Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mini Countryman: Terén jako další výzva (první fotografie)

20 komentářů

Subaru.in
Interier nejak nemusim, ale z venci hlavne ten predek vypada moc a moc pekne!

Uprime normalni mini uz mi pri[ada, ze ten design jakoby starne, ale tyto nova svetla jsou super!

Davam za 1 😉

Co je parada, ze si to nehraje na nejaky terenak, proste jen auto s vyssim posazem a predpokladam pohodlnejsim nastupovanim!
geroc I.
Mně se to nelíbí. Klasický Miník jo, beru všemi deseti ale tohle? Koncept vypadal rozhodně lépe. Když tak měli zůstat u něj, asi by měl docela slušnou šanci na úspěch.
tak toto pojde na dracku :yes: :-!
jirka1203
tiež som toho nazoru, pači sa mi :yes:
lorenzlubos
Duch povodneho mini je ta-tam, ostal len odkaz na mini novodobe. Ak si odmyslime, ze ide o akesi (absolutne zvrzane) retro a pozrieme sa na neho ocami laika, nepoznajuceho stare mini, odosobneneho, uvidime len skarede auto. Absolutne prekomponovane a gycove. Retro je VW New Beetle, ci Ford Thunderbird. Toto je gyc s menom, ktore ukradol krasnemu Austinu Mini, s ktorym nema podobne nic. Znacku, typ karoserie, design, krasu...
jirka1203
svet sa meni a ak sa raz bude vyrábat triskáč MINI, bude to proste triskáč od mini.. to je cele a nieje na tom nic zle
lorenzlubos
Ved prave. Auto od Mini. Bez vysacky "Mini" by to bolo len skarede cudo.
jirka1203
aha, tak myslíš. čo ja viem, mne sa paci. ta sportova verzia už ale velmi nie. ta je ako pises trosku gyčovita
Plautus
Priznám sa, že keď Mini prišlo s "kombi" verziou Clubman a pripúšťali možnosť uvedenia "offroadíka", ježili sa mi z toho chlpy a bral som to ako šahanie do segmentov, v ktorých Mini nielenže nemá tradíciu, image, ale nemôže v nich získať ani tú správnu tvár. Clubman sa napriek európskej obľube kombi verzií, myslím, príliš neuchytil, aspoň ja osobne ho nestretávam príliš často, sem-tam sa blysne na cestách nejaký ten kus, za ktorým síce zaženiem oči do kútikov, ale hlavu za ním neotočím. Podobné domnienky mi vírili hlavou pri ohlásení Countryman-a, ďalšia "zbytočná" verzia pre naplnenie ambícií obsadenia viacerých segmentov. A vida, SUV-íčko od Mini vyzerá na rozumnú sovu, ktorá si svoje myši v rámci teritória bez pochýb uloví. Nechýba tomu štýl, ako zvonku - hlavne S verzia je slušne nasrdená, tak zvnútra - fajn počin s posuvnou lištou v stredovom tunely, k tomu náladové osvetlenie interiéru, jednoducho Mini ako sa patrí, svojské, sebavedomé a správne drzé.
Bravo, Montagegerecht Wagen!
rohYpnol
Myslím, že bude mít velmi slušný úspěch. Poptávka po malých SUV roste a stylovka na trhu vůbec není. Navíc veldle stylu Mini přidává i praktičnost a použitelnost pro normální existenci. Yeti je možná výborný, ale vedle tohodle to je naprostá konzumní plechovka.
Mít prachy tak už objednávám, tohel je přesně můj vkus a typ vozu, po kterém bych šáhl. V západní Evropě to prostě bude hit :-!
RS
U tý fotky před zeleným domem, nechybí tam R ? >😒]

... ale ne, neni to tak špatný. Mini už to není, ale líbivý to rozhodně bude. Jen v tom pořád vidim ten Trabant 601 Kombi 😄
twistedTSD
:yes:
pumpkin
Presne to som chcel napísať. :yes:
rohYpnol
je tu. Bez konkurence a s vysokým sebevědomím :yes: Tak to má být. Bude to moje příští kára 😉
Ricardo
Slyšel jsem, že by auto odvozené od COuntrymana mělo jezdit S2000 nebo WRC, což je skvělá zpráva :yes:
twistedTSD
mam z neho trochu rozporuplny pocity, ale temi bilymi koly a strechou vypada opravdu zajimave...
GTI
No, tak tohle auto nemít, to je snad lepší se pověsit na první hrušce. Absolutní styl, absolutní auto, absolutní image.

Jo, jo, jsou prý ostří hoši, co to zkouší na stopětačtyřicítkách v Modusech, jsou prý ostří hoši, co zatínají tipec Týdě v dlouhým táhlým... no, a pak jsou minidrzci, hoši co maj vkus, styl a to správný voko.

Tak dnes velmi zřetelné MINIBRAVO :yes:
Ronault.
Popravdě řečeno ostrého drzka v Modusu si představit neumím >😁 :yes😒br />
Nicméně nějakou maminu po městě s děckama a nákupem z Lídlu značka ideál :yes😒br />
Oprava: MINIBMraWo :-!
krysa23
Já jich vídám... V osumnácti ukecáš mámu, aby ti ho půjčila, nasadíš kšiltofku, na zákl. rádiu nastavíš basy tak, abys rozdrnčel plasty, otůruješ dieselovou jedenapůli a cestou od diskotéky dostaneš +10 respect bodů
Ada je zase tady
S odpovídajícím dieselem to je asi nejlepší konstruktérský počin posledního půlroku. BRAVO!