Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Tak tohle je klasik a nejen po ránu 😄 😉
tak beru jedině tohle auto (v provedení T).. jinak super klasika, super kára, ale živit bych to teda nechtěl 😉
Tome, je vidět že jsi si opět nevyměnil pemprsku, neučil ses jazyky, nemakal na sobě. Brácho, tohle je trochu jiná liga, Tady se nenosej vietnamky ny kopytech. Tady se necucá kakao z dudlíku. Chlapče, zapomeň na růžový tanga, piercingy v pinďouru, šusťákový tepláky... Ale tome, kdyby mě hledali tak jsem na pojišťovně >😒] 😉 😄 rozumíme si???
Až na něj budeš mít, nebudeš řešit spotřebu ani cenu benzínu 😉
Já budu. Ono totiž opruzovat každejch 300 km u pumpy ani toho milionáře nebaví 😉
To řeší řidič, ty sedíš vzadu s nádhernou kočkou a ani neregistruješ, že jsi u pumpy
Já mám dojezd tak 450 a je to jinak docela vopruz ;-\ 😉
Já mám dojezd tak 450 a je to jinak docela vopruz ;-\ 😉
Ba ne rychlej jezdče, Bentleyho bych si rozhodně řídil sám. Bentley je auto pro majitele ne jako rolls pro řidiče 😉 ale tu kočku - klidně v žigulíku 😉 >😁
Myslíš, že když bys měl Bentley, bydlel bys od letiště nebo přístavu dál než 300km? 😉 Jinak je to dokonalý Lord s vybraným stylem 😄
Jinak tě zdravim kámo. nepsals mi mejla?? apropos s tou brožurkou ke Camry jsem to myslel zcela vážně. Onyx slíbil, že pošle. Co ty na to??
Už včera jsem Ti ty brožurky poslal mailem, tobě nedošli??? Kdyby je poslal, tak by to bylo super.. kolik může taková legrace stát? Aby jsme ho moc nepumpli, tak je třeba může poslat obě Tobě a až se potkáme, tak mi to předáš..
Tome já tyhle srandy dávám synovcovi na prohlížení, ale od aut, který se mi líběj si prospekty rozhodně schovávám. takže jestli to udělá onyxovi radost klidně vyměním třeba za prospekt k merglu anebo bentleymu. ostatně nemám něco vzít i tobě?? 😄
To bys byl hodnej (třeba Mergl, Lexus či BMW bych bral hned a schoval si ho), ale nemám to za co vyměnit, já totiž žádné v papírové podobě nemám ;-\
co bys chtěl tome?? apropos odkud jseš?? kam ti ty brožury mám hodit??
S, CL či SL klasse, 7er, LS či GS, Bentley Continental, 911, jakékoli Ferrari.. já vim, jsem dost náročnej ;-\ Praha a nejbližší okolí, není problém dojet nebo si dát někde spicha..
The REAL Bentley :yes: Jediné opravdové :yes:
Tibby je vidět, že jsi klasik 😉 a znalec 😉 bentley je jako dobré víno, nebo koňak. Arnage je Arnage 😄
jednou jsem v areálu Česany viděl Bentley Continental a skoro se mi z té krásy zastavil dech :yes: tyhle "angličáky" jsou nádherné. Ptal jsem se svojí peněženky, co říká na to, že bych si koupil Arnage a stroze mi odpověděla, že dneska pojedu domů zase autobusem 😄
Tohle auto je klasika a dneska už opravdu zvučné jméno. Kdysi byl Bentley považován za RR pro "chudé". Dnes tu tenhle přídomek již pomalu není a B je brán spíš jako sportovnější RR.
Jinak ... "v sériové výbavě všech modelů je podélně a výškově nastavitelný sloupek volantu" :😉
Tak v téhle úrovni bych ze standardní výbavy vypíchl spíš nějakou jinou vlastnost >😁 Nejsme u lidových vozů :-!
Jinak ... "v sériové výbavě všech modelů je podélně a výškově nastavitelný sloupek volantu" :😉
Tak v téhle úrovni bych ze standardní výbavy vypíchl spíš nějakou jinou vlastnost >😁 Nejsme u lidových vozů :-!
Tak nevím, jestli jsem to, co lidi od marketingu nazývaj "aktivně žijící", ale když vidím takovoudle káru, hned se ptám: a kam dám kola a stan s příslušenstvím pro 14 dní někde mimo civilizaci??? 8-s Už slyším ty (trefné) odpovědi, že takovýmdle autem se pod stan nejezdí a vím, že todle není nic pro mě :-! 😉 No umíte si tudle káru představit se zapřaženým přívěsem a kolama na střeše? 8-s >😒]
No stresny nosic myslim neexistuje (jedine kdyby ti jej udelal Mulliner ) a tazne jsem na Arnage videl v Crewe, myslim ze v nem sedel Dr. Paefgen. 😄
No, to by mě fakt zajímalo, co majitel Bentleye bude zapřahovat... I když asi se na obrázek Bentleye s přívěsem musíme začít psychicky připravovat, estli opravdu vyjedou s tím SUV. Nejdřív jsem myslel, že si někdo na apríla moc hrál s Photoshopem, ale oni to snad opravdu myslí vážně :no: :no: :no: 8-s
Dr.P nema tazne, ale da sa to objednat. Ludia si zvyknu vozit za autom svoje kone. Aj zahradku som uz videl na Arnage v Svajciarsckych Alpach. A pre niekoho, kto diskutoval nad nami hore o tom, ci by mu soferoval Bentley sofer... zakladny rozdiel medzi Rollsom a Bentley bol vzdy ten, ze Bentley majitel soferuje sam a v Rollse sa len nechava vozit. No aj ked majitelia Bentlyeho su rozny - there`s only one real car!
No zeptej se zpěváka z Jamiroquai (nebo jak se tahle hudební formace píše..) ten Ti odpoví, jaké to je mít před stanem zaparkovaného B. Dělá to údajně docela často, netuším, jestli má sedm kamiónů jako doprovod😄😄
😄 😄 Takhle to mám rád 😄 :yes: Když si kupuješ Bentley, už se nemusíš zajímat o destinky ve zrychlení... Jak se udávalo dříve: "Výkon je dostatečný" 😄 :yes: , takže tomu můžeme věřit. Jo Arnage - to je skála v příboji novinek. Pevná a věčná... Musím napsat svou oblíbenou: Mocní a silní kráčejí vyrovnaným krokem, zatímco blázni kolem nich tančí dobové tance" :yes: . PS: šestatříčtvrtka OHV je podle mne nejlepším motorem světa. Na spotřebu se neptej, zákazníci totiž ani tohle slovo neznají 😄 . Takže pánové: Tento král je nesesaditelný, a technologické hybridní vzpoury v podhradí ani k jeho uším nedolehnou... 😉 :yes:
:yes: :yes: :yes: Všechny supersporty světa mě míjejí, jediné auto, za které bych dokázal utratit částku ve výši ročního příjmu obyvatel menšího sídliště, je sedan sedanů Mr. Arnage Bentley, jednou se mi dokonce podařilo obtisknout na malinkou chvíli své ubohé pozadí do jeho prošívaných polštářů, i když bohužel na špatné straně auta, od té doby na obálky Playboyů pod postelí sedá prach, zatímco dvojlist reklamního materiálu Bentley, scizený rukou spocenou studem v jednom anglickém Gentlemen´s Clubu, ohmatván při každovečerní modlidbě, žene mě vpřed, dále a výše. >😁 😉 ARNAGE JE BŮH :yes: :yes:
moc pěkné 😄 :yes: . Arnage ztělesňuje klasické hodnoty, které jsou prostě věčné. Žádná technologie nikdy nenahradí kilogramy kořenového dřeva, nakrabatěnou kůži a ruční šití... Na takovém autě doslova cítíš, že jej přivedli na svět zruční lidé, a ne vstřikolisy z číny... Neexistuje auto, které by se mu mohlo charismatem vyrovnat. PS: Jsem rád že Bentley vyhodil přeplňovaný 8mi válec od BMW a nahradil ho klasikou jak se patří. Ten kroutící moment 😄 to nemá obdoby... :yes: 😄
co to meles.
Bentley neměl nikdy V8 od BMW ale V12 stejně jako Rolls...... >😁
Bentley neměl nikdy V8 od BMW ale V12 stejně jako Rolls...... >😁
jsi úplně mimo 😄 Bentley Arnage měl 4.4V8 od BMW doplněný turbem (260kW) pro základní model "Green Label", později přišel "Red Label" s klasikou 6.75 V8 Turbo... V12 od BMW nikdy neměl 😄 😄 . Tedy jestli jsi schopen rozeznat Bentley Arnage od RR Silver Seraph... 😉 😄
mari mně prosík grýn lejbla s flaškou vychlazenýho myslivce v baru 😄
Jak to považuji za újezd všedního dne...vyrábět tak super auta s OHV. Jo kdo má odvahu a nemá rpzum...no mazec no..ani nevím co na to říct. :no:
No, jak to napsat. Rozvod tyčkama ve Škodě 100 a v Arnage mají společnou jen asi tu zkratku OHV... Já vím, budeš tady namítat o technickém muzeu, ale dřív než to uděláš... přečti si ty parametry... A propos: víš že Hemi ho má taky? 😄 😉
Neboj, nejsem jako jiní, kteří tak blbě kecají a nerozumějí tomu, to nejsem já. Jo, parametry hovoří za vše. Ano vím, má ho HEME, má ho VIPER(SRT 10)...jo mazec. Jediná výhoda je asi ta, že tam můžeš házet 95 😉, další klady z toho plynoucí nevidím...ani pod mikroskopem.
Tak jsem si zase připomněl, proč je Bentley moje vytoužená značka. Bentley je můj jediný automobilový sen. A je to zároveň důvod, proč se těším na důchod - protože nejpozději z životního pojištění si ho prostě musím koupit... 😄