Novinky
0
103kW??? športovné vyžitie??? 8-s
Přejít do diskuze
Jazdím tohtoročnú A4, 2,0l, 103kW a myslím, že to auto je super. Je dostatočne živé a so 6 kvaltom aj úsorné... Tie kilowaty navyše pomôžu k športovejšiemu vyžitiu...
co je to 120d ja mel 120l a 120 gls ale tohle neznam. retezy jsem nikdy nepotreboval u zadokolky
Jazdím cez rok na 120d, špica. V zime som vyšiel tiež všade, kde som mal. Reťaze som vozil v kufri, ale nikdy som ich nemusel nasadiť. Diesel 120kW - dobrá voľba. 😄 :yes:
Taks mel jit do 330xd... Ale to uz je cenove nekde jinde. Skoda, ze 😁rive nedavaj i ke ctyrvalcum... 😒
Tak na tonhle motor (scháněl jsem dieselový dvoulitr se slušným výkonem, okolo 120kW od premiové značky) jsem čekal půl roku a jelikož mě to už před měsícem přestalo bavit, tak jsem si koupil 320d Touring a je to fakt špica, jen ještě uvidíme jak na tom budu v zimě s tou hle zadokolkou.
Až bude mít koncern první maloobjemový CR diesel, tak to už tu maminko dávno nebudete >😒] :no:
Koleduješ si 😄 Na tohle Ti tady bude reagovat každej, kdo je srdcem komunista - osloví je to :-!
......krome prachu budou zpracovavat i vesmirny odpad. Ale to pretizeni bude jenom g=0,97, ale pokusne mereno zatim pouze na japoncicich......
Lexus pro IS vyviji zcela novou hybridni technologii na zaklade virtualniho prenosu energie, ta bude prenasena pomoci puvodnich sovetskych satelitu, ktere jsou schopny zpracovavat slunecni vesmirny prach. Kombi v soucasne generaci nebude, naopak Lex mini na podvozku IS vyvinout sportovni autobus pro 12 lidi, schopny prekonavat v zatazkach pretizeni 0,98g.
Jen bych potřeboval vědět, zda-li Lexus neplánuje hybrid i do aktuálního IS, kdyžtak jaké by měl přibližné parametry, jakou přibližně cenu. Zda-li bude IS i v provedení kombi a případně i s oním hybridem. Děkuji moc, nemám moc času hledat, ani bych nevěděl kde. A vy, chlapíci, co si pamatuji, vždycky s něčím přijdete. :yes: :-!
co takhle dát si Oktávku RS...? 😄 😉 PS: 2.0 TDI -těch 20kW navíc to už nevytrhne 😄