Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Preco spravili stare TT? Inak to vyzera dobre :yes: :yes: :yes:
libi se mi na tom že to vypada jako obyčejne TT, žadne křídla, přítlaky, obr kola apod, nikdo by tomu 600 koni netipoval.
jasně, nebude to nikdy jezdit... ale i tak zajímalo by mě kolik by ten motor asi najel... tipuju tak 20 000 km
myslím, že zbytečně přeháníš...takových 1000 km by mohlo stačit >😁
Valná výdrž to nebude. Jednou sem slyšel, že na český rally se občas brávaly do ocavií motory z octavií 1,8t z vrakovišť a pak se předělávaly na oněch předepsaných 300koní, prej to vydržely 3 soutěže a pak šly do kytek, ale bylo to daleko, daleko levnější jak sériovej motor WRC 😄
.. co seci maju stymi dverami a la lambo ... je to priserne .. lebo kazdy vie ze je to hranie sa na nieco .. co sa tyka motoru ... hmmm .. ak to bude aj spolahlive tak je to cool
Kdyz si vemu ze F1 1,6 turbo s vysokootackovymi specialy davaly 900k. Tak tech 600k s beznym zakladem pro motor je dost hodne. Mozna ze se jim to povedlo na dynamu pri maximalnim nastaveni ktere by motor nevydrzel ani 5 minut, spotreba by byla rovnez monstrozni a otacky by musely jit k 10tis.
kdyz dahlbackracing tlaci z ochcavky 560k proc by nemel byt nikdo kdo z toho motoru vytahne 600k(nemluvme o zivotnosti pls😄 z golfu(2.3 petihrnek) tam tlacili 740k(na audituning.com je plno videi)
preco by nemohli vytiahnut 600 ps z 1,8t? ved z 2litrov sa bez problemov robia cez 500ps auta na sprinty...
len btw tu je 802PS z 2,0T www.93x.se/93x4r/index.htm 😉 😉
len btw tu je 802PS z 2,0T www.93x.se/93x4r/index.htm 😉 😉
boze to je uplne super........ale preco musia davat to vsetkych vilepsenych aut otvaranie dverí do hora??? Sa mi zdá že prví s tým prišla značka BMW a to s vylepšením :HAMAN LAGUNA SECA 2