Technika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové Audi A6 allroad quattro: 142 objednávek od zákazníků, kteří auto ani neviděli
121 komentářů
neni ten trojliter už common -rail??
Ano, ale prupovidka s traktorem je tak popularni, ze se tady s ni i tak spousta lidi ztrapnuje 😉
viděl jsem, slyšel jsem, jel jsem...sice v jinym modelu(Q7)...a vybral si jinej motor, benzinovej...
[odkaz]%20exige]
'vafix to me bere! 😄) jenom jsem tam nejak nezaregistroval toho Opela (jestli teda nebyl mezi tema temer-stojicima, ktery s eobcas mihli na krajnici 😄 ... :yes: :yes: :yes:
Uveďte žebříček 3 podle vás nejošklivějších aut...(nehledě na technické kvality, praktičnost, image značky popř. na cenu....atd atd atd)
1) FIAT MULTIPLA!!!!
2) NISSAN MICRA
3) ŠKODA ROOMSTER
1) FIAT MULTIPLA!!!!
2) NISSAN MICRA
3) ŠKODA ROOMSTER
Peugeot 307, Peugeot 407, Peugeot 207...Multipla sdamozřejmě...a nesmím zapomenout na Ssang Yongy! >😒]
Už se to tu dávno řešilo, dokonce redakce udělala takové víkendové téma.. Když si to vyhledáš, tak si docela počteš. Každopádně s tvým výběrem nesouhlasím. Každopádně Ssang Yong Rodius a Kia Opirus.
hej! Co máš proti S-typu? >😒]
Hele nepruď.. Forester to taky zrovna nevyhrál. >😒] >😒] >😒]
ty....ty....ty.....mondeáku! >😒] >😒] >😒]
(příručka pro automobilové nadávky, část první: Mondeák - je podle Alessiova slovníku naučného jedinec s krajně divným vkusem, protože kupuje techniku Jaguáru v kabátu Fordu; jedinec takto nazván upadá do dlouhé křeče, doprovázené hlasitými výkřiky po princezně touhy nebo passátních větrech, takže je někdy druhotným jevem plynatost. Jedince je možné uzdravit pouze povozením v kvalitním autě, kterým jezdí sám ó velký autor slovníku (redakce Alessiova slovníku naučného zraví matese,jednoho z mála odvážných krotitelů šelem)) 😄 A jestli mě ještě budeš prudit Foresterem, tak zažadim neutrál a rozjezdim tě na kaši (redakce zdraví šviháka) >😒]
mne prijde porad ten Roomster ošklivější než všichni korejci dohromady...těšil jsem se, že třeba ve skutečnosti bue hezčí, ale chyba lávky...
Měl sem strach, ale docela se povedla [odkaz]
reklama pěná, už se těším, až jednou někdy v budoucnu japonci vyhrají nějaký automobilový závod, a nemusí to být ani F1 😄
[odkaz] japoncí těžce bezkonkurenčně kralují.. a králem japonců je opět Toyota! Toyota ruleZZ, again and again :yes: Mazda bravo :yes:
To,že je Daihatsu před Škodou a dokonce oba dva před MB už pro mně ukazuje věrohodnost tohohle žebříčku :no:
tenhlle žebříček je o spokojenostii zákazníka, to znamená o tom, co zákazník od auta čeká a co dostane. Uvedu příkla😜 koupím si Daihatsu nic moc od něj nečekám a to auto jezdí, tak jsem spokojený. Koupím si BMW a čekám od toho hodně a když se náhodou pokazí nějaká maličkost, tak jsem zklamaný a nebudu tak spokojený (protože jsem náročný), jako Franta od vedle, který má Daihatsu a pořád na něm něco opravuje, ale protože ho to baví a dal za to 10 krát méně, tak je holt spokojený.
jj, tenhle žebříček je založen subjektivním hodnocení.. přesně jak píšeš - očekání se významně liší, proto také nemá cenu porovnávat třeba BMW a Daihatsu.. ale třeba spokojenost u BMW, Audi a MB porovnávat lze (stejně tak jako VW, Peugeot, Škodu apod.)
kdyz se podivas na ten subjektivni zebricek spokojenosti ridicu zblizka tak zjisti ze mezi 1-20 mistem je 5% rozdil!! o nejakem kralovani je nesmyslne mluvit. Nato jak ti v asijskych servicech lezou do z... jen abys byl spokojeny je ten vysledek dost slaby.
toyota vola celosvetove 500 000 aut do dilny protoze jim muze zajizdy vybouchnout airbag. Jen tento tyden jeto 3!!! rueckruf od toyoty, za cely rok predbehla uz i fiat z 90 let. Zacatkem roku se v japonsku 2 lide zabili potom co jim odesel za jizdy volant
co tam vozi brambory??? :no: :no: :no:
Proč ne, ale mě by ta přepážka a začerněný vokna docela jebaly.
mám v autě přepážku namontovanou, štvala by mě, ovšem -DPH...to se vyplatí, zvlášť u drahejch aut.... btw uznávám, že to je kravina dělat to i na všecky kombíky a SUVčka, jako je i můj případ. Ale byl bych blbej, kdybych toho nevyužil, když máme zákony na ....
pani , vidim,ze su tu ludia,ktori maju hlboko zakorenene bujare predstavy o dieseloch. mam nove BMW330 xdt - ten "traktor" robi 100km/h za necelych 7 sekund - o krutiacom momente radsej nebudem ani hovorit...a zvuk? tazko niekoho poucovat,ked takmer vsetci jazdite na bazarovych autach...
ale inac 3.0 TDI pre Q7 je fakt malo 😄
ale inac 3.0 TDI pre Q7 je fakt malo 😄
Potvrdzujem - identickeho bavora mam uz pol roka v garazi. Mnam! A to som bol doteraz zaryty benzinak 😉
Opět ty staré písně... na falešnou notu. Nafta urazila za posledních deset let obrovskej - obrovskej- kus cesty. Ve středních otáčkách nemáš, jako benzinovej kovboj šanci... nafťák s tabou zamává, jak s šátkem na rozloučenou. Ovšem... ten neskutečnej tah benzínu od 2 až do 6 tisíc... ten ti nafta nenabídne. A chceš to vůbec zažít? a stojí ti to za to jezdit stejně dravě benzín za cca jednou tolik v nákladech na palivo? Tohle si musíš prostě rozmyslet. V premiovém segmentu a s automatem tě nafta vrchovatě uspokojí. Ten konkrétní AUTDI třílitr v naftě... no, když se posadíš za volant... tak možná ani nepoznáš, že jedeš naftu... to mi věř. Tenhle dokonalej ALLROAD bude v třílitru a naftě brát kolem 8... takže, pokud bys mu chtěl se***vat s benzínem... počítej, že pod 15 se nedostaneš. :yes:
tak, já mám zase zakořeněnou představu, že pokud ročně nenajezdíš víc jak 15 000km, tak se ti nafta naopak nevyplatí....není to tak?
Není. Tedy, ročně pod 15... to jde? 😄 Ono - tohle hledisko, ovšem v gardu - cena nafťáka se ti vrací až po ujetí 50 tisíc (nikoliv po ročním průběhu) bere do úvahy to, že nafta byla (je?) dražší při pořízení vozu. jenže 99% toho je na leasing a nehraje to žádnou roli... Palivo ovšem na leasing není...
taky servis je dražší a poruchy turbosoustrojí jsou docela běžné
Jo? Asi nevíš, že nafta má stejnej interval servisu jako benzín... i 30tisíc... O poruchách... snad nebudeme psát... nebo ty máš nějaké tabulky poruchovosti turbonafty? 😄 to je logika, vpodstatě píšeš - nekupuj naftu, srvis je drahej a turbo poruchové... Alessio... než něco napíšeš... uvažuj a uvědom si, že bychom tu neměli plácat do větru. Nafta, když už... je možná trochu těžší než obdobně výkonnej benzíňák. lůžeme diskutovat o možných problémech v mínus padesáti a o jistém hrubším projevu... ale argumentovat tu nespolehlivostí naftového turba... to snad ne.
tak, servis je snad dražší,ne? Já se ptám, tak mě pouč. jen třeba vím, že známým odešly váhy vzduchu (ale to byly ještě PD). Servisní intervaly jsou stejné? tak to je dobrá zpráva, pro dehtové kovboje :yes:
Jo nafta opravdu urazila obrovskej kus cesty-to má GTI zase po dlloouuhééé době pravdu... :yes: Dnešní nafty fakt dost dobré hustě válcujou benzíny ,ale když řekneš A ,musíš slyšet i B :-! . Dnešní nafty jsou hrozně přetechnizované a proto se sami výroci děsí co bude s takovými motory za 5-7 let... Hlavně jsou neskutečně háklivé na kvalitu nafty :yes: -která právě á nás není zrovna stopro 8-s
"...tak možná ani nepoznáš, že jedeš naftu." Proč všichni zarytí dehťáci pořád opakují;-\"nepoznáš, že to není benzín" popř. "nepoznáš, že to je nafta." ....atd atd atd.... proč, když je diesel tak dobrej, se argumentuje tím, že není poznat že to je nafta...
Je to proto, že zvukovou dokonalostí je zatím jen benzín. Ten je tak tichý, že ho neslyšíš takřka ani zvenku. Proto to vymezení. Nafta se dlouho potýkala s tvrdým, znatelným chodem... a proto dnes, kdy premiová nafta je velmi tichá... píši to, že bys ani nepoznal, že ti tam něco má chrochtat...
premiový diesel? Co to podle tebe je? Nelíbí se mi rozlišení na mainstream a premii...vysvetli mi prosim tvoje kriteria pro rozliseni...
To bych rad tech 142 zakazniku videl...Pred uvedenim Q7 na trh Audi tvrdilo, ze ma 350 zavaznych objednavek a za 1-7/2006 prodali jen 39 kousku. Zeby dodaci lhuta byla 10 let ?
Mam jeste prvni model Allroadu 2,5TDI a mel sem moznost videt noveho Allroada jiz na silnici.Je to celkem zklamani!!!Ocekaval sem podtatne vic napadu a originalitu v designu.Tento novy model postrada osobitost a vyjimecnost.
Já jsem si místo dieselu radši připlatil a koupil pořádnej benzin...Proč? Chci taky někdy od svýho auta víc než jen přepravit z místa A do B...chci slyšet MOTOR,když mám chuť...a ne Zetor...chci mít možnost ho vytočit vysoko s tím, že tam podá ten největší výkon a samozřejmě nechci, aby za mnou byl obrovskej oblak dýmu.... Naftu děkuji, nechci...btw jediná nafta, co mě oslovila bylo BMW 535d...ovšem jen do svezení s BMW 540i... 😄
BTW někdo mě tu napad, že srovnávám bazarová auta...nic proti prodeji z druhé ruky, ale od té doby, co vymysleli v bankách spotřebitelský úvěry, tak nevidím důvod chodit do bazaru...