Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodávky Expert, Jumpy a Scudo dostaly nástupce

9 komentářů

tak na prvý pohľad sú krajšie ako ich väčší súrodenci :yes: :yes: ako už sme zvyknutý v poslednom čase určite ponúknu pohodlie a jazdné vlastnosti porovnatelné s MPVčkami ,najviac sa mi páči Jumpy ,ktory evokuje nove C4 Picasso
Obnova modelů už byla zapotřebí.Jak už to bývá poslední dobou zvykem má nejhorší design Peugeot!Co se to proboha s touto značkou děje? 😲
RS
Vyjimečně se pežoťácká tlama nekoná a všechny přebijí Fiat Scudo, který se teda extra nepovedl :😉
Klaudius
Teraz mi tie vozy viac pripomínajú Vito, napohľad dorástli do jeho rozmerov. Z jedného obrázku je ťažko hodnotiť, ale na prvý kukuč sa mi tie zvráskavené vyškrené ksichty nepáčia. Pravý dojem sa ale ukáže až v reáli. Škoda len, že v tejto triede sa dizajn a špecifikum značky prejavuje viac-menej len v prednej časti. To ostatné majú skoro všetci rovnaké - hranaté krabice bez štipky nápaditosti.
ten profil fakt až zarážajúco pripomína Mercedes Vito,čo s týka vzhladu je škoda,že zvlili taktiku výmeny znakou,čo v konečnom dôsledku môže byť na škodu veci...Fiat Scudo sa celkom podaril je tam určitá podoba s Multiplou ,Citroen Jumpy sa podaril asi najviac a Peugeot E😜ert je podla mňa divný neni to peugot na prvý pohlad....
E😜ert je nej
poradí mi niekto kde na karosérii hľadať rok výroby - Fiat Scudo
pani mal som moznost vidiet tento tyzden Fiat Scudo..exterier pekny....motor fajn ale kvalita spracovania interieru mi pripominala skor pracu nejakych brigadnikov z Lunika IX a nie pracu velkej automobilky
pani mal som moznost vidiet tento tyzden Fiat Scudo..exterier pekny....motor fajn ale kvalita spracovania interieru mi pripominala skor pracu nejakych brigadnikov z Lunika IX a nie pracu velkej automobilky