄
vrkuboy
Asi jo... osobně mám slabost pro bílou a nějaký hezký kola a pak bych se v tom nestyděl 😄 Ale rozhodně je to lepší jak ti tři z Kolína, to mě přijde jako úplný plechovky.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Poustnik
Tys nám tady chyběl, Milouši! >😒]