Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

TechArt 911 Turbo Cabriolet – uragán ve vlasech

17 komentářů

no když něco dostane 180 koníků navíc, tak to asi pojede.. ale vypadá to hrozně..
A hele! Souhlasím s Tebou na 100%! Já osobně si ještě navíc myslím, že upravovat jakékoliv Porsche je...jakbychto...zbytečné? Nevhodné?
dík já, ač nejsem Porschista, si myslím, že na Porsche je zbytečný cokoliv upravovat. Kdybych si měl vybrat jedno jediný Porsche, chtěl bych 356 Coupé, nádhera.. a nebo 959..
959...:mlask: (tenhle smajlík -kdyby existoval- by asi našel uplatnění ) Já bych chtěl 911S z roku 1972
hmm stará 911, to je taky dobrá volba
Třeba takový Jeremy Clarkson náž názor nesdílí On říká, že motor je na špatném místě a tudíž zatáčení může být záludné. Že kontrolky a ovladače jsou po palubce rozmístněny náhodně a bylo by to mnohem organizovanější, kdyby si je nacpal do pusy a do nos a pak by kýchl. A že okno je tak blízko, že se přes něj nedíváme, ale že ho nosíme jako obrovské brýle
no jo, no E - typ to neni, to s nim musim souhlasit
E-Type.. :mlask:
E-Type I series Drophead coupe.. mlask mlask
suhlasím, vyzera to strasne
No a já bych řekl, že i když je tahle řada 911 nejméně "klasicky krásná" tak TechArt z ní udělal super formuli. A je to mazééél
tak tohle je mazec, to může vymyslet akorát überskopčák, který chce überauto. Tak veme fakt jedno povedený a zkurví ho (podobně dopadly i některé italské značky po příchodu überskopčáků). Narve tam übermotor, ale už zapomene vyztužit už tak dost namáhanou kastli a začne to s nápomocí německejch überčasopisů prodávat jako überporsche. No ale jinak je to überna***.
Tak tohle je überpříspěvek!
kdyby to videl Ferdinand Porsche,tak by snad vstal z hrobu a sel jim to vyrikat - rucne,strucne. ja sem milovnik Porsche a myslim si,ze dale ladit Porsche je barbarstvi.navic toto se TechArtu designove nepovedlo..
man this car is so cool man do i should beat u up