Novinky
No a pak jsou na svete lidi, kterym je placnu mezi 50 a 60. Kdyz jsem prodaval svoji druhou Z4, tak volali! (Nepsali mail, sms) a nakonec prijel typek jako na tu prvni. Tatove co maji uz barak, hypo splacenou a ta z4 byla vzdy jejich sen. Jenze az ted na ni maji. Libi se jim i ta nova a maji nacteno vsechno mozny. Na auto ale maji plus minus milion a uz jen vybrat zda radsi starsi kousek s motorem r6 3i, 35i a nebo klidne i po prvnim majiteli tu novou. A vis proc? Protoze to auto se jim libi. Treba ani neumi ridit, podle toho ze si nenastavovali poradne sedacku, ale co. Jsou proste i jiny lidi, nez tady na foru 😁
rovnako kolko swiftov sportov realne vidis jazdit? tak jeden mozno pripada na 500 klasickych swiftov u nas .. takze nechapem comu sa cudujes... ved uz logicky auta ktore su aj realne dobre predajne a uspesne tak su aj citatelsky najviac sledovane ... napriklad ja na test Z4 som hadam ani neklikol... a vies preco? lebo mna fakt vobec nezaujima to auto... ani mi chybat vobec nebude... a to mam auta inak fakt moc rad... takze ono to je tak... hra na petrolheada na nete je jedna vec a realita zaujmu skutocneho zakaznika o dane auto vec druha.... a tieto vysledky najmenej citanych testov to tu akurat krasne potvrdzuju .. v dobrom 😄 :yes:
Nevím, co je na Z4 vyhořeného, podle mě je to povedený roadster a to nejsem fanda BMW. Z4 nemám, měl jsem kdysi konkurenci SLK 350. Ale rád si o něm počtu. A s tou spotřebou jsi úplně vedle.
Jistě máš pravdu, že na 500 obyčejných se prodá 1 Sportík, ale tady bych čekal spíše ty, co si chtějí přečíst o tom Sportu, ne o obyčejném a nepříliš zajímavém autě.
Ak by som mal ešte dnes plagáty áut na stenách, tak tam už nevisia Ferrari, Lamborghini... ako kedysi dávno, ale nejaká Mazda MX-5, Toyota GT 86, nové Suzuki Jimny, prípadne niečo ako Ducati Scrambler, alebo nejaký zaujímavý Triumph (motorka)... 😊.
A samozrejme dnes si môj obdiv získa skôr pekný zaujímavý veterán, ako moderné auto plné elektroniky.
Ja by som radšej jazdil na najnovšej "ND" 😊. Ale skúsil by som si ktorúkoľvek, kľudne s radosťou aj prvú generáciu. Mám to šťastie, že nie som až taký veľký, aby som sa do MX5 nevošiel 😊.