Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: První fotografie nového BMW Z9

34 komentářů

ta thalia asi nema TDI a nestoji 688 tisic, alebo sa mylim ja?
jen by me zajimalo kde autor clanku prisel na vahu 1,5 tuny ... kdyz je to jeste tak tajnej projekt >😒]
...tak napíši pobuřující dopis plný nehezkých slov v Němčině, aby pochopili o co jde, v češtině, abych si tu zlost pořádně vylil a v polštině, protože na konec bych se chtěl zasmát...
Má někdo erudovaný informace o tom, proč byla obchodně Z8 tak špatná?
Lehká konstrukce, neonový blinkry, všechno high tech, 400k motor, všichni po ní šíleli..
Tak proč ten neúspěch 8-s
Nebyla to ani tak cena, jako spise dost tragicke jizdni chovani a neprilis dobre jizdni vlastnosti...
>😁 >😁 jenom a jenom cena,jizdní vlastnosti jsou perfektní
tak otevři oči a věř že Z8 neměla jízdní vlastnosti nic moc, Corvette C5 cabrio jí to dokázala nandat a za poloviční cenu 😉
No - tak nějak. A to že ta Corvetta je přitom pěkná ***! 😉 Auto za tyhle peníze musí být EXCELENTNÍ! A to Z8 nebyla... a Z9 bude navíc ještě škaredá, jako většina současných BMW... je to škoda.
tak to pěkně kecáš!!!Já to viděl na Motorvisionu a M5 to nandala C5!!
I 120 měla lepší jízdní vlastnosti...(rezerva chlope 😉 )
fred
O Z8 je moc pekny clanek na Wikipedii - doporucuji, jizdni vlastnosti byly pry dost spatne hlavne diky absenci LSD (diferencialu s limitovanou svornosti) coz slo tak daleko, ze nekteri majitele menili celou zadni napravu.....
Z8 je nejhezčí BMW jaký kdy udělali :yes:
podla mna najskaredsie
Súhlas.... Ešte sa mi nepáčil / resp. som nepochopil prečo bola palubovka v strede?!? Prispieva to k bezpečnosti ak musíš pozerať mimo na tachometer? ;-\
Jasně, to si myslíš ty. Mě se ale nelíbila, a nelíbí. A to jsem zarytej "BMWákoman" 😉
admin badge
Ondřej Šámal
Určitě to byla cena. Na Tipcars.cz je jedna Z8 v nabídce a pořád za ní chtějí nekřesťanský peníze. Škoda, ten design je jedinečnej ;-\
To jako chtěj do tohohle minisporťáčku narvat 6,3 V12 (445 kW)??? To snad utajujou novou raketu se kterou se chtěj dostat do vesmíru ne???
Minisporťáček????? BMW řady 7 je dlouhž cca 5m, Z9 4,5 m. O jakým minisporťáčku mluvíš? ;-\
tak to bude zajimavy boj. MB pracuje na atmosferickem 6,8 V10 s vykonem 680 koni. 😄 Taky chystaji prime vstrikovani a turbo do novych osmivalcu a sestivalcu. Vykony pry od 354PS u 3,5 do 476PS u 4,6. Navic jiz tento patek ma byt oficialni prezentace nove C klasse.
Bavime sa tu o 6.8l... A ja mam objednanu C3 1.1 😒
S takymto dacim by to bola ina sranda.
Benz C bude husty... videl jsem ho maskovany na dalnici v Italii minuly tyden
no tak trebars ja by som si take hnusne auto nekupil ani keby stalo pol miliona
...jak k tomuhle dosli. To bych bral jedine zadarmo a stejne bych to hned prodal! >😒] :no:
Neviem co mate proti Z8-ke,ale je to nadherne auto,z ktoreho vyzaruje kus jedinecnosti,lahkosti a elegancie.A v ciernej farbe je perfektna! Pred tymi par rokmi skombinovali retro s modernou a to sa asi vsetkym nepacilo na tom aute.A ked sa teraz pozriete,kolko stoja Z8-ky,pridete na to,ze je to fakt rarita a jeho kuzlo vychadza napovrch az teraz,ked je neskoro.Teraz,ked by si ho viac ludi kupilo!Ved sa kupuje mnoho skaredsich aut,no nie?! :-!
Humbert
Myslim, ze tu nikdo nema nic proti vzhledu, technice Z8 (tedy skoro nikdo). Ty byly dostatecne dobre. Ale auto nenabidlo svezeni, jake slibovaly tech. data a vnejsek a cena. Ja mam spis obavu z Bangle-stylu na Z9. 507, Z8 byly mimoradne uhlazene a libiva vozitka. Z4 coupe se mi moc libi, ale je to neco jineho, nez co by melo nabidnout Z9.
Z8 je bezesporu jeden z nejhezcich roadsteru kdy postavenych. Bohuzel se jim ale nepovedl ram, zvlaste predni cast se obcas zkrivi pri najeti na vetsi diru. Ten ram je asi hodne mekky, vsechny road tests odkazovaly na spatne charakteristiky v meznich situacich. Vice info napr. www.bmwz8.us. Skoda, nadherny auto.
No jo... Z8 byla aspoň krásná - když už se s ní nedalo moc jezdit... 😉 Přeháním - dalo, ale nic moc. Z9 bude ještě horší, protože bude šíleně přemotorovaná -a navíc bude módně ošklivá! Děs a hrůza... Na auto tohodle typu by stačilo 180 koní... pro nadšence 250. A všechno, co je navíc je ke škodě! Jediným účelem tohodle auta bude ukázat sousedům, že na to mám. Takže se sjich pár tisíc prodá - a tím to zvadne. Kod se chce svészt, půjde si stejně pro něco do milionu a do 150 koní... 😉
nerozumirm ... preco 150 k .. naozaj mozem povedat ze 150 koni neni nic moc .. pokial auto nema 400 kg ... jake secko navic je naskodu .. co to meles 8-s
jj mx-5 forever
a nejlepsi je S2000 ... ;-P
fuj fuj fuj, boa :-! 😒
ty nejlepsi auta :yes: ,www.ExoticSpotter.com
přeci jen už tu je krapet dlouho ap dole mě to má rozměry právě Z4 jen krapet zvětšené, jak už bývá zvykem
dobry kola mam je na my E90 235/40 R17 :yes: