Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

20 nejméně čtených testů: Elektromobily, ale i velká SUV

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)

Bilancování roku 2019 pokračujeme přehledem nejméně čtených testů. Žebříček naznačuje, že elektromobily vás zatím moc nezajímají.

Elektromobily jsou trend, kterým se už v roce 2020 nevyhneme, množství automobilek kvůli zpřísněným emisním normám významně rozšíří jejich paletu. Žebříček nejméně čtených testů za rok 2019 lae naznačuje, že vás čtenáře elektrovozy zatím zase tolik nezajímají.

Jak jinak si vysvětlit fakt, že na "stupních poražených" jsou hned dva vozy s elektrickým pohonem. Z testů vás letos vůbec nejméně zaujala recenze Smartu EQ Fortwo kupé, třetím nejméně čteným testem byl start dlouhodového testu minulé generace Renaultu Zoe.

Mezi nejméně čtené testy se ale dostalo i srovnání Kie Sorento a SsangYongu Rexton nebo recenze Mazdy MX-5 30th Anniversary Edition a Suzuki Swift Sport, což jsou všechno podle nás nadmíru zajímavá auta.

Třeba je ale pravda jinde a nejde o nezájem o tyto modely, ale jen o fakt, že jste tyto recenze během roku přehlédli. A tak si tyto nejméně čtené testy roku připomeňte, třeba si je teď rádi přečtete:

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)

Doporučujeme

Avatar - palix
30. 12. 2019 18:53
Re: Žádné zatím!
Prvá generácia MX5 musí byť naozaj super - vraj čistá radosť z jazdy. Len zohnať nejakú v dobrom stave (za slušnú cenu) je už asi celkom problém, alebo sa mýlim?
Ja by som radšej jazdil na najnovšej "ND" :). Ale skúsil by som si ktorúkoľvek, kľudne s radosťou aj prvú generáciu. Mám to šťastie, že nie som až taký veľký, aby som sa do MX5 nevošiel :).
29. 12. 2019 17:32
Re: Žádné zatím!
Od kedy som do ruky dostal vodicak, chcel som mx5 prvej gen. Trvalo celkom dosť rokov, kym som sa odhodlal. Jazdiť tým je pre mna zážitok aj v meste. Toľko úsmevov od ludi, deti nedýchaju (žmurkanie svetlami je povinnosť). Jazdné vlastnosti sú fajn, o tom sa pise veľa. No aj pre pozerov je fajn :D nič podobné na cestách uz nevidno.
Avatar - palix
28. 12. 2019 20:48
Re: blbost z4?
Predpokladám, že takí ľudia sú aj tu. Len sme sa všetci ešte nedostali do veku, keď máme všetko splatené, samostatné deti... ;). Tá doba raz príde, hlavne byť zdravý.
Avatar - palix
28. 12. 2019 20:46
Re: Žádné zatím!
Osobne som z daných testov isto prečítal ten s Mazdou MX5. Tá je pomerne dostupná ako jazdené auto, tak možno raz... O autách s vysokým výkonom a vysokou cenou už ani nesnívam a ani ma nezaujímajú, preto nečítam ani tie testy. Človek sa vekom začne orientovať na zaujímavé autá, ktoré sú dostupné.
Ak by som mal ešte dnes plagáty áut na stenách, tak tam už nevisia Ferrari, Lamborghini... ako kedysi dávno, ale nejaká Mazda MX-5, Toyota GT 86, nové Suzuki Jimny, prípadne niečo ako Ducati Scrambler, alebo nejaký zaujímavý Triumph (motorka)... :).
A samozrejme dnes si môj obdiv získa skôr pekný zaujímavý veterán, ako moderné auto plné elektroniky.
Avatar - CHerokee
27. 12. 2019 23:17
Re: Žádné zatím!
Jasné. Neříkám, že každý musí mít na nové Z4, ale třeba na jeté. Nebo minulou generaci či z3. A totéž platí o Mazdě Mx-5, která je dostupnější. Asi je těch, co se baví auty méně a méně.