Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
pozor na to... tu nekonečnou šeď silnic... snad brzy již rozetnou bílé silniční perly. A nemusí to být zrovna tenhle Lexík...
0
jo bílá je fajn. Hlavně na velkých kupé :yes: ...jako je... CL 😄 >😒]
0
>😒] :yes:
0
mari, netrap mě sííím.... bílá na CLku??? Prosííím to néééé... 8-s
0
CL jedině v bílé 😄 . Jinak potřebuješ bílou... slepeckou... 😉
0
Biela sa CLku pekfektne hodi.
0
Párkrát tu šeď silnic rozetne i bílá Fabia junior nebo Thalia (senior?) 😄 Ale souhlas - bílá je dobrá. Sice se to nerýmuje, ale je to tak. Ale chce to na to auto... Třeba bílý mondeo by bylo příšerný.
Máš na mysli Hanzlíkovu sanitku ze stejnojmenného seriálu??? Mě se brácho bílá na autech až na velké výjimky nelíbí. A bohužel ani u tohoto Bubble Lexu. 😉
😄 Není bílá jako bílá... a aktuálně píšu, že není kabrio jako kabrio... Takže já myslím, že už musí přijít barevné oživení na silnice... vždyť je to k uzoufání - antracit, šedá, modrá... stále dokola a dvakrát za den zahlédneš červenou a dva žluté taxi...
jééé....mafiani a politici uz 100rokov jazdia len v ciernom aute :-! >😁 >😒] ...zzoufalost ne? >😁 >😒] 😉 😄
pani v ZENEVE na autosalone som videl 3 lamba gallardo murco a tu studiu bez strechy vedla seva na uplne tmavej podlahe ... v PERLETOVE BIELEJ ... skoro mi oci vypadli .. LAMBO len v Perletovej Bielej ... oranzove ci zlte nedaleko od nich si nikto ani nevsimol ,, seci kukali na tu bielu .. a to bielu moc nemam rad :yes:
Někde jsem četl,že do pěti let bude bílá na autech i vEvropě opravdu Cool... :yes: Mně osobně se fakt bilá auta,až na výjimky líbí ,ale v našich krajích se hrozně blbě potom prodávaj... :no: Jinak v některých částech světa je bílě auto ukázka bohatství :-! >😒]