Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Tak konečně ji tady máme, těšil jsem se na ni. V černý barvě s chromovanými zrcátky by vypadala ještě líp.
jo jo souhlas ... černá je nej ....
jsem dal pár fotek pod rs4, ale než jsem se nadál tak je tu zvláštní článek
jsem dal pár fotek pod rs4, ale než jsem se nadál tak je tu zvláštní článek
Proč dělají auto, co má stejný výkon jako W12 a stejné zrychlení? V čem to auto bude lepší?
Mělo by být lehčí. Nevím kolik, ale "standartní" A8 W12 bude asi těžší.
no pis sem doufal v moznost volby mezi manualni prevodovkou a DSG. klasickej automat by moh bejt jako treti moznost. a jeste ve vzduchu visi poloautomat z gallarda. vzhledem k tomu jak bezvadne fungujou stary S8 s manualem bych se za naky kloudny reseni primlouval.
no W12 je auto zamerane na luxus ... ma byt rychle ale maximalne pohodlne . S8 ma zas byt rychle , ale tvrdsie a lepsie drzat v zakrutach a byt 'pripravena' na sportovu jazdu ... uz sa nanu tesiiiim ! strara bola neskutocna !
Protože v S8 je sice jen 5-litr,ale má přímý vstřik,což nahradí ten chybějící objem a taky má pak nižší spotřebu, je lehčí a to se ke sportovnímu vozu více hodí, v tomto směru platí,že méně znamená více.
Jak se jmenuje ten placatej Kadilak co vypada jako Korveta?....sory za mimo tematni prispevek.
Myslíš XLR.
Lones vas oba da do VW klatby😄 Placatej Caddy a vypada jako Vette= XLR? >😒] Pockejte, co se kolem toho strhne😉
Už jsem tady! >😁 No vzhledově nevidím mezi Corvettou a XLR žádnou podobnost kromě oné "placatosti". Ale obě auta jsou postavená na platformě Y koncernu GM.
Nahodou, kdyz budou obe auta stribrny, budes stat aspon 500m od nich a mit v sobe par deci vody z Tenesiiiiii, tak by se o tom dalo diskutovat >😒]
Jo, to je vono....diky....podobny si moc moc nejsou, to je pravda (Z06 je hezci😄
>😁 Věc vkusu. Mně se líbí XLR mnohem víc. Jo a proč ten zájem? Jdeš nakupovat? 😄
Ne, to urcite ne, ale vcera jsem to potkal na silnici.....ale nebranil bych se tomu :yes:
No to teda ani ja. Mimochodom pozrite si fotky interieru XLR-V a modelu 2006, pridali ta trochu viac dreva, ale vysledny effekt! no to je on, fakt. A bral by som to ale v XLR-V sa predpoklada s cenou cca. 100 000USD alebo EUR, takze tak skoro asi ten "placaty" Cadillac ja jazdit nebudem...
tak to je humbuk, tenhle motor to bude teda kalibr.Nevím, ale nějak mě ty víceválce fascinujou, obvzláště pak desetiválce a vejš.Jinak ještě štěstí, že tam nedali z Tuarega, nevím , ale chtěli ho dát do Gallarda.Dle mýho názoru je zločin dát do něčeho tak nádhernýho jako je Gallardo diesel.Jo a snad daj za nějak ten čas do A8 i W16 z Veyrona a do Veyrona zas o něco lepší 1.2 HTP.
vzpominate na ten film???ja si poustim s zeleznou pravidelnosti znovu a znovu a zvlaste jedna cast se mi libi nejvice... 😄
kdyz tak koukam na new S8,tak si rikam,ze by mohl byt Ronin 2... 😉
PS.:v cerne bude nej...
kdyz tak koukam na new S8,tak si rikam,ze by mohl byt Ronin 2... 😉
PS.:v cerne bude nej...
:yes: ano,ano >😁 de Niro a spol. to tam pekne poprehanali.. :yes:
Právě teď jde do kin nový film Kurýr 2, hlavní postava tam bude jezdit s novým S8, včerné barvě s perfektními 20"!!!Taky se tam objeví A3 3,2 Quattro DSG,což taky není k zahození.
Taky bych cekal neco co bude konkuravat nejsilnejsimu MB tridy S, tohle mi prijde jako takovej mezistupen...
Pěknej hnus... To bych si raději koupil M-B S když už v nějaký silnější verzi, nebo BMW 760... Ale nej je ze všech L(u)exus RX 400h hehehe...
GTI
Čučíš, co. Jo. Dokonalej produkt. V černý ho, brácho, neber. Byl bys za ignoranta. Tohle chce jen stříbro. Dokonalé plochy, dokonalé city. Kašle na tebe, je namyšlenej... a to je jeho problém. Problém proto, že je možný se mrknout jak na to šli vedle u MB... a tam to zvládli dokonale. Ten, kdo cejtí chvění nozder plnokrevníka a ten kdo miluje dusot kopyt, ten jde pro S k MB. Ten, kdo je chladný, kalkuluje, ten, kdo miluje dokonalost kovu, ten kdo se zavřenýma očima nehladí hřívu... ten jde do S8. Oba dva získají dokonalé tvory. Tak dokonalé, že na světě nemají konkurenci... protože sedmička... tak ta tohle, a zejména S od MB tráví asi velice ztěžka... Vnímám to jasně - MB-S, 8, 7... a až někde za sedmero horama se třese tvoje kára, brácho... tak na ni nezanevři... cíl je sice být dokonalý... ale kdo to o sobě může s klidem říci...
A v ramci slivene osvety musim dodat, ze kdo ma opravdu srdce na pravem miste a potrebnou davku vkusu vse o cem jsi psal s lehkym usmevem mine a jde si pro nove XJ!😉
??? ;-\ ??? :no:
AHOJ- JMENUJI SE JARDA UXA A SCHANIM VESKERE FOTOGRAFIE I PLAKATY AUDI S8 Z ROKU 1996 AZ 2002, MAM JICH UZ CELKEM DOST, ALE TO, CO SCHANIM A CO JE OPRAVDU TEZKE SEHNAT JE AUDI S8 V TUNINGU. JESTLI MAS MOZNOST PI POSLAT TUNINGOVE OBRAZKY TOHOTO MODELU,BUDU MOC RAD , MUJ EMAIL JE ; jaroslavuxa@seznam.cz , PREDEM TI MOC DIKY
S POZDRAVEM JARDA
S POZDRAVEM JARDA
Karosářsky povedené,motorově bomba ale ten debilní tiptronic je k ničemu auto ztrácí výkon.Nechápu proč tam nedají manuál z RS4.Snad se chlapci z Audi poučí na další léta.zatím Aloha
Tak jsem si myslel, ze S8 uz nikdy nebude. Tak jsem si v lete koupil novou A8 4.2 v plny palbe (parametry jako starsi S😄 - no mozna jsem mel pockat 😄 Ten blabol o MB ignoruju. MB S klasse je auto, ktery je akorat furt v servisu - a vim o cem mluvim. Mercedes uz davno neni tim cim byval-bohuzel. Kdyz MB tak E55 4MATIC. Ale popravde Audi je Audi, vetsi srdcovka. Kamos co je na BMW a ma 745i, tak prodava a jde do Audi = no comment, vysvetluje vse.
A propos ten Tiptronic v rezimu S neni tak pomaly jak tady nekdo psal, ale kdo chce radit, tak at si poridi padla pod volant- ja je mam a kdyz chci tak radim....
A propos ten Tiptronic v rezimu S neni tak pomaly jak tady nekdo psal, ale kdo chce radit, tak at si poridi padla pod volant- ja je mam a kdyz chci tak radim....
Chcete se automobilově udělat? Jděte na francouzsko-americký film KURÝR2. Audi má zaplacený produckt placement na celý film, ty záběry Audi W12 a Gallarda Spider vás zvednou ze sedačky !!!