Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
tak na prvý pohľad sú krajšie ako ich väčší súrodenci :yes: :yes: ako už sme zvyknutý v poslednom čase určite ponúknu pohodlie a jazdné vlastnosti porovnatelné s MPVčkami ,najviac sa mi páči Jumpy ,ktory evokuje nove C4 Picasso
Obnova modelů už byla zapotřebí.Jak už to bývá poslední dobou zvykem má nejhorší design Peugeot!Co se to proboha s touto značkou děje? 😲
Vyjimečně se pežoťácká tlama nekoná a všechny přebijí Fiat Scudo, který se teda extra nepovedl :😉
Klaudius
Teraz mi tie vozy viac pripomínajú Vito, napohľad dorástli do jeho rozmerov. Z jedného obrázku je ťažko hodnotiť, ale na prvý kukuč sa mi tie zvráskavené vyškrené ksichty nepáčia. Pravý dojem sa ale ukáže až v reáli. Škoda len, že v tejto triede sa dizajn a špecifikum značky prejavuje viac-menej len v prednej časti. To ostatné majú skoro všetci rovnaké - hranaté krabice bez štipky nápaditosti.
ten profil fakt až zarážajúco pripomína Mercedes Vito,čo s týka vzhladu je škoda,že zvlili taktiku výmeny znakou,čo v konečnom dôsledku môže byť na škodu veci...Fiat Scudo sa celkom podaril je tam určitá podoba s Multiplou ,Citroen Jumpy sa podaril asi najviac a Peugeot E😜ert je podla mňa divný neni to peugot na prvý pohlad....
pani mal som moznost vidiet tento tyzden Fiat Scudo..exterier pekny....motor fajn ale kvalita spracovania interieru mi pripominala skor pracu nejakych brigadnikov z Lunika IX a nie pracu velkej automobilky
pani mal som moznost vidiet tento tyzden Fiat Scudo..exterier pekny....motor fajn ale kvalita spracovania interieru mi pripominala skor pracu nejakych brigadnikov z Lunika IX a nie pracu velkej automobilky